ЗА или ПРОТИВ консумацията на месо?

• 63 000
  • 1 882
  •   1
Отговори
# 1 170
За хапчетата- пият се и не са инсулин, да. Въпросът бе, че у нас го няма още на таблетки. Принципно не знам дали и по света е разпространен някъде така, въпреки, че обявиха, че са го създали в защитена капсула вече.  Simple Smile

Това, че нещо е посочено дори в Библията, съвсем не значи, че е препоръчително, като американската сага, която зачеках. Тези са ми от най- интересните в темата на мен.

Judy, едно е "някой да е създал таблетка", съвсем друго е да има таблетки инсулин, преминали всички стадии на клинично проучване и разрешени за употреба от пациенти. Може да го има, след около 5 години най-рано, ако междувременно не изпадне в процеса на доказване. В момента такива таблетки просто няма!
Знам, че това е форум, но тук пишат хора с различни професии; е, моята е такава, че мога да "бая" на диабет и на хапчета за диабет. Laughing Имам претенции да съм малко по-компетентна от ССФ.

# 1 171
Месото е киселинна храна като цяло и с употребата му не бива да се прекалява, тъй като може да доведе също така и до общо понижаване на киселинността на организма. Когато е със салатка (зеленчуци с алкален характер особено) нещата се неутрализират. Все пак гледаме да не ядем месо повече от 2-3 пъти в седмицата  Simple Smile

# 1 172
sophiemmaspencer, аз никога не съм твърдяла, че хората вече се лекуват /аз това и лечение не го наричам, поддържане си е за мен на състоянието/ с таблетки инсулин. Казах, че е разработено, но не е пуснато в масова употреба. Те го де е- на предходната страница нейде.  Grinning
Дадох информация за други хапчета, за които изрично е посочено, че не са инсулин. И цитирам и източник давам, за разлика от тези, дето просто ме карат да вярвам в някоя теория.
А дамата, която твърдеше друго, се извини, че не е разбрала.
Не омесвайте така всички потребители, дори и да вЕрвате, че редът е създаден от хаоса и в това има намеса Великият взрив. Не знам дали си по- компетентна, но ССФ си процедира баш по този начин.

# 1 173
Малейййй колко учени хора има в тази тема.. чак се изчервих от незнание Simple Smile Simple Smile Simple Smile  newsm20

# 1 174
Ще се пръкръстя , въпреки че не съм християнка и ще кажа , че пие инсулин на хапчета. Не само , че си видна докторка с тясно специализирала за диабета, сега се оказва, че си гледачка и баячка .

Няма инсулин на хапчета. Всичко за диабета знаете, а елементарни факти, свързани с него, ви убягват...

Добре права , си   bouquet извинявам се, не знам какво взема и не живее в България.

Няма значение къде живее. НЯМА инсулин на хапчета. Инсулина е полипептид и се разгражда от киселините в стомаха. По едно време имаше инсулин спрей, но го спряха, защото имаше неприятни странични ефекти.
Не е нужно да съм баячка. Достатъчно ми е да съм учила медицина.

Признах си грешката извиних се , какво повече . Казах , не знам какво пие , мислех го за инсулин

# 1 175
Ще се пръкръстя , въпреки че не съм християнка и ще кажа , че пие инсулин на хапчета. Не само , че си видна докторка с тясно специализирала за диабета, сега се оказва, че си гледачка и баячка .

Няма инсулин на хапчета. Всичко за диабета знаете, а елементарни факти, свързани с него, ви убягват...

Добре права , си   bouquet извинявам се, не знам какво взема и не живее в България.

Няма значение къде живее. НЯМА инсулин на хапчета. Инсулина е полипептид и се разгражда от киселините в стомаха. По едно време имаше инсулин спрей, но го спряха, защото имаше неприятни странични ефекти.
Не е нужно да съм баячка. Достатъчно ми е да съм учила медицина.

Признах си грешката извиних се , какво повече . Казах , не знам какво пие , мислех го за инсулин

Простена си, чадо. bishop bishop bishop

# 1 176
Леле какъв прогрес
Маймунски наследник разбира от правопис
Б Р А В О!
 smile3501 smile3501 smile3501

Алекс, добре че я цитира
Това е уникална фраза
 Joy

Не, аделинка, нямам нищо против маймунския произход на роднините ти
Нито ме притеснява по някакъв начин
 Joy

Агресията е символ на безсилие . Защо тази омраза , ставаш смешна . Мисли си , че ти си творение свише , дори се имаш над мен , само защото аз не ям месо. Ако това ти е единствения повод за самочувствие и доктора да не забравим какво е казал  Naughty После нямало връзка с расизма и др. ето я връзката, черно на бяло.

sophiemmaspencer, мога да спа спокойно казваш  Wink

# 1 177
Леле какъв прогрес
Маймунски наследник разбира от правопис
Б Р А В О!
 smile3501 smile3501 smile3501

Алекс, добре че я цитира
Това е уникална фраза
 Joy

Не, аделинка, нямам нищо против маймунския произход на роднините ти
Нито ме притеснява по някакъв начин
 Joy

Агресията е символ на безсилие . Защо тази омраза , ставаш смешна . Мисли си , че ти си творение свише , дори се имаш над мен , само защото аз не ям месо. Ако това ти е единствения повод за самочувствие и доктора да не забравим какво е казал  Naughty После нямало връзка с расизма и др. ето я връзката, черно на бяло.

sophiemmaspencer, мога да спа спокойно казваш  Wink

Е, опростих ти греховните мисли виртуално, какво повече искаш.  hahaha

# 1 178
После нямало връзка с расизма и др. ето я връзката, черно на бяло.

За какъв расизъм става дума, че загубих нишката?

# 1 179
и аз се почесвам неразбиращо  newsm78
расизъм към маймунски потомък ли има вече?
 Joy

а ако не обичам хлебарки, пак ли е расизъм?

# 1 180
  • София
А ако ям само бяло месо, пак ли е расизъм? Mr. Green

# 1 181
А ако ям само бяло месо, пак ли е расизъм? Mr. Green

амчи как
дискриминираш бутчетата

# 1 182
Прави сте, само аз и рода ми сме станали хора следствие на еволюцията. Вие сте се появили , като свръх развити , сложни многоклетъчни организми , които са владеели космични технологии още с появяването си на тази земя . Това не за друго , ами най -вече защото ядете месо , неядящите от този вид са с мозък на алабаш и това го твърдят докторите .  Hug  bouquet Party bowuu

# 1 183
Прави сте, само аз и рода ми сме станали хора следствие на еволюцията. Вие сте се появили , като свръх развити , сложни многоклетъчни организми , които са владеели космични технологии още с появяването си на тази земя . Това не за друго , ами най -вече защото ядете месо , неядящите от този вид са с мозък на алабаш и това го твърдят докторите .  Hug  bouquet Party bowuu

Тушѐ.

# 1 184
С това, че хората не били животни, така се изцепихте, че всеки учен ще ви се присмее.

Науката не я ползвайте само, когато имате нужда да проверите причините за диабета Wink .

Общи условия

Активация на акаунт