Отговори
# 720
3 месеца преди стимулация:1буркан мед,1 пакетче смлянпчелен прашец и 1 шишенце пчелно млечице се разбъркват хубаво,слагат се в буркан с винтова капачка,буркана се омотава с алуминиево фолио за да не влиза светлина до сместа.от товасе взема всеки де по 1 лъжица сутрин на гладно 30мин.преди хранене.МНОГО Е ВАЖНО тези неща да се вземат от специализиран пчеларски магазин.пчелното млечице трябва да ви бъде продадено ЗАМРАЗЕНО!после се изчаква н СТАЙНА температура да с размрази и тогава се смесва.прашеца се смила ,защото ина че е капсулиран от пчелите и не се усвоява напълно,а е и много неприятен като хрупа.освен това вземахме и ленено семе разбъркано с мед по някое време првз деня пак по една лъжица и пак между храненията.държи се пак в буркан с фолио и винтова капачка.идеята е,че светлината и въздуха развалят показателите.лененото семе е хубаво да се приготвя в по-малки дози,защото веднъж смляно,се окислява много бързо.тези смески се ядат и от двамата партньори.всеки ден изяждаите и по една шепа СУРОВИ ядки-орехи,бадеми лешници,бразилски орех....приема се имнооооого вода.спрете захарта!тя разваля качеството на половите клетки!!!

# 721
ПРОДЪЛЖЕНИЕ:ж месеца на стимулация пих чаи от листа от малина и червена детелина,подпомага удебеляването на сигавицата и кръвоснабдяванети и.пие се от първия ден на цикъла до деня на пункцията(овулацията)после се спира.в 500мл.вряща вода се слагат по една супена лъжица от двете билки,вари се 5 мин.оставя се да кисне 30мин.изпива се на 2-3 пъти в рамките на деня.да се има предвид,че билковите отвари имат годност 12 часа ако се сахраняват в хладилник.затова си правете всеки ден пресен чай.в месеца на трансфера(без значение дали е в месеца на пункцията)се пие вит.Е,вземете си нчкакква хубава марка.ние взехме GNC,водят ги като много добри.пие се и от двамата до пункцията или до овулацията,ако трансфера е друг месец.после се спира.3 дни преди и 3 дни след трансфер по един ананас(по възможност пресен)помага за имплантирането на ембрионите.после до теста молитви и положителни мисли и после без скачане,като видите двете чертички Simple Smileвсичко съм пресяла от информациите в нета и по форумите.сигурна съм,че е помогнало.много е досадно да се занимавш,но си заслужава.все пак са натурални неща,без химия.късмет на всички,на които им предстоят опити. Hug Hug Hug

# 722
Витамин Е не е мастноразтоворим и трябва да се внимава с него, повече от месец да не се пие. На GNG лично аз никога не купувам нищо. Няма как нещо, което идва от Щатите да е читаво. Там е раят на най-вредната химия. Peace

С моя приятелка всяка сутрин си правехме един бъркоч с мляко, мед, пчелен прашец и канела. Ако варианта на tikvichkata  ви е труден. То по-скоро е трудно набавянето на непрестояли продукти от пчеларите. Чувала съм за Дхеа, също че пият момичета за образвуване на повечко яйцеклетки. Суровите ядки е добре да се приемат също, много плодове, ако може български и спорт или разходки.

Да се допълня, препоръчват се Спирулина и Омега 3, но откъде човек да си набави читави не знам. Вече не знаеш какво има зад био-то и колко е био.

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 12:45 от Maraya not Carey

# 723
яжте много плодове и зеленчуци,НО.....НЕ СЕ ИЗХРАНВАЙТЕ с тях!започнете да ядете мнооого месо,всякакво,риба и мляко,сирене,извара и яица.те се основен градивен марериал за клетките.няма как да произведете голям брои качествени яицеклетки и сперматозоиди ,ако хрупате марули и краставици.ако успеете да си намерите качествени домашни продукти,още по-добре.за съжаление не всички имаме тази възможност.

# 724
Хубаво е след трансфер да се пие млечния протеин на био гейм. В сайта на Щерев има информация за това с какво да се храним преди трансфер. Месо, в големи количества не е за препоръчване, защото има много хормони и това може да обърка нещата. В сайте на Щерев също се препоръчва да се ядe предимни риба, там имаше и изброени разно добавки.

# 725
Хубаво е след трансфер да се пие млечния протеин на био гейм. В сайта на Щерев има информация за това с какво да се храним преди трансфер. Месо, в големи количества не е за препоръчване, защото има много хормони и това може да обърка нещата. В сайте на Щерев също се препоръчва да се ядe предимни риба, там имаше и изброени разно добавки.

Може ли линк към информацията? Благодаря предварително!

# 726
е,аз си казах моята схема.в нета има още 1000 други вариянта,всеки може да се поразрови и да хареса нещо.аз за нашия случаи избрах този подход и смятам,че налучках верния начин.нямам доказателства,че помага,но имам доказателства,че не пречи Simple Smileима много хора при които моята схема няма да е приложима-алергии към пчелни продукти,нужда от оперативна намеса при мъжа,вегетарианство........но,бях помолена да споделя моя начин и аз го направих.ще се радвам да помогне и на някоя друга двойка в борбата.всеки сам решава.

# 727
http://ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=article& … d=207&lang=bg

Ето, това е линка. Преди успешния си опит съм пила само фолиева, хранех се основно със салати със зехтин, плодове - ябълки основно, сурови бадеми, орехи, никакво месо, само риба-скумрия, ципура, чат пат сьомга. След трансфера освен изписаните хормони пих и прахчета на биогейм. И бъркоча който споменах, всяка сутрин вместо закуска.  Laughing

# 728
ми то в рибата нали има доста живак....и с нея не бива да се прекалява...затова изтъкнах,че е хубаво продуктите да с с изяснен произход,качество и съдържание.

# 729
яжте много плодове и зеленчуци,НО.....НЕ СЕ ИЗХРАНВАЙТЕ с тях!започнете да ядете мнооого месо,всякакво,риба и мляко,сирене,извара и яица.те се основен градивен марериал за клетките.няма как да произведете голям брои качествени яицеклетки и сперматозоиди ,ако хрупате марули и краставици.ако успеете да си намерите качествени домашни продукти,още по-добре.за съжаление не всички имаме тази възможност.

Съгласна, но трябва да има и мазнини - основен градивен елемент на яйцеклетката.

# 730
За живак съм чувала само за риба тон. Peace Макар, че и нея ядох. Laughing

# 731
живак има много и в сьомгата,затова и не се препоръчва на бременни.а като се има предвид,че повечето сьомга е от ферми(т.е.обилно полята с антибиотици),съвсем трябва да се избягва.същото важи и за пъстървата.изобщо,това с храненето е много сложно.които си има рибари вкъщи е късметлия,може да си набавя диви видове риба.същото важи и за ловците и месото.а за мазнините съм съгласна-много са важни.но в лененото семе не са малко,има ги и в месото,а салатките поливах обилно със зехтин  newsm10

# 732
Не, tikvichkata в сьомгата няма живак, има слухове за олово, доколко са верни не знам. Моя приятелка вегетарианка по време на бремеността си се хранеше основно с печена сьомга и сега си има 6 годишен здрав юнак. Каквото и да си говорим рибата е много по-безвредна от месото. Да, съгласна съм, че в развъдниците се използват хормони, но месото се обработва с химия. Всички сте виждали или поне чували в какво се потапя месото, преди да тръгне към пазара. И все пак много повече хормони са нужни да накараш едно теле да порастне за нула време, отколкото една скромна рибка.  Peace

# 733
Здравейте отново, току що се върнахме от консултация при доктор Бъчваров, след поредни 2 лоши спермограми. След прегледа той се учуди как като всичко е наред може да има такива показатели и след месец ни прати на още една този път с Крюгер.. Нещо взех да се обърквам

Това е последната спермограма:
Обща концентрация на сперматозоиди/1мл: 0.5(20.10 6/ml)
Нормокинетични сперматозоиди:14.3%(≥50%)
A. с бързи линеарни постъпателни движения (ЛПД )0 %
Б с бавни ЛПД 14.3%
Хипокинетични 28.6 %
акинетични 57.1 %

Ето я и първата
Обща концентрация на сперматозоиди/1 мл: 2.4(20.106/ml)
Нормокинетични сперматозоиди: 4.5%(≥50%)
A. с бързи линеарни постъпателни движения (ЛПД) 0 %
B. с бавни ЛПД 4.5%
Хипокинетични: 0 %
акинетични 95.5%

ДИАГНОЗИ: много тежка Oligoasthenozoospermia

newsm78 Коментирайте моля

# 734
Ами мила, какво да коментираме. Тежък мъжки фактор, тежък от това тежка олигоастеноззоспермия в резултата. Лекарят ще ви назначни лечени и ще ви каже какво да правите.  Peace

Абе какво става с тия мъже, послено време?  newsm78 Дали е заради пушенето. Моя не пуши, не пие, спортува и пак ги докарва към 50% подвижни.

Общи условия

Активация на акаунт