Пъзели 26

• 49 687
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • на североизток от Рая
 Ти всеки път ме учудваш, и с бързината, с която редиш,  и с вкуса към красивите пъзели. Правиш добър избор. Затова заслужаваш още повече адмирации.  Hug

# 286
  • UK
Оо много ти благодаря Simple Smile Аз тъкмо се оплаквах на приятел, че нямам нищо за редене... Имам десетина неотворени, но никой от тях не ме влече...

# 287
Този последният пъзел от серията на Мърморанчето ме изуми! Струва ми се невъзможен за редене, но ето, че не е.  Simple Smile Браво!

И на мен ми се реди, но от четене на книги не остава време.  Laughing

# 288
Браво Мърморанке! Страхотни пъзели. Този на Менса много ме привлече  smile3501

# 289
  • UK
Мерси, мерси Simple Smile

# 290
  • UK
И една панорама:
Скрит текст:

След няколко седмици се изнасям от тук и тъкмо разглеждах пъзелите, повечето трябва да ги върна в магазините от които съм ги купила, едва ли ще имам място за тях, не знам изобщо какво ще се случва... С удоволствие бих ги подарила на който ги иска, обаче изпращането от тук ще е скъпо, не мога да си го позволя...

# 291
  • на североизток от Рая
Мърморанче, ако не беше проблемът с изпращането, с удоволствие бих приютила някои от твоите пъзели /срам ме е да кажа всичките/. Много харесвам вкуса ти, имаме общи усещания към пъзелите. Обаче това с връщането в магазините, също е добра идея от твоя страна.

Скрит текст:
А ти завръщаш ли се насам, или просто оставаш там, но на друго място?

Hug

# 292
  • UK
Не съм съвсем сигурна още какво ще се случва, надявам се да остана тук Simple Smile

# 293
Оххх и аз съвсем нахално мога да си помечтая някой да ми подари мнооооого пъзели  Mr. Green  Hug

# 294
Мърморанче, колко би струвало изпращането или не знаеш предварително? Ако има желаещи може да се разберем и да ни изпратиш пъзелите на един адрес в България, пък после ние да си ги предадем помежду си. Само идейка от моя страна.  Simple Smile

Много е красива и панорамата!  Hug

# 295
  • UK
Те не са толкова много, към 15тина пъзела са, повечето са тези десетте дето бяха заедно в кутия, разните лодки, влакове, трактори, колелото с маковете, шарените балони... Този на Менса съм го обещала, Дисни пъзела не го предлагам, понеже има две липсващи части... Някои ще си ги запазя - оня кошмар със стълбите, другия кошмар с ТАРДИС-а, имам няколко от онези невъзможните с шарени бонбони на тях, не съм сигурна какво ще ги правя, понеже още не съм ги редила даже, но няма да имам време. Гледах че изпращането на писмо до сто грама е 2.35 паунда, аз ако тръгна да ги пращам ще са без кутиите, само пъзела в плик с картинката, понеже иначе ще са някакви безумни цени. Тези дни ще ги разпределя, кое ще пазя, кое не, и ще ви пусна линкове да ги видите (уточнявам, че не ги продавам, така че не нарушавам правилата на форума). По принцип 2.35 не са много пари, но съм в такава ситуация, че всяка стотинка ми е важна, трябва да се местя, а нямам пари за квартира, нямам работа, изобщо не знам какво ще се случва, и имам само шест седмици, та просто не мога да си го позволя.

# 296
  • София
И аз бих се включила, ако остане някой пъзел.  Peace

# 297
  • Русе
Идея: Може да видиш някои от превозвачите, с които пазаруваме от Англия. Мисля, че може да се прати с транспорт до тук, но трябва да се пита. Ще излезе много много по-евтино.

# 298
  • UK
Ами аз не ги знам кои са, както и дали ще ги вземат от тук, тъй че кажете ако имате някакви идеи Simple Smile

# 299
  • Русе
То доста превозвачи има, но не знам наистина дали извършват такава услуга. Иначе возят на около 2 лв/кг, когато пазаруваме от магазин. Ако има някой по-запознат, да каже.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=781593.0
Тук в началото на темата ги има.

Общи условия

Активация на акаунт