Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за новите техники за отстраняване на сливиците?
Какво е мнението за хомеопатията и нейното приложение при деца с астма?
Какво е мнението за лечението със Сталорал при алергия и астма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за новите техники за отстраняване на сливиците?
-
Какво е мнението за хомеопатията и нейното приложение при деца с астма?
-
Какво е мнението за лечението със Сталорал при алергия и астма?
-
Какво е мнението за вентолин и пулмикорт при астматични пристъпи?
-
Какво е мнението за използването на Новифилмин?
. Искам да ви попитам как се държат вашите деца когато им "свирят" гърдите? Синът ми яде, спи, играе, весел е по нищо освен сополите и запушения нос не може да се разбере, че е болен. А като го преслушат и казват, че свири. И колко време може да продължат инхалациите с вентолин? Утре стават 7 дни. Оставих го при свекър ми и свекърва ми и те утре ще го водят на доктор, да каже какво да правим. Свекър ми се пенсионира, но преди това работеше в спешна помощ. Снощти го преслуша и каза, че е само от носа. Но точно тогава и детето видимо дишаше добре, а има моменти в които, го забелязвам, че диша по-дълбоко. Много ми е притеснено, за първи път се разделям от децата и сина ми да е болен. Ще има да го мисля през цялото време.