Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 809
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
Искам да споделя,че аз съм доволна от Цеца от Надежда.Вече ги обиколих много и мисля,че тя и Силвия от Перник са двете,които имат доста голяма познаваемост.Сега мисля да посетя Вени от Овча купел и ще споделя мнение Simple Smile

# 271
Здравейте,Хайрие консултира ли по телефона и къде се намира това село от което е тя?
аз не съм се срещала с нея ,но по телефона съм и званяла 3 пъти ,все положителен отговор и още нишо на лице,за това исках и вашето мнение.Колкото до селото,казва се Боян Ботево.Аз като и звънна първо я питам удобно ли е да я попитам нещо и тя ми обръща внимание.

# 272
объркала съм цитата извинявайте.Това което съм публикувала по горе се отнася за цитата на нинка  Simple Smile
Благодаря  bouquet
Вчера разбрах,че въпросната Огняна/която,ми "развали"магия Twisted Evil/ при консултация с друг клиент е твърдяла,че не вярва в магии и те не съществували #Cussing out
В книгата на Алена "Настоящето  е само ден"/интересно четиво за такива,като нас/ също се казва,че магиите се правят рядко и винаги са тип ритуали с някакъв носител/вода,кукли,билки муски и т.н/,по скоро често имало енергийни намеси и силни мисъл-форма!В този ред на мисли,добрите прогнози би трябвало да ни зареждат положително и да се сбъдват/силата на позитивното мислене/,но или нямаме търпение или ...не знам и аз вече.Също тя твърди,че бялата магия се наказва със смъртта на обекта след 8-12 години ooooh!

# 273
объркала съм цитата извинявайте.Това което съм публикувала по горе се отнася за цитата на нинка  Simple Smile
Благодаря  bouquet
Вчера разбрах,че въпросната Огняна/която,ми "развали"магия Twisted Evil/ при консултация с друг клиент е твърдяла,че не вярва в магии и те не съществували #Cussing out
В книгата на Алена "Настоящето  е само ден"/интересно четиво за такива,като нас/ също се казва,че магиите се правят рядко и винаги са тип ритуали с някакъв носител/вода,кукли,билки муски и т.н/,по скоро често имало енергийни намеси и силни мисъл-форма!В този ред на мисли,добрите прогнози би трябвало да ни зареждат положително и да се сбъдват/силата на позитивното мислене/,но или нямаме търпение или ...не знам и аз вече.Също тя твърди,че бялата магия се наказва със смъртта на обекта след 8-12 години ooooh!
По скоро май нямаме търпение... Simple Smile а пък колкото до това с бялата магия и  смърта......звучи ми доста зловещо...да не си набиваме и тези глупости в главата  Rolling Eyes

# 274
Здравейте,Хайрие консултира ли по телефона и къде се намира това село от което е тя?
аз не съм се срещала с нея ,но по телефона съм и званяла 3 пъти ,все положителен отговор и още нишо на лице,за това исках и вашето мнение.Колкото до селото,казва се Боян Ботево.Аз като и звънна първо я питам удобно ли е да я попитам нещо и тя ми обръща внимание.

Като се има предвид в какъв джендем й е разположен приемният пункт,много хубаво и още по-изненадващо, че си съумяла да добиеш становище от нея по телефона, тъй като тя буквално мучи нечленоразделно и степента й на владеене на български език е по-ниска от Марианската падина.
Лошо и изобщо неизненадващо, че макар и  не една, две, а три и все  положителни, от прогнозите й, както сама си написала- "нищо на лице".

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 17:55 от ryannn

# 275
  • София
здравейте!ще спомена  едно малко позабравено име..Хайрие,но днес реших да и звънна по телефона.моля ви споделете ако някой е говорил с нея и прогнозите са се сбъднали.по принцип моята съвпада  с на бобо и ники узунов,ама аз нали все съм си нетърпелива...скоро мисля да ходя вече надявам  се последно ... Simple Smile при една жена в габрово, аз и друг път съм я посещава ,казва се денка и гледа на карти.някой чувал ли е за нея.но пак моля за хайрието ..,който е говорил с нея да сподели.хубава седмица от мен
Преди 4г ходих при Хайре, мила жена. Говори само хубави неща. Както се досещаш не всичко се сбъдва. Дано при теб не е така- всичко хубаво да се сбъдне.  Praynig Щом и Бобо е на това мнение,... макар че нямам лични впечатления от него. Дано Praynig Hug

# 276
здравейте!ще спомена  едно малко позабравено име..Хайрие,но днес реших да и звънна по телефона.моля ви споделете ако някой е говорил с нея и прогнозите са се сбъднали.по принцип моята съвпада  с на бобо и ники узунов,ама аз нали все съм си нетърпелива...скоро мисля да ходя вече надявам  се последно ... Simple Smile при една жена в габрово, аз и друг път съм я посещава ,казва се денка и гледа на карти.някой чувал ли е за нея.но пак моля за хайрието ..,който е говорил с нея да сподели.хубава седмица от мен
Преди 4г ходих при Хайре, мила жена. Говори само хубави неща. Както се досещаш не всичко се сбъдва. Дано при теб не е така- всичко хубаво да се сбъдне.  Praynig Щом и Бобо е на това мнение,... макар че нямам лични впечатления от него. Дано Praynig Hug
Дай Боже на всички ни да се сбъдват само хубавите неща ,а лошите да остават зад гърба ни.Хубава седмица  Hug

# 277
Момичета и момчета,
Препоръчвам Ви този филм, документален е, казва се "Тайната", ще Ви накара да се замислите и да опитате.....Основната тема е "закона за привличането" и силата на мисълта. Аз ще опитам, надявам се да има резултат. Успех!

http://www.youtube.com/watch?v=AeREYBAHL3s

# 278
Много силно ме интересува за тази жена има ли отзиви. Аз поне не се сещам:

http://www.az-jenata.bg/a/5-zdrave-i-krasota/15544-balgarka-priz … a-i-narkotitsite/
Гербер, сериозно ли? Бях особено пленена от акредитациите й: член-кореспондент на Международната академия по информатизация (МАИ) към ООН. Да се смея ли, да плача ли?
Цитирам: The main objectives of the International Informatization Academy are listed below:
-To carry out and create solutions to problems in the fields of information.
-To provide information technology, data processing and communication devices and methods.
-To develop communication methods for global networks, global data-processing technologies and encourage their use.
... да продължавам ли? лично аз не бих се доверила на подобна художествена измислица.

# 279
Какво толкова искаш да разбереш, зимна? Дали това, което ти е предрекла Стела, ще се сбъдне? Ми -почакай и ще видиш. На мен една не ми се похвали,че е доволна от нея. Защо ли?
И ми е странно как за никоя друга не си споделила грам нищо, пишеш си там в неква тема за таро. Явно му разбираш. И сама можеш да си метнеш едни карти и да си предвидиш  каквото те вълнува. И току  сипваш тук от време на време хвалби само и единствено за Стела. А бе , реклама една на друга ли си правите? 
А госпоДжата (иронично и нарочно така изписано), ще я посъветвам най-сетне да изучи кирилицата ,за да не се излага. И може  да си публикува обяви в сайтовете , подходящи за това.
...........ами драга , аз не вися по цял ден като теб тук , имам си по интересни занимания ,да и Таро включва това , но отдавна спрях и тук да го коментирам, защото когато има такава като теб из темите и просто ми се отщява .Хората ми пишат на лични -това реклама ли е ? ,че и за теб без дори да съм се интересувала ми пратиха ......много си любезна и там .Браво ! няма да копирам и да поствам ,не за да не те излагам, ами защото не желая да те коментирам въобще .Не си ми интересна просто .

# 280
Здравейте,искам да попитам някой може ли да сподели мнение за Светлана от Сухата река.Благодаря предварително! newsm78

# 281
http://www.youtube.com/watch?v=qAHW47j2h4s    аз препоръчвам този филм, http://www.youtube.com/watch?v=qAHW47j2h4s    а за тази жена някой знае ли нещо?

# 282
  • Под Слънцето
Глей ся- не ме вълнува дали си емилия, иванка, стела или янка. рекламирайте си се другаде, ти и онова неграмотното.  пък айде да нямаш претенции кой кога къде и по колко висял като че ли му плащаш заплата от джоба си .

# 283
TopsyG, честно не разбирам враждебното ти, а в момента и подигравателно отношение към zimma. Не мисля че има връзка или изгода от това да рекламира въпросната Стела (нейното включване обаче наистина беше нелепо). А и пак казвам, за 10 лв. направи големи панаири. Като ти четох разговора с нея наистина не видях за какво толкова си се хванала, на Емилия по същия начин се превеждат 10 лв. по сметка на името на майка и. Що се отнася до сумата от 250 лв., която спомена...преди време посетих една картогледачка от Варна, таксата и беше 20 лв., също ми изкара магия и искаше да ме праща при някаква туркиня да ми я разваля срещу подобна сума. Но това не значи че на картите не видя нищо, доста неща които видя бяха 1:1 със текущата ситуация, дори за бъдещето позна някои неща. Та zimma може би просто е доволна от гледането и на карти, тези нападки ако са основателни още тогава като спомена че можеш да извади някакви факти, защо не го направи? Същото и отношението ти към Бобо, човека дори не иска пари за услугата която предлага, ти веднага излезе с подигравателно отношение, как бил се появил пак да си набира клиенти, че преди се бил пробвал без успех...то като гледам доволните от някой повечето си траят, и те като теб не искат да си дават "попаденията" на други, явно така сме устроени, хем искаме да си помагаме, хем някой като си намери някой който да му познава и си го къта само за себе си, от страх да не би другите да му изпият енергията и да спре да му върши работа на него.

# 284
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=qAHW47j2h4s    аз препоръчвам този филм, http://www.youtube.com/watch?v=qAHW47j2h4s    а за тази жена някой знае ли нещо?

Благодаря за филма.  Hug
А за коя жена питаш? Линкът е един и същ.

Общи условия

Активация на акаунт