Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 744
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
  • Под Слънцето
Когато търсите някого от село, при това известен  и не можете да откриете координати на човека, най-лесно е да намерите  номер на кметството и да позвъните и питате. Разни лелки са много сговорчиви по  телефоните , особено през работно време. Не веднъж съм намирала  хора по този начин. Друг вариант е - редакцията на медията, която пробутва рекламата .В случая - Мартиню.   И да ви дам номера му , знам ли до колко е актуален..

Мернах нещо,че някой бил заплашвал Бобката. Не съм аз , със сигурност. Не съм контактувала скоро с него, а и нямам намерение.

# 346
  • бургас
Дали имате някакви координати на Баба Минка от село Осетеново / Карловско?

напиши в гугъл и ще ти излезе цялата информация за бабата  Peace
Писах,но не ми излиза нищо конкретно,затова пиша тук

в предаването на Карбовски жената каза че приема без предварително записване,тел.номер никъде го няма,то селата са малки всеки се познава Peace ето ти линка :http://tv7.bg/%D0%A4%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%8F/%D0%92%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D1%8F%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%89-%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%B0-%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%9E%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE_l.42_i.10078793.html#.Uu68Q_th3XQ

# 347
  • бургас

в предаването на Карбовски жената каза че приема без предварително записване,тел.номер никъде го няма,то селата са малки всеки се познава Peace ето ти линка :tv7.bg/.../Стотици-търсят-за-помощ-баба-Минка-от-...

# 348
  • бургас

в предаването на Карбовски жената каза че приема без предварително записване,тел.номер никъде го няма,то селата са малки всички се познават Peace напиши Карбовски баба Минка в гугъл и излиза клипа с нея по тв7

# 349
Добър ден и за много години момичета и тук-там момчета! Ей ме на и мене!  Laughing Хайде да попитам и аз - някой ходил ли е, или да има инфо за Неда! Била фина възрастна дама, живее след зала Универсиада, срещу Агенцията по вписванията!? Предварително благодаря за старанието положено, за да получа отговор!  bouquet

# 350
Здравей,честно казано за първи път чувам за Неда Cry,но ще ми е интересно да разбера и аз нещо повече за нея.

# 351
Здравей,честно казано за първи път чувам за Неда Cry,но ще ми е интересно да разбера и аз нещо повече за нея.
Sladka7, аз имам инфо от моя приятелка, която я е посетила и затова публикувах запитването си тук! Искам и други мнения! Благодаря предварително!   bouquet

# 352
Да сте чували за жена в с.Маноле?
Днес ще ме заведат,после ще споделя първоначални впечатления.

# 353
  • Пловдив
Вергиния Пловдив-0%,Единственият човек,който прогнозираше какво ще се случи и се оказа прав.....бях аз. Simple Smile
  Peace

# 354
Sladka7, аз имам инфо от моя приятелка, която я е посетила и затова публикувах запитването си тук! Искам и други мнения! Благодаря предварително!   bouquet
Писано  е подробно как протича сеанса при нея две-три теми  назад.

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 16:03 от ryannn

# 355
Здравейте!
Днес бях при Светла от "Сухата река",възхитена съм.
Улови нещата много точно.Минало и сегашно-перфектна.
Бъдеще-ще покаже.Много точно видя здравословното ми състояние.
Няма нещо в което да сбърка.
Та за сега Емилия при мен пълна нула.Ани-Пловдив,само за едно позна.Мр.Морисън-нула.
Момичето с вилиците-доволна съм.Цеца-налучка някой неща.Бобо-доволна съм,Адем и Дари са ми помогнали в развалянето на чужди намеси-много съм доволна.
Това е за сега!
Ползотворна седмица!

# 356
# 357
  • София
bobo08, не се ядосвай! Не си заслужава! Тези хора, които пишат негативни отзиви за теб, та те от никой не са доволни и плюват по всички, които са посетили. Затова от години стоят в темата.  Joy  Не могат да бъдат критерий!
Ние сме доволни от теб! Бъди жив и здрав и помагай на хората!

# 358
  • Пловдив
bobo08, не се ядосвай! Не си заслужава! Тези хора, които пишат негативни отзиви за теб, та те от никой не са доволни и плюват по всички, които са посетили. Затова от години стоят в темата.  Joy  Не могат да бъдат критерий!
Ние сме доволни от теб! Бъди жив и здрав и помагай на хората!

Аз също се присъединявам към теб и съм  Peace за бобо .
Човека е толкова добър ,вместо да му благодарят те го нападат  Confused
Аз също съм доволна от него и му благодаря от сърце !!!  bouquet
Бъди жив и здрав и не обръщай внимание на лошите хора .

# 359
За Мира Кунева, астроложка да имате впечатления?

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 22:57 от мамарамболина

Общи условия

Активация на акаунт