Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 647
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
Момичета някой чувал ли е за Бела от Севлиево,моля ви ако имате мнение за нея,пишете.Гледа на карти и май много познавала.

# 421
  • София
Момичета , вчера говорих по телефона с Николай Узунов и ми даде така жадувания от мен отговор , но малко като Тома неверни започвам да се чудя дали е познал или проста дава хубави прогнози.Моля ви която от вас е говорила с него нека ми сподели впечатлението и крайния резултат , може и на лични , ще ви бъда благодарна.

# 422
Здравейте,днес ходих при Светлана от Сухата река.Да ви кажа честно говорих повечето време аз,нещо не останах особено доволна.Не мога да си обясня защо се чака толкова много при нея(аз чаках около месец)Накрая ми каза,че и се давало че майками много се тревожи за мен и колкото мога да я щадя,а жената е починала вече ще станат 7години...незнам,но бих отишла по скоро другият път пак при Цеца или Силвия от Перник.Надявам се да съм ви била полезна  bouquet

# 423
Здравейте,днес ходих при Светлана от Сухата река.Да ви кажа честно говорих повечето време аз,нещо не останах особено доволна.Не мога да си обясня защо се чака толкова много при нея(аз чаках около месец)Накрая ми каза,че и се давало че майками много се тревожи за мен и колкото мога да я щадя,а жената е починала вече ще станат 7години...незнам,но бих отишла по скоро другият път пак при Цеца или Силвия от Перник.Надявам се да съм ви била полезна  bouquet

..... wow.....

# 424
Здравейте момичета, можете ли да ми кажете как  мога да се свържа с Николай Узунов? Има ли мейл. Неудобно ми е да се обаждам по телефона  Embarassed  Благодаря предварително

# 425

Ходила ли си друг път при Силвия?И може ли координати къде точно се намира и как може да се свържа с нея. Благодаря предварително

# 426
Искам да ви попитам някой от вас получавал ли е отрицателен отговор от Ники Узунов....

# 427
Момичета , вчера говорих по телефона с Николай Узунов и ми даде така жадувания от мен отговор , но малко като Тома неверни започвам да се чудя дали е познал или проста дава хубави прогнози.Моля ви която от вас е говорила с него нека ми сподели впечатлението и крайния резултат , може и на лични , ще ви бъда благодарна.
Задавала ли си на някой друг този въпрос и той да ти е дал положителен отговор или само до Ники си се допитвала?

# 428
Моля,някой да ми каже за  bobo08!Пишете ми на лично за да ми разясните!

# 429
Искам да ви попитам някой от вас получавал ли е отрицателен отговор от Ники Узунов....
Да, аз, точно преди  малко повече от две години му писах. За онова, което питах, ми каза, че ще стане през 2013, а то се случи още през лятото на 2012. Старите съфорумки го помним Ники Узунов - позитивен балон с горещ въздух е той. Simple Smile
На Бобо се обаждах също през септември, той ми искаше срокове и отговорите му бяха отрицателни. Но онова, което ме интересуваше всъщност се случи, така че и него не мога да го наредя сред познаващите.
Все ще пиша, че ходих при Божидар Караджов, съвсем в края на миналата година.
Нищо конкретно не ми каза, не усети сериозен здравословен проблем, аз му го казах.
Питам за личен живот - "ми не те виждам да останеш сама". Казвам му, че имам връзка, а той: "човека има чувства към теб", но за развой на отношенията някакъв - ни дума.
Насочвам го пак, че копнея за нова работа, вижда ли се нещо в тази посока, казва ми само да не я сменям преди месец май. А дали ще я сменя изобщо, така и не разбрах.
Накрая го питам, просто ей така, дали ще имам дете, а той: "възможно е, и ако имаш, ще е момиче". ooooh! Все едни ей такива недомислени, които тотално ме отказват да спонсорирам гилдията.
Съвсем наскоро пък, в един и същи ден, ме спряха поне три-четири циганки със заучените си простотии, и то в деня, в който излязох от болница. Идеята им - аз ще те излъжа, пък ти - каквото дадеш. Признавам, бях леко груба към последната, която ми разказа за някакви любовни проблеми, дето съм имала. Wink
 Всъщност, момичета...спомням си как се тръшках и се вайках заради една раздяла. Сега ми се струва изцяло "бял кахър", на фона всичко онова, което се стовари отгоре ми. Явно ни е заложено психически, да се допитваме до такива хора в трудни моменти.

# 430
извинявай, The Happy One  ,но това с Ники не е отрицателен отговор,човека ти е дал положителен отговор и въпросното нещо е станало ,просто не в същия срок.Аз имах в предвид да е казал на някой нещо отрицателно ,т.е.че въпросното нещо за което се пита няма да стане

# 431
Така е, само дето всъщност не позна.
Преди две-три години бях полудяла, ходила съм при всички - Теменужки, Латинки, Карли, хороскопи, таро, звънях и по телефоните, повечето от списъка съм ги посещавала...никой не предрече развоя на живота ми, никой. Обидно е - сроковете си минаваха, обещаните розовинки не се случваха...
Може би само мистър Морисън се докосна до същността на нещата.

# 432
Така е, само дето всъщност не позна.
Преди две-три години бях полудяла, ходила съм при всички - Теменужки, Латинки, Карли, хороскопи, таро, звънях и по телефоните, повечето от списъка съм ги посещавала...никой не предрече развоя на живота ми, никой. Обидно е - сроковете си минаваха, обещаните розовинки не се случваха...
Може би само мистър Морисън се докосна до същността на нещата.
Знам че всичко това ни обърква живота в действителност,но не мога да си обясня защо продължавам...осъзнавам...,но не спирам.Надявам се ти да си спряла поне и да си се осъзнала   bouquet

# 433
Чудя се колко от хората където сме тук са им се случили нещата които са искали и за които са питали постоянно ...и сега са щастливи...

# 434
  • Под Слънцето
Хич не си далеко от истината..

Общи условия

Активация на акаунт