Пъзели 26

• 49 679
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна (но всъщност съм от Русе)
Не съм виждала досега пъзел с кадифе.
Но и  замъка и пантерата са страхотни!!!!!

# 571
  • Sofia
Зори, нашите три коледни на детето са различни марки.  Simple Smile

# 572
  • Русе
Зори, нашите три коледни на детето са различни марки.  Simple Smile
Да ясно,аз просто исках да ти покажа,че последния коледен е от една много голяма колекция на Waddingtons. Peace

# 573
Точи, страхотен пъзел! Обичам такива предизвикателства. Едноцветните петна не ме плашат, след нареждането на такива пъзели удовлетворението е голямо. Бих го наредила и аз. Гуш! Hug
Може пък и да го наредиш  Whistling Hug

Отново благодаря на всички   bouquet

# 574
  • София
... една много голяма колекция на Waddingtons
Оххх, великолепни са!

# 575
  • София
Здравейте!
Мноого отдавна не съм писала в темата, има-няма 3 години. Crazy Сега пак ми се отвори време за редене на пъзели докато съм по майчинство и най-после ще им дойде реда на 10-тина, които си стояха и прашасваха. Подхванала съм с един с много шантави парченца, голям кеф е да се реди. Надявам се, че скоро ще е готов и ще ви го покажа.

# 576
Приемате ли нови попълнения   bouquet
Това наредих сега, едно парченце липсва, откакто децата се опитаха да 'помагат' онзиден  Laughing
Няма да го развалям, докато не го намеря, че сега си е незавършен   Wink
Скрит текст:

# 577
  • Русе
Здравейте!
Мноого отдавна не съм писала в темата, има-няма 3 години. Crazy Сега пак ми се отвори време за редене на пъзели докато съм по майчинство и най-после ще им дойде реда на 10-тина, които си стояха и прашасваха. Подхванала съм с един с много шантави парченца, голям кеф е да се реди. Надявам се, че скоро ще е готов и ще ви го покажа.

Соник,дано повлечеш крак и се завърнат и други стари приятели на темата  Simple Smile
Аз най-много обича да редя точно такива със "шантави"парчета  Heart Eyes Каква марка е?

мария-Добре дошла при нас! Hug

# 578
  • София
Зори, The House of Puzzles се казва марката, някаква шотландска. Честно да си призная изобщо не съм я чувала, а нямам и спомен как съм се сдобила с пъзела. Crazy Сигурно съм го купила от някоя съфорумка или от продавалника.
Ето снимка от сайта, моят е този с котките, "Garden View":
http://www.thehouseofpuzzles.com/collections/collection.php?coll … dale%20Collection

Качеството на парченцата е страхотно.

# 579
Мария, радвам се да се "видя" и тук! Хубав колизеум си наредила. На коя марка е пъзела?

Соник
, добре дошла и ти!

Аз се надявам довечера да ми остане време да покажа два пъзела.

Аз пък с един пъзел с много нестандартни парчета на някаква американска марка ударих на камък. Нещо ме пребори, вместо аз него. Не съм се отказала, ама засега го прибрах.  Simple Smile

# 580
  • Русе
Соник,знам я тази марка,не съм редила техни,но някои пъзели от тази марка са на висока цена в ebay.
Елинка,няма да му се даваш  Simple Smile.Да не е SunsOut или Masterpiece?

# 581
  • София
Зори, ти ли редеше миниатюрите на Едука преди време? Много съм се запалила по тях, но нещо не ги откривам повечето в онлайн магазините. Rolling Eyes Има някакви нови, черно-бели, които не ми харесват особено. А преди помня, че имаше с по-хубави картинки.

# 582
Елинка, на Curio?, от джъмбото го взех  Peace
Сега съм си поръчала и три нови, ама те големи, поне до нова година ще си имам занимавка  Laughing

# 583
  • Русе
Зори, ти ли редеше миниатюрите на Едука преди време? Много съм се запалила по тях, но нещо не ги откривам повечето в онлайн магазините. Rolling Eyes Има някакви нови, черно-бели, които не ми харесват особено. А преди помня, че имаше с по-хубави картинки.
Соник,аз ги редя миниатюрите,те са ми огромна слабост  Heart Eyes
На Едука последните 2години са черно-бели.

Ето ми последните редени пъзели,
http://s1307.photobucket.com/user/hobby_puzzle/media/Zori_narede … ml?sort=3&o=3
http://s1307.photobucket.com/user/hobby_puzzle/media/Zori_narede … ml?sort=3&o=0
http://s1307.photobucket.com/user/hobby_puzzle/media/Zori_narede … ml?sort=3&o=1

# 584
  • София
Много са красиви Heart Eyes Ама тези от някъде си ги поръчвала ли? Тук не съм ги виждала изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт