ЗА или ПРОТИВ консумацията на месо?

• 62 894
  • 1 882
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
С това, че хората не били животни, така се изцепихте, че всеки учен ще ви се присмее.

И кой учен твърди, че хората са животни?  Simple Smile

# 1 186
С това, че хората не били животни, така се изцепихте, че всеки учен ще ви се присмее.

Науката не я ползвайте само, когато имате нужда да проверите причините за диабета Wink .

а да отричаме теорията на Дарвин позволяваш ли ни?

# 1 187

И кой учен твърди, че хората са животни?  Simple Smile

Всеки нормален учен ще ти го каже. Хората са класифицирани от науката като част от царство Животни.

а да отричаме теорията на Дарвин позволяваш ли ни?

Абе отричайте каквото си искате. Фактите говорят повече от вас.

# 1 188
...

Абе отричайте каквото си искате. Фактите говорят повече от вас.

кои факти, Слънце?
поименно ако обичаш

# 1 189
Аз няма какво да обяснявам на хора, които не вярват в еволюцията, че такова нещо има. Все едно да се опитвам на слепец да опиша, че небето е синьо. Цялата научна общност е приела, че еволюция има, само в бг мама, свръхиндивите, които явно ни животни, ни растения не са, не вярват в това.

Смях.

# 1 190
кои учени?

учените са все още разделени на няколко лагера на тема "еволюция"

и ако приемам онази част за нагаждане към околната среда и за победа на силния, това не означава, че трябва да приема и идиотизма за преминаване от един вид в друг
причината е очевадна
ако човек има с какво да се замисли

# 1 191
  • София
Аз няма какво да обяснявам на хора, които не вярват в еволюцията, че такова нещо има.
Смях.

Верно е смешно. В еволюцията може само да се вярва. Няма научни доказателства за нея. Но дори и Дарвин не е твърдял, че хората са животни. И доколкото знам, на смъртния си одър се е отрекъл от заблудата си, че са произлезли от животните.

# 1 192
СлънцеЛуна, чела съм, че самия Дарвин преди смъртта си се е отрекъл от теорията си, но ти ако държиш да вярваш, че си произлязла от маймуните, си е твоя работа.

Alexandria37, ме е изпреварила.  Mr. Green
Alexandria37, W'A'S'P', нали знаете че най-сляп е онзи, който не иска да види истината.

# 1 193
Който иска да счита себе си за част от животинския дял  Laughing   
аз в теорията на Дарвин не вярвам

По едно време си помислих,че темата е за раздел Здравословни проблеми,
сега за произхода на човека е по-интересно.

# 1 194
Покажете ми ги в проценти, тези учени, които не вярват в еволюцията.
После ми покажете сериозен източник, който да потвърждава, че Дарвин наистина се е отрекъл от теорията си.

Науката не се основава на авторитета на някои си за да бъде вярна. Тя е вярна, защото е наблюдавана и тествана. Еволюцията е описана още в Древна Индия.
И не забравяйте, че в днешната образователна система децата се учат на еволюционна теория, затова е малко смешно да пращате adelinda да се изучава.

# 1 195
В случая няма наука, а недоказана теория

И да не забравяме, че в някои държави се учат няколко теории в училище наред с дарвиновата

# 1 196

И да не забравяме, че в някои държави се учат няколко теории в училище наред с дарвиновата

Например? Ако може без Intelligent design.

# 1 197
О, тук става все по-весело! Гледам, че след дебата за Исус, вече се е стигнало до първия човек  Laughing

Черпя ви виртуално по случай моя рд.
Според моята статистика, вегетарианците празнуват повече рожденни дни в сравнение с останалите.

# 1 198
  • София
Науката не се основава на авторитета на някои си за да бъде вярна. Тя е вярна, защото е наблюдавана и тествана. Еволюцията е описана още в Древна Индия.
И не забравяйте, че в днешната образователна система децата се учат на еволюционна теория, затова е малко смешно да пращате adelinda да се изучава.

Еволюцията не е наблюдавана и не е тествана. Еволюционната теория е базирана единствено на вяра, спекулации и фалшификации. По кой научен метод е описана еволюцията в Древна Индия?  Simple Smile Да няма връзка с "теорията" за прераждането?  Laughing
Еволюционната теория пасваше перфектно на комунистическата идеология. Затова и някои са си останали със спомените от часовете по биология за 5-ти клас. И ги бъркат с научно доказателство.

# 1 199
Честит Рожден Ден, Гад Чевръста. Simple Smile

Вегетарианците, според мен, може и да не празнуват повече рождени дни от останалите, но мисля че остават по-здрави до последните...

А според сравнителни физиологични данни на различни биологични видове, излиза че човекът е вегетарианец физиологично. За тези които разбират английски може да е интересно тук http://blogs.naturalnews.com/humans-are-biologically-herbivores/

Става въпрос за тип и характеристики на челюст, слюнка, стомашно pH, дължина на черва, черен дроб, нокти и т.н. при Месоядни, Всеядни, Растителноядни, Хора.

За мен това е най-голямото доказателство, че хората са биологично предназначени да са вегетарианци. Това, че са се приспособили към други хранителни режими отдавна е благодарение на "интелекта" им.

Общи условия

Активация на акаунт