Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 657
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
Ами с бобо съм се чувала, а пък при леля искра съм била и иЗобщо не бях доволна, защото бяхме три приятелки и на трите се окаЗа че е казала еднакви неща и повече говореше за здравословното състояние,  а като я питах за нещото което бях отишла ми каЗваше чакай ще стигнем и до там и когато стигнахме ми каза рочно една дума и аз и казах ами нещо друго и тя ами това е.... И на всичкото отгоре това което ми каза не се сбъдна.
Какво е мнението ти за Бобо,Ники и Сирма ,като си говорила с тях и от тримата ли не си доволна?Момичета искам да ви попитам някой чувал ли е за ясновидец от шумен,казва се Иван и мисля,че гледал с превръзка на очите?

# 391
Препоръчайте някой, който лее куршум в района Ст. Загора Карлово и може и по-далеч, но не по далеч от София, де.

Има една жена в Чирпан-Величка се казва, тя лее куршум. Аз съм ходила. Доволна съм.

# 392
  • бургас
Ами с бобо съм се чувала, а пък при леля искра съм била и иЗобщо не бях доволна, защото бяхме три приятелки и на трите се окаЗа че е казала еднакви неща и повече говореше за здравословното състояние,  а като я питах за нещото което бях отишла ми каЗваше чакай ще стигнем и до там и когато стигнахме ми каза рочно една дума и аз и казах ами нещо друго и тя ами това е.... И на всичкото отгоре това което ми каза не се сбъдна.
Какво е мнението ти за Бобо,Ники и Сирма ,като си говорила с тях и от тримата ли не си доволна?Момичета искам да ви попитам някой чувал ли е за ясновидец от шумен,казва се Иван и мисля,че гледал с превръзка на очите?

има Любчо в Шумен,той слага кърпа на очите,но за Иван не съм чувала.....

# 393
http://skandalno.net/mag-anka-marinova-samo-detsata-razpozn-153993/       чувал ли е някой за маг Анка Маринова от Бургас?

# 394
Има ли някой книгата Свещената магия на ангелите /от Дейвид Годард/ в електронен вид и ако я има да пише на лични

# 395
Ами с бобо съм се чувала, а пък при леля искра съм била и иЗобщо не бях доволна, защото бяхме три приятелки и на трите се окаЗа че е казала еднакви неща и повече говореше за здравословното състояние,  а като я питах за нещото което бях отишла ми каЗваше чакай ще стигнем и до там и когато стигнахме ми каза рочно една дума и аз и казах ами нещо друго и тя ами това е.... И на всичкото отгоре това което ми каза не се сбъдна.
За друг по тел. не се сещам ,аз ли лично по скайп се чух с Емилия,въпроса който ме вълнуваше още не е разрешен,но според нея ще се случат нещата в моя полза,ноември се чухме още нищо няма на мегдана,но е интелигентна жена и бързо улавя проблема

Да и аз съм била при Емилия, много добра жена, но за съжаление нищо ама нищо не позна ....... даже не съм очаквала, защото имаше много положителни коментари за нея ...... тя ми говори за едни неща който ще станат когато се прибера, но те нещата се случиха още тук в чужбина!!! ... А във връзка с Бобо, Сирма и Николай .....Сирма нищо не ми позна, Бобо горе долу, но Николай Узунов му се бях обаждала октомври месец  и ми беше казал че на 25 26 януари ще станат нещата .... и аз го бях забравила това и точно тогава се сетих че той ми беше казал датите и на 25 нещата наистина станаха и затова му се обадих пак преди 4 5 дни и сега пак ще чакам, но не съм вярвала че ще познае и датите даже.

# 396
Бях при Светлана от Сухата река...

Едно от най-лошите ми попадения при ходене на подобни места!

Бях при Седат ходжа от Звъничево миналия понеделник, квото каза че ще стане след 7 дни взе че стана.
Втори път ужасно точно попадение с него, бях там преди 5 години, но после ме хвана страх да ида пак.
Сега просто ми писна и отидох.
И пак помогна
 newsm78

# 397
Бях при Светлана от Сухата река...

Едно от най-лошите ми попадения при ходене на подобни места!

Бях при Седат ходжа от Звъничево миналия понеделник, квото каза че ще стане след 7 дни взе че стана.
Втори път ужасно точно попадение с него, бях там преди 5 години, но после ме хвана страх да ида пак.
Сега просто ми писна и отидох.
И пак помогна
 newsm78

Би ли ни споделила по-подробно мнението си за Светлана.

# 398
Един приятел ми каза че когато преди 2-3 години имал проблеми ходил по врачки,но нищо и някаква баба от някакво село Ягода Пловдивско много му помогнала и му казала много неща...той каза че още от вратата като влезнал почнала да му говори аз знам за какво си тук и всичко му казала както си е ..... но не и пази номера...... някой чувал ли е за нея?

# 399
Не че не са важни сроковете ,но по важен е резултата и това че е бил познат . Пример Никола Узунов преди доста време ми беше казал ,че ще се засилят чувствата на човек към мен лятото , не само че не се засилиха ами дори се скарахме , и той имаше чувства към друга ....но зимата неговите чувства към мен станаха осъзнати и наистина смятам че се усилиха ....За мен Узунов позна , макар не  и  срока ......

# 400
  • София
, но Николай Узунов му се бях обаждала октомври месец  и ми беше казал че на 25 26 януари ще станат нещата .... и аз го бях забравила това и точно тогава се сетих че той ми беше казал датите и на 25 нещата наистина станаха и затова му се обадих пак преди 4 5 дни и сега пак ще чакам, но не съм вярвала че ще познае и датите даже.

Може ли координати на Николай Узунов.Той по телефона ли гледа и отговаря на въпроси?Много ми е важен един въпрос и вече не знам към кой да се обърна.

# 401
, но Николай Узунов му се бях обаждала октомври месец  и ми беше казал че на 25 26 януари ще станат нещата .... и аз го бях забравила това и точно тогава се сетих че той ми беше казал датите и на 25 нещата наистина станаха и затова му се обадих пак преди 4 5 дни и сега пак ще чакам, но не съм вярвала че ще познае и датите даже.

Може ли координати на Николай Узунов.Той по телефона ли гледа и отговаря на въпроси?Много ми е важен един въпрос и вече не знам към кой да се обърна.

Да има го по нагоре в анкетата ..... Николай Узунов                0878 222 798

# 402

При мен Ники беше категоричен в това което ми каза,и от трябваше да се случи до края на януари.За момента все още за съжаление няма наченки това да стане.Не ме разбирайте погрешно,Ники ми е много приятен ,дано просто да  е подранил със срока.....и да стане евентуално по нататък

# 403

При мен Ники беше категоричен в това което ми каза,и от трябваше да се случи до края на януари.За момента все още за съжаление няма наченки това да стане.Не ме разбирайте погрешно,Ники ми е много приятен ,дано просто да  е подранил със срока.....и да стане евентуално по нататък
По телефона може ли и как се плаща?

# 404

По телефона може ли и как се плаща?

Ами не взима пари.....

Общи условия

Активация на акаунт