Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 657
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Добър ден и за много години момичета и тук-там момчета! Ей ме на и мене!  Laughing Хайде да попитам и аз - някой ходил ли е, или да има инфо за Неда! Била фина възрастна дама, живее след зала Универсиада, срещу Агенцията по вписванията!? Предварително благодаря за старанието положено, за да получа отговор!  bouquet

16     Здраве и красота / Хомеопатия, алтернативна медицина / Re: Ясновидци/врачки - тема 20    : Вт., 29 Окт. 2013, 00:01
Писал съм за Неда, в старите теми! Ходих лятото на миналата година при нея. Живее точно зад Мост компютърс. Гледа на кафе и карти, говори страшно много, но общи работи, постоянно се налагаше да я връщам към себе си, защото се отплесваше с разни щуротии за себе си, и семейството си. Говори много за зодии, също споменава и букви. Но при буквите същественото, е че буквата може да значи име, или презиме, или фамилия, което значи да улучиш игла в купа сено. Много се хвали, което ми направи много лошо впечатление. Взима 30лв., като мен ме кара да си купя катинар и да спя над него, и после да го хвърля на тротоара. После пак трябваше да отида при нея, и това в рамките на три дена, като при второто посещение отново ми поиска 30лв. При второто посещение, едва се отървах от нея, защото ме държа три часа, и вече заспивах от скука. Наговори ми пак същите неща от първия път, нищо конкретно - само общи приказки, и пожелания. И понеже реших, че за тая "лекция" не заслужава повече да и давам нищо, и казах че имам само пет лева, и и ги оставих. За мен, не си заслужава тази жена.

# 361
  • София /Абсурдистан
Записвам се и се връщам да ви изчета  Peace

# 362
  • бургас
Дали имате някакви координати на Баба Минка от село Осетеново / Карловско?

напиши в гугъл и ще ти излезе цялата информация за бабата  Peace
Писах,но не ми излиза нищо конкретно,затова пиша тук
[/quo

# 363
  • София
bobo08, пропуснала съм да напиша: недей да отговаряш на питането какъв е метода на гледане при теб и от кого си го научил. Съмнявам се,  ако отговориш да им бъдат решени  проблемите.
Нищо лично!  Grinning

# 364
bobo08, не се ядосвай! Не си заслужава! Тези хора, които пишат негативни отзиви за теб, та те от никой не са доволни и плюват по всички, които са посетили. Затова от години стоят в темата.  Joy  Не могат да бъдат критерий!
Ние сме доволни от теб! Бъди жив и здрав и помагай на хората!

Peace

# 365
Добър ден и за много години момичета и тук-там момчета! Ей ме на и мене!  Laughing Хайде да попитам и аз - някой ходил ли е, или да има инфо за Неда! Била фина възрастна дама, живее след зала Универсиада, срещу Агенцията по вписванията!? Предварително благодаря за старанието положено, за да получа отговор!  bouquet

16     Здраве и красота / Хомеопатия, алтернативна медицина / Re: Ясновидци/врачки - тема 20    : Вт., 29 Окт. 2013, 00:01
Писал съм за Неда, в старите теми! Ходих лятото на миналата година при нея. Живее точно зад Мост компютърс. Гледа на кафе и карти, говори страшно много, но общи работи, постоянно се налагаше да я връщам към себе си, защото се отплесваше с разни щуротии за себе си, и семейството си. Говори много за зодии, също споменава и букви. Но при буквите същественото, е че буквата може да значи име, или презиме, или фамилия, което значи да улучиш игла в купа сено. Много се хвали, което ми направи много лошо впечатление. Взима 30лв., като мен ме кара да си купя катинар и да спя над него, и после да го хвърля на тротоара. После пак трябваше да отида при нея, и това в рамките на три дена, като при второто посещение отново ми поиска 30лв. При второто посещение, едва се отървах от нея, защото ме държа три часа, и вече заспивах от скука. Наговори ми пак същите неща от първия път, нищо конкретно - само общи приказки, и пожелания. И понеже реших, че за тая "лекция" не заслужава повече да и давам нищо, и казах че имам само пет лева, и и ги оставих. За мен, не си заслужава тази жена.

Много благодаря!   bouquet

# 366
Здравейте,някой може ли да сподели мнение за Светлана от Сухата река.Благодаря!  bouquet

# 367
Здравейте.
Не съм възхитена от жената от Маноле-Светла се казва.(туркиня е).
Някой може ли да ми препоръча за леене на куршум в Пловдив или околността?
Благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 368
  • София
bobo08, не се ядосвай! Не си заслужава! Тези хора, които пишат негативни отзиви за теб, та те от никой не са доволни и плюват по всички, които са посетили. Затова от години стоят в темата.  Joy  Не могат да бъдат критерий!
Ние сме доволни от теб! Бъди жив и здрав и помагай на хората!

Аз също се присъединявам към теб и съм  Peace за бобо .
Човека е толкова добър ,вместо да му благодарят те го нападат  Confused
Аз също съм доволна от него и му благодаря от сърце !!!  bouquet
Бъди жив и здрав и не обръщай внимание на лошите хора .

Бобо, и от мен благодаря! Продължавай да помагаш. Само веднъж се чухме с теб, нещата се поотложиха но аз вярвам, че ще се случат. Дано е по-скоро като време;)) Много усмивки и за теб!

# 369
  • София
При Мира Кунева съм ходила много отдавна. Прави много подробна прогноза за години напред, записва всичко на диск, и след това ви го дава с цялата информация докато си говорите. От позицията на времето много от нейните прогнози се случиха, говоря като по големи в това число смяна на жилище, раждане на дете, обвързване с мъж. Има много неща, които все още не им е дошло време да се случат. Тя дава много насоки, от какво да се предпазим, какви грешки да не допускаме. Тя не е врачка обаче, прави астрологична карта с вашите параметри на компютър и ви я тълкува на момента като всичко това го записва на момента.

При Неда също съм ходила отдавна, но нищо от провиденията и не се случи за тогава. Дори не си спомням какво ми е казала. Само знам, че за проблема за който отидох тогава не позна със сигурност.

Подсетихте ме да си преслушам диска от Мира:))

# 370
здравейте само да споделя че срока при Ники Узунов изтече и нещата не се случиха...малко ми е криво...по принцип само той ми даваше такъв малък срок,но пък дано другите са познали.Не ми се иска да си мисля че аз съм поредната която е чувала розови прогнози,които не са се сбъднали... Sad

# 371
И аз да споделя за Мира Кунева,наистина добър астролог макар,че за мен прогнозата не еот най хубавите досега тя е една от малкото,които много точно си казаха как стоят нещата. Иначе все още си записва на диск целия разговор,което е и много полезно като мине известно време да си преслушаш пак какво е казала. Бях при нея миналия ноември има време да отсея какво и как.

# 372
Момичета,да сте чували и посещавали-Цветанка-с.Катуница(леене на куршум) и Хюса,Пловдив(леене на куршум и гадаене)?
  bouquet  bouquet  bouquet

# 373
За Мира Кунева, астроложка да имате впечатления?

Адрес или телефон на Мира Кунева?

# 374
Здравейте,извинявам се ако Ви притеснявам,но прочетох във форума че търсите някой за леене на куршум.Мога да Ви препоръчам една жена от с.Калековец,наистина е много добра.Съвсем наскоро ме заведоха при нея,дъщеря ми имаше проблем от голяма уплаха.Е,жената помогна.Ако Ви интересува повече инфо ми пишете на лични.Хубава вечер.

Общи условия

Активация на акаунт