ЗА или ПРОТИВ консумацията на месо?

• 62 884
  • 1 882
  •   1
Отговори
# 1 485
Дайте да видим какво точно е казал този г-н с йогата,защото до тук само преразкази прочетохме и много излишни вълнения.
Венцислав Евтимов е българин , който е бил много дебел на млади години . След неуспешно опити да отслабне по комерсиални методи , започва да се занимава с йога. Точно клизмите и тези очистителни процедури са му помогнали да отслабне и сега жив и здрав и слаб. Има школи по хата йога в София , има и книга издадена . Има различни видове йога, тази е за тялото. От тук можеш да си я изтеглиш : http://www.spiralata.net/booklist.php?LangID=0&Letter=%C5

# 1 486
  • София
Хайде да не забиваме в йогата.
Тук си говорим просто за консумацията на месо.
Разцъках из нета за този йога и веднага попаднах на материал, че и хляб не трябва да ядем, защото бил с вредни закваски.
Е то какво остана тогава?
Вица с йогата и тревата знаете ли го?

# 1 487
Съмнявам се точно йогите да имат проблем с дефекацията. Клизмите са част от дълбокото пречистване на тялото от шлаки, а не заради невъзможност от ежедневно изхождане.

# 1 488
Мен тази книга ме направи вегетарианка .И аз бях психирана като всички останали , как ще ми липсват основни хранителни вещества и тн. Това ,че е жив , на преклонна възраст , в добро здраве , съвременник и българин най-вече , за мен има значение.

# 1 489
  • София
Хайде да не забиваме в йогата.
Тук си говорим просто за консумацията на месо.
Разцъках из нета за този йога и веднага попаднах на материал, че и хляб не трябва да ядем, защото бил с вредни закваски.
Е то какво остана тогава?
Вица с йогата и тревата знаете ли го?
Аз го знам. Joy

# 1 490
  • София
Кажете го, де.

# 1 491
  • София
Не е за тема за храна.

# 1 492
  • София

Темата отдавна не е само за храна. Все пак, еволюцията беше по-добро отклонение от клизмените пристрастия на някои.  Grinning

# 1 493
Добре де,нали са ни учили,че човекът е всеяден,затова му са комбинирани зъбите.

Тревопасните животни нали също така и преживят-връщат си погълнатото от търбуха в устата ,за да си
го сдъвчат по-добре, някой вегетарианец прави ли така?  Laughing

# 1 494
Ако си го купуваш от магазина, да, по-добре забрави за него.

# 1 495
Споровете ей така са безсмислени
Ето една табличка, сравняваща цялата хр.система на човек, вълк и овца

Всеки може да се разпознае къде е в нея

Скрит текст:

# 1 496
Дайте да видим какво точно е казал този г-н с йогата,защото до тук само преразкази прочетохме и много излишни вълнения.
Венцислав Евтимов е българин , който е бил много дебел на млади години . След неуспешно опити да отслабне по комерсиални методи , започва да се занимава с йога. Точно клизмите и тези очистителни процедури са му помогнали да отслабне и сега жив и здрав и слаб. Има школи по хата йога в София , има и книга издадена . Има различни видове йога, тази е за тялото. От тук можеш да си я изтеглиш : http://www.spiralata.net/booklist.php?LangID=0&Letter=%C5

Мерси,че ми каза кой е В.Евтимов и ми разказа историята му. Simple Smile
Имам първото издание на книгата,но не си спомням да е писал за сравнение с животните.Тук се споменава за някакво предаване и не е уточнено кой е бил там:
Преди време гледах едно предаване,в което гостуваше преподавател по йога.

Иначе това за хляба е вярно-кваса подкиселява организма.Но по-големият проблем на купешкия хляб са набухвателите-нещо чудно слагат вътре...

# 1 497
Добре де,нали са ни учили,че човекът е всеяден,затова му са комбинирани зъбите.

Тревопасните животни нали също така и преживят-връщат си погълнатото от търбуха в устата ,за да си
го сдъвчат по-добре, някой вегетарианец прави ли така?  Laughing

"Не знаех" , че всички тревопасни са преживни , но .. Wink комбинирани зъби :  от 32 зъба , цели 4 кучешки , което значи , че се яде сутрин бекон с яйца, на обед пилешка пържола със салата, за вечеря пилешко с ориз и това при условие , че се храните здравословно . Доста пропускат салатите и плодовете изобщо , по често мъжете. Също се пие и се пуши .

http://inews.bg/%D0%9A%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0/%D0%A … 394_i.333481.html

Ето едно друга сравнителна таблица : http://vegebg.org/%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1% … 1%82%D0%B0%D0%B1/

Аз като се гледам в огледалото , не виждам зъби като котката си  Wink, всеки знае него си .

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 12:24 от adelinda

# 1 498
  • София
Ох, вече ме втриса от такива, все едно гледам някакъв тъп телешоп! Все са някакви от типа "бифор и афтър" - колко бил дебел, грозен, болен, заблуден, нещастен и пр. , как бил "опитал всичко", а после изведнъж прогледнал, защото или попаднал на някакъв духовен учител, или прочел една книга, или седял и се чудел, и изведнъж най-гениално му хрумнало да измисли нова система!

# 1 499
  • София
А цялата работа е да се зарибят хора, които са общо взето ок със здравето, обаче имат някой излишен лев.

Общи условия

Активация на акаунт