Козметични открития и любимци за 2013-та

• 20 707
  • 117
  •   1
Отговори
# 15
Търся в нета хубава снимка  на Нарс оргазъм,но не можах да открия.Интересно ми е как стои на много светли кожи newsm78 Ако имате снимка или линк да погледна ще съм благодарна  bouquet
Тамар, колкото и странно да звучи, никоя снимка не предава реално красотата на този руж. Бях прегледала всички снимки в нета, но върху лицето ми седи различно. И просто си променя цвета от светлината. За мен Оргазъм е супер хамелеонски, защото наистина зависи на каква светлина го гледаш. На неоновата, където се гримирам, е повече злато. После навън има розово. Много е интересно.  Mr. Green

# 16
На мен тоталното ново откритие е пудрата Clinique Almost Powder  Heart Eyes

Никога преди това не съм предполагала, че мога да се гримирам и излезна САМО по пудра  Crazy Страхотна е! (само тази зелена опаковка доста ми евтинее Thinking)
Друго невероятно откритие за мен са кремовете за лице на Korres:

И последното любимо откритие за мен, беше идеалната ми бронзираща пудра  Flutter

# 17
  • София
Откритията ми тази година са:
 Heart Eyes
първият ми руж на бранда - Evocation.
Аз също страшно харесах червилата на Too Faced. Имам две, но планирам още две.  Mr. Green + червилата на YSl.
Тази ниско бюджетна маска, страшно ми хареса също:

Любимите ми продукти освен гореизброените:
някакво светотатство ще напиша тук, но повече ми харесват от кремовете на Ести , които ползвам напоследък.  Blush Може би не са подходящите и ми идват малко тежки.  Thinking

Grinning Joy Имам толкова сенки,и професионални ,и селективни , но тази година татуто ми беше най-любимо .
Любимото ми червило

# 18
Страхотни красоти показвате, много ви се радвам. Hug
Кремовете на Корес планирам и аз да ги пробвам през 2014-та, изглеждат много изкушаващи. Но ще продължавам да си ползвам и Bilka-та, не мога без нея. Blush
Аз през последните 2 месеца започнах да нося руж. Преди хич не се възприемах, но в една от палитрите ми на Too faced има два ружа, опитах ги и сега си ги нося с кеф. Peace
Nars O изглежда великолепен. Grinning
Courage, кое е червилото? Много красиво. Simple Smile

# 19
  • София
Too Faced -Juicy Melons Peace

Edit: Ти , кое червило на марката имаш?

# 20
Аз също много харесвам кремовете на Билка. От години ползвам този с Бяло грозде и винаги имам кутия от него.

# 21
Too Faced -Juicy Melons Peace

Edit: Ти , кое червило на марката имаш?

Тъкмо се чудех на какво ми напомня. Grinning То ми е следващото в списъка.
Аз имам нюд - Naked Dolly. Heart Eyes

densi, твоите похвали ме запалиха по Bilka преди време. Hug

# 22
  • в 1001-та нощ
На първо място - козметиката Филорга, минах през доста продукти, докато ги опозная и открия своите  Peace

На второ място - сенките Too Faced и Dior

Важно откритие са ми серума за мигли на Диор - Максимайзер и Вамп спиралите на Пупа 

Последното ми откритие е руж на Диор, пред който всички други, които съм имала му дишат праха  Heart Eyes

# 23
  • София
А от къде купувате Too Faced?  Embarassed Погледнах в интернет червилата, които похвалихте иии много ми харесаха  Heart Eyes

# 24
От Сефора. Peace

# 25
Моите открития за тази година са :
Последното откритие е руж за 5 паунда на марка, която не бях виждала до сега, но много ми харесва Peace

# 26
Друго невероятно откритие за мен са кремовете за лице на Korres:

И аз много ги харесвам но съм купувала от Гъция, там само в аптеките ги има. Живея в Пловдив но не знаех , че ги има в България вече. Въпроса ми е в аптеки ли да търся , или в мол или нещо то сорта и тук на каква цена са ? newsm78

# 27
  • София
Откритията  ми за 2013 са-
1.най -хубавият коректор за очния контур,не изсушава,не се събира и не сбръчква -http://www.chanel.com/en_GB/fragrance-beauty/Makeup-Concealer-LI … E-95716?sku=95717
2.най -хубавата пудра за мен заедно със свободната на Шанел -http://www.chanel.com/en_GB/fragrance-beauty/Makeup-Foundations- … 166160?sku=168631
3.Руж Малис - http://www.chanel.com/en_GB/fragrance-beauty/Makeup-Blush-JOUES- … -95724?sku=126418
4.И след толкова много които съм пробвала и все нещо не ми харесваше,открих идеалния за мен-http://www.chanel.com/en_GB/fragrance-beauty/Makeup-Foundations- … E-95640?sku=95645

# 28
Част от козметичните ми открития тази година и продукти, които използвах почти ежедневно:

MAC Face & Body и Make Up For Ever HD High Definition Foundation

Make Up For Ever Aqua Brow

Skinfood Dark Circle Concealer

Beauty Blender

Ще допълвам Flutter

# 29
  • София
1. Мицеларната вода на Bioderma.
2. Слънцезащитен стик за устни Piz Buin
3.
4. MAC Mineralize Blush “Dainty”
5. MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade 
6.
7. Четките ми Sigma F80, Е30 и Инглот- 16PP и 31Т Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
....

Общи условия

Активация на акаунт