Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 812
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте търся някой който може да развали магия ако може да е от Бургаско моля пишете на лично.благодаря предварително!

# 241

Може ли линк или кое е било предаването? Hug

Предаването на Люба Кулезич! Но след като се поразрових из нета за въпросната госпожа, се оказва, че е поредната кожудерка!!!

Мозък-бръснач,  ясна дума , смислена ,на две не става!

" Няма да споменавам кой ми направи магията.Това е сестра ми".

Малоумие на килограм!

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 02:56 от ryannn

# 242
Момичета, благодаря ви за отговорите Simple Smile))))))))))))

Не че ще хукна, но не бях попадала из темите тук за него да се пише и полюбопитствах Simple Smile

Днес ходих при Цецка от Надежда....Какво да ви кажа...

То на мен вече скучно взе да ми става, не знам защо, но всички при които ходя напоследък едно и също ми говорят за основното за което отивам...

А в действителността нещата се случват толкова бавноооо и тромаво, че не знам от къде намирам търпение да държа още и да чакам.Но все пак нещо се случва.

Бях скоро и при Ина пак, няма да отида никога повече, всеки път става все по зле и зле, дори не си спомням вече с какво ме впечатли първия път, когато отидох.

А какво става с една от звездите тук - Стефка от с. Генерал Тошево или каквкто беше там ?

# 243
Цитат на: Melissa77 link=topic=756Ж902.msg27289633#msg27289633 date=1390695024

А какво става с една от звездите тук - Стефка от с. Генерал Тошево или каквкто беше там ?

По MTV имаше едно шоу „ Къде са те днес” .Проследяваха  на какъв хал са в наши дни някогашните звезди.И тук може да се организира,макар че е ясно, че в този жанр се играе до живот.

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 02:38 от ryannn

# 244
Здравейте Simple Smile
От два дена  чета ,но успях да прочета само теми 13,14,ако успея ще стигна до 21 тема  Praynig
Да споделя моя опит:
Преди много години врачка от Пловдив/вече я няма в БГ/ ми предрече развод на 37/тогава ми се стори абсурдно/ и бебе от нов мъж а аз си имам вече 2 деца newsm78 newsm78Факт на 37 се разведох.Започнах връзка с мъж,който искаше да имаме дете,но...Тогава отидох при Огняна от Ст.Загора,препоръчана ми на 100% от приятелка.Каза че ще срещна друг мъж,направо принц,а този ще ме разочарова и ще го оставя.След 2 години пак отидох и каза обратното,че няма раздяла ,а брак с тогавашния ми приятел и че имам мн.силна енергия и НЕ може да ми се направи магия!!!!!Дори предупредила приятелката ми да се пази от мен,че съм била силна енергийно!Забележете !!!!Август 2013 казва на приятелката ми ,че сегашния ми приятел ще ме зареже понеже имам МАГИЯ!!!!Факт скарахме се и аз веднага дотърчах да развалям магията ooooh!Поиска ми баснословна сума,платих я и от 3 месеца се покри!!!После отидох при една от Сливен,Марияна.Няма такса,позитивна,мила.Тя каза ,че нямам магия и позна с абсолютна точност някои неща/на 3ма приятели също/,но малко времето не  е точно.После ме консултира по телефона 3-4 пъти.Удиви ме факта,че предрече и тя бебе,а гледа на дата и вижда ,че съм на 42???После Таня от Дунавци..и тя уж ми разваля магия...има си и тарифа и визитки...може и да познава,но май по скоро налучква..."Кой е с буква...,кой е разведен...болести с буква "Г"..ей такива работи..мъж с буква "Д" ,после не ,не е той newsm78...после 2 от Пловдив гледащи на таро,едната и тя ми каза"ще ти се отклчи дарба имаш енергия" нов мъж,бебе...След поредната раздяла и неприятности с детето ми/кошмар,с кисти в синусите/,се обадих на Марияна и каза,че вместо да ми развалят/понеже съм нямала/са ми направили магия и тя влияе зле и на детето ми и ме изпрати в едно село Съдийско поле при Данчо за разваляне.Дано не си внушавам,но съм доста по спокойна след сеанса при него.И той няма такса.Има параклис в дома си и разваля с билки и някакви си негови молитви.Чудя се дали да не ида при Джемиле,похвалиха ми я...Някой ако има отзиви ???Моля да ми пише Praynig

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 17:41 от ninka37

# 245
Искам да попитам http://magicaura.com/authors/view_all/?page=1 този сайт някой възползвал ли се е от услугите на някой от тези ясновидци и гледачи. newsm78

# 246
Искам да попитам http://magicaura.com/authors/view_all/?page=1 този сайт някой възползвал ли се е от услугите на някой от тези ясновидци и гледачи. newsm78
за това много трябва да се внимава при кого се ходи и,да не се обикаля наляво и надясно,защото вместо да ни помогнат,понякога ни вредят.аз преди доста години бях звънялана ясновидката Даниела сигурно повечето са я чували,ами ако искате вярвайте,ама тя ми направи магия само от разговора ми по телефона и от рождената ми дата и аз веднага усетих,че нещо не е наред.Започна да ами звъни и аз се   уплаших и отидох при една жена която бях чула,че е добра в развалянето и тя ми я развали.Въпреки всичко продължих да обикалям на ляво на дясно и да си вредя все повече...

# 247
объркала съм цитата извинявайте.Това което съм публикувала по горе се отнася за цитата на нинка  Simple Smile

# 248
  • бургас
Здравейте Simple Smile
От два дена  чета ,но успях да прочета само теми 13,14,ако успея ще стигна до 21 тема  Praynig
Да споделя моя опит:
Преди много години врачка от Пловдив/вече я няма в БГ/ ми предрече развод на 37/тогава ми се стори абсурдно/ и бебе от нов мъж а аз си имам вече 2 деца newsm78 newsm78Факт на 37 се разведох.Започнах връзка с мъж,който искаше да имаме дете,но...Тогава отидох при Огняна от Ст.Загора,препоръчана ми на 100% от приятелка.Каза че ще срещна друг мъж,направо принц,а този ще ме разочарова и ще го оставя.След 2 години пак отидох и каза обратното,че няма раздяла ,а брак с тогавашния ми приятел и че имам мн.силна енергия и НЕ може да ми се направи магия!!!!!Дори предупредила приятелката ми да се пази от мен,че съм била силна енергийно!Забележете !!!!Август 2013 казва на приятелката ми ,че сегашния ми приятел ще ме зареже понеже имам МАГИЯ!!!!Факт скарахме се и аз веднага дотърчах да развалям магията ooooh!Поиска ми баснословна сума,платих я и от 3 месеца се покри!!!После отидох при една от Сливен,Марияна.Няма такса,позитивна,мила.Тя каза ,че нямам магия и позна с абсолютна точност някои неща/на 3ма приятели също/,но малко времето не  е точно.После ме консултира по телефона 3-4 пъти.Удиви ме факта,че предрече и тя бебе,а гледа на дата и вижда ,че съм на 42???После Таня от Дунавци..и тя уж ми разваля магия...има си и тарифа и визитки...може и да познава,но май по скоро налучква..."Кой е с буква...,кой е разведен...болести с буква "Г"..ей такива работи..мъж с буква "Д" ,после не ,не е той newsm78...после 2 от Пловдив гледащи на таро,едната и тя ми каза"ще ти се отклчи дарба имаш енергия" нов мъж,бебе...След поредната раздяла и неприятности с детето ми/кошмар,с кисти в синусите/,се обадих на Марияна и каза,че вместо да ми развалят/понеже съм нямала/са ми направили магия и тя влияе зле и на детето ми и ме изпрати в едно село Съдийско поле при Данчо за разваляне.Дано не си внушавам,но съм доста по спокойна след сеанса при него.И той няма такса.Има параклис в дома си и разваля с билки и някакви си негови молитви.Чудя се дали да не ида при Джемиле,похвалиха ми я...Някой ако има отзиви ???Моля да ми пише Praynig

щом си доста по-спокойна от този Данчо,защо да ходиш при други,изчакай да видиш дали наистина ще има резултат от него  Simple Smile колкото при по-вече хора ще ходиш,по-голямо объркване ще става

# 249
  • София

Където е "любимката" на много хора тук, Рени Анастасова, дали би имало читави?  newsm78

# 250

Където е "любимката" на много хора тук, Рени Анастасова, дали би имало читави?  newsm78

Някой задавал ли е онлайн въпрос на хората от този линк? Rolling Eyes

# 251
...пак се допитах до Стела от Горна Ор. , бях писала за нея преди време , дадох и на доста хора на лични данните , понеже тя не искаше да и ги публикяват тук .Искам да споделя мнение че някои от нещата които ми каза са така , а и някои от момичетата също бяха доволни . Всъщност ще помоля тези които имат отзиви да ги напишат тук .Смятам че така е редно .Благодаря ви !

Забравих скайпа е MEGSTEIN1    от  -V.T.   bouquet

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 10:16 от zimma

# 252
  • Под Слънцето
Ако Стела от Г.О. имаше желание да помага , нямаше да се крие зад други хора

# 253
Здравейте! Искам да попитам така информативно някой ползвал ли е услугите на ходжа Ахмед от Варна и какви са отзивите за него   bouquet

# 254
  • Под Слънцето
Драга госпоДжа Стела, не се крий зад маска. Признай  коя си. Освен това, много те моля, пиши на кирилица ,за да е четимо за всички нормални хора тук. Така , освен че нарушаваш правилата на форума, можеш да опиташ за да забършеш нови клиентки,които да ти снесат тайно пари.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 22:31 от Tatti

Общи условия

Активация на акаунт