ЗА или ПРОТИВ консумацията на месо?

• 62 994
  • 1 882
  •   1
Отговори
# 1 470
... що се отнася до това да го обсъждам с хора,които считат за нормално да те ...отзад,а намират клизмите за нещо ненормално...
Просто няма как да се разберем. Peace
Съгласна съм с мнението ти, но смятам, че е некоректно отнесено към конкрения потребител, доколкото съм поглеждала другата тема (признавам си - рехаво прехвърлях там) Peace

# 1 471
  • София
... що се отнася до това да го обсъждам с хора,които считат за нормално да те ...отзад,а намират клизмите за нещо ненормално...
Просто няма как да се разберем. Peace
Съгласна съм с мнението ти,

Aз не съм съгласна. Според мене, клизмите са много по-ненормални от аналния секс. Представям си колко е сбъркано храненето на човек, който има нужда от клизми. Сигурно е на йогийска диета.  Mr. Green

# 1 472
Кви клизми ви гонят бе хора-яжте боб, пийте разхлабително Чак пък толкова ли сте се затъкнали. Laughing

# 1 473
  • София
  На запад си правят хидроколонотерапия, то и тук я има, но колко хора могат да си я позволят?

# 1 474
Преди време гледах едно предаване,в което гостуваше преподавател по йога. Беше около 65 годишен може би, съответно вегетарианец. Доводите, които даде относно избора си да не яде месо  имат логика. Каза, че човешкият организъм е като на тревопасните, както и захапката ни, дори самите незъби не били пригодени да ядат месо, защото са гладки и че има много разнообразни храни, заместващи месото. Аз лично си хапвам почти всякакво месце, като изключим агнешко и обичам бяло месо. Единственото месо, което мога да ям по мазничко е рибката.... Мммм Омега 3. А иначе аз за клизмите съм чувала, че са много полезни в домашни условия, но ми е малко гнусничко честно да си кажа

# 1 475
Кое тревопасно е с кучешки зъби?

# 1 476
Има логика... хаха...

# 1 477
Преди време гледах едно предаване,в което гостуваше преподавател по йога. Беше около 65 годишен може би, съответно вегетарианец. Доводите, които даде относно избора си да не яде месо  имат логика. Каза, че човешкият организъм е като на тревопасните, както и захапката ни, дори самите незъби не били пригодени да ядат месо, защото са гладки и че има много
Joy
Представям си ако нашите прародители бяха пасяли кротко тревица, вместо да ходят на лов как ли щеше да изглежда хомо сапиенс днес? Като кротки агънца или като кравата милка?

# 1 478
Просто всякакви доводи мога да разбера и приема. На някой не му понася месото - добре. Друг не обича - ок. Трети не иска да яде трупове - съгласна съм. Ама като вземе някой да ми обяснява за тревопасната природа на човека...
Този учител по йога, за коя част от организма, освен за зъбите, определи като съвпадаща с тази на тревопасните?

# 1 479
  • София
а аз си мислех, че зъбите ни са като на прасетата и човекоподобните маймуни. То се оказа, че сме тревопасни.

# 1 480
Според мене, клизмите са много по-ненормални от аналния секс. Представям си колко е сбъркано храненето на човек, който има нужда от клизми. Сигурно е на йогийска диета.  Mr. Green

Според мен си далеч от истината,но това важи за библейски промитите мозъци-там периодично си правят мозъчни клизми,така както постулира вярата. LaughingНе бива да се смeeм,трябва да съчустваме. Joy
Обаче научаваме,че църквата допуска аналния секс,на това предполагам дължим педерастията у наместниците божии.
За пръв път чувам за йогийска диета,но като се има впредвид източника на тези нескончаеми бисери не искам отговор.

# 1 481
  • София
Кви клизми ви гонят бе хора-яжте боб, пийте разхлабително Чак пък толкова ли сте се затъкнали. Laughing
Сто пъти предпочитам клизмата пред рициновото масло. Като родих ми напъхаха от него лъжица в устата на втория ден и после ми идваше да заколя акушерката...  Twisted Evil

Иначе ям месо, но и харесвам йогийското учение в умерени дози. Поддържам си изключително гадната алергия с  промивки на носа, научени на времето от книгата на Венцислав Евтимов.

# 1 482
Кое тревопасно е с кучешки зъби?
Няма хищник с дъвкателни зъби . Брой си зъбите в устата и брой си и кучешките и си направи сметка. Има примати ,който ядат насекоми основно и те нямат дъвкателни зъби . Един примат, който яде и месо , кучешките му са много по развити и пак не го яде сутрин обед и вечер , а я има я няма 2 пъти месечно. Пандата има остри зъби , като кучешки , но те са и за да троши бамбука. Аз защо като гледам по анимал планет , в приюти за маймуни , един път не видях да им дават пържоли , а все плодове ,зеленчуци , мляко и някоя  ларва на някои и то.

Интересни ми бяха теориите ,в които тези зеленчуци , които ядем като се обработят топлинно им заминават всичките витамини , а месото като се готви остават непокътнати  Crazy Flutter Joy. Или има хищници суровоядци сред нас.
 Изобщо не се дразня от това , че някой яде месо , но нескритото невежество на някои ме шокира, еле агресията към вегетарианците.

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 09:35 от adelinda

# 1 483
  • София
Е да ама ако бяхме чисто тревопасни, нямаше въобще да имаме кучешки зъби.
Така че господина с йогата нещо се опитва да заблуди аудиторията.
Да, приматите ядат и месо. Факт.
И няма какво да се спори по него.

# 1 484
Дайте да видим какво точно е казал този г-н с йогата,защото до тук само преразкази прочетохме и много излишни вълнения.

Общи условия

Активация на акаунт