Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 657
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, бях днес при Цеца от Надежда , мога да кажа, че позна доста добре моментната ми ситуация, както и доста неща от миналото. Също така каза, че прави някакви ритуали за изчистване на негативни влияния, също така някакви билки и амулети. Ако някой се е възползвал от тях да пише  Peace Само да допълня на мен ми гледа на кафе и карти само  bouquet

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 01:30 от V_Ivanova

# 376
  • София
Ryannn, кутията!!!  Simple Smile

# 377
Здравейте, бях днес при Цеца от Надежда , мога да кажа, че позна доста добре моментната ми ситуация, както и доста неща от миналото. Също така каза, че прави някакви ритуали за изчистване на негативни влияния, също така някакви билки и амулети. Ако някой се е възползвал от тях да пише  Peace Само да допълня на мен ми гледа на кафе и карти само  bouquet

Не се връзвай на това тя ги предлага на всички не си харчи парите.

# 378

На мен не ми е предлагала. Няколко пъти съм ходила при нея, не знаех че се занимава и с чистене, но ми каза че нямам намеса и няма нужда да ходя да ме чистят и т.н.

поздрави

# 379

На мен не ми е предлагала. Няколко пъти съм ходила при нея, не знаех че се занимава и с чистене, но ми каза че нямам намеса и няма нужда да ходя да ме чистят и т.н.

поздрави

Здравейте,
аз доста често ходя при нея и също не ми е предлагала до момента.

# 380
bobo08, не се ядосвай! Не си заслужава! Тези хора, които пишат негативни отзиви за теб, та те от никой не са доволни и плюват по всички, които са посетили. Затова от години стоят в темата.  Joy  Не могат да бъдат критерий!
Ние сме доволни от теб! Бъди жив и здрав и помагай на хората!

Peace newsm10

# 381
Здравейте, тъй като съм в чужбина бихте ли ми препоръчали някого от който сте доволни и с когото мога да разговарям по скайп или телефон??? Освен Цеца, Николай Узунов, Сирма с тях вече съм говорила.....И някой знае ли за някакъв си Здравко бил е от Ломските села, но сега живеел в София, казаха ми че много бил познавал и май говорел с духове ли нещо такова, но телефона който ми бяха дали не беше валиден?

# 382
Момичета някой ходил ли е при тези жена Севинч от Нова махала.

# 383
Здравейте, тъй като съм в чужбина бихте ли ми препоръчали някого от който сте доволни и с когото мога да разговарям по скайп или телефон??? Освен Цеца, Николай Узунов, Сирма с тях вече съм говорила.....И някой знае ли за някакъв си Здравко бил е от Ломските села, но сега живеел в София, казаха ми че много бил познавал и май говорел с духове ли нещо такова, но телефона който ми бяха дали не беше валиден?
Опитай с Бобо08 тел му го има ш тема 50 ,или лелч Искра от Бистрица нейния е горе  в списъка

# 384
Ами с бобо съм се чувала, а пък при леля искра съм била и иЗобщо не бях доволна, защото бяхме три приятелки и на трите се окаЗа че е казала еднакви неща и повече говореше за здравословното състояние,  а като я питах за нещото което бях отишла ми каЗваше чакай ще стигнем и до там и когато стигнахме ми каза рочно една дума и аз и казах ами нещо друго и тя ами това е.... И на всичкото отгоре това което ми каза не се сбъдна.

# 385
За Мира Кунева, астроложка да имате впечатления?

Адрес или телефон на Мира Кунева?

Пишеш Мира Кунева в гугъла и  намираш сайта и. Аз още не мога да се престраша да се обадя. Пък е и цифромания.

# 386
  • София
Момичета , имаше ли някой който да отговаря по телефона на един въпрос , че нямам спомен и не мога да изчета всички теми на зад.Много ми е важно , а вече не знам къде да отида , само си давам парите.Миналата събота си правих нумерологична прогноза ,, но пак не получих точен отговор на важния за мен въпрос.Моля помагайте  baby_neutral

# 387
Препоръчайте някой, който лее куршум в района Ст. Загора Карлово и може и по-далеч, но не по далеч от София, де.

# 388
  • бургас
Момичета някой ходил ли е при тези жена Севинч от Нова махала.

преди 2 години ходих,няма по-голяма шарлатанка,никаква не гледачка тя,бих 700 км отиване и връщане да ми изнасят речи колко е труден живота и да ме разпитват сякаш съм при някой следовател това беше й "гледането"  #2gunfire #2gunfire #2gunfireкато чуя за нея с извинение червата ми се обращат...........

# 389
Ами с бобо съм се чувала, а пък при леля искра съм била и иЗобщо не бях доволна, защото бяхме три приятелки и на трите се окаЗа че е казала еднакви неща и повече говореше за здравословното състояние,  а като я питах за нещото което бях отишла ми каЗваше чакай ще стигнем и до там и когато стигнахме ми каза рочно една дума и аз и казах ами нещо друго и тя ами това е.... И на всичкото отгоре това което ми каза не се сбъдна.
За друг по тел. не се сещам ,аз ли лично по скайп се чух с Емилия,въпроса който ме вълнуваше още не е разрешен,но според нея ще се случат нещата в моя полза,ноември се чухме още нищо няма на мегдана,но е интелигентна жена и бързо улавя проблема

Общи условия

Активация на акаунт