Кой е най-тъжният филм, който някога сте гледали?- Тема 2

• 31 021
  • 157
  •   1
Отговори
# 30
Never Let Me Go (2010)

# 31
подкрепям, много плаках на него.... А снощи гледах един прекрасен и тъжен филм, за който все още си мисля - Tuck Everlasting - уникален!

# 32
подкрепям, много плаках на него.... А снощи гледах един прекрасен и тъжен филм, за който все още си мисля - Tuck Everlasting - уникален!
Днес го гледах този фибм. Честно казано много нереален ми се стори. По природа хората са доста по- борбени и няма как да се стигне до такъв момент. Поне според мен. Имаше преди подобен филм, но там уж ги пращаха на екскурзия и се пребориха накрая. Доста по- реално. Извинявам се за спама, но ми се видя наистина доста измислен този филм Peace

# 33
"Марли и аз". Филмът е комедия, но краят много ме разчуства, сцената, в която кучето умира. Sad

# 34
  • Оптимист по принуда
Малии,аз на 'Марли и аз' ревах като магаре,не помня скоро така да бях плакала на филм.Имаше и много комични моменти,но за мен си бе драматичен.Голям рев,голям...

# 35
1.Тетрадката
2.Коса
2.Хачико

# 36
"Споделен живот" - много тежък филм, добре си поплаках...

# 37
# 38
Здравейте,
припомням един филм, "тъжен" е най-малкото, което може да се каже.
Който го е гледал знае, че след него вече нищо не е същото...

"Земляни" (2005) - http://www.imdb.com/title/tt0358456/?ref_=fn_al_tt_2
"Earthlings" е пълнометражен документален филм за абсолютната зависимост на хората от животните (за домашни любимци, храна, облекло, забавление и научни изследвания), като илюстрира нашето пълно неуважение към тях. При създаваенто му са използвани скрити камери и непоказвани досега кадри, за да се опишат ежедневните практики на някои от най-големите индустрии в света, всички от които разчитат изцяло на животните за печалба. Най-обширният продуциран до сега филм за връзката между природата, животните, и човешките икономически интереси.
Филмът е озвучен от Хоакин Финикс и включва музиката на Moby.

# 39
  • Стара Загора
"Марли и аз". Филмът е комедия, но краят много ме разчуства, сцената, в която кучето умира. Sad

И финалните думи също- Peace

"На кучето не му трябват скъпи коли, големи къщи или дизайнерски дрехи. Една обелена пръчка ще свърши отлична работа. То не се интересува дали си богат или беден, хитър или прост, умен или глупав. Дай му сърцето си и то ще ти даде своето. За колко хора може да кажете това? Колко хора могат да ви накарат да се чувствате специални, единствени? Колко хора могат да ви накарат да се чувствате изключителни?"

# 40
Warrior
My sister's keeper
Marley and me
The green mile
A walk to remember
Keith
I am Sam
The pursuit of happyness
Pay it Forward
Hachi: A Dog's Tale
Remember me

# 41
# 42
Много сте споменали, Хачико също. Той е единствения нелюбовен филм дето ревах почти през цялото време. Ама и на мен малко ми трябва.

# 43
Много сте споменали, Хачико също. Той е единствения нелюбовен филм дето ревах почти през цялото време. Ама и на мен малко ми трябва.

"Нелюбовен" филм ли?
Едва ли може да има по-любовен филм от този. И дори си мисля, че плаках на този филм най-вече защото любовта и верността на Хачико надминават многократно всяка човешка любов и преданост. Това само по себе си също е много тъжно. Затова не мога да кажа с точност какво ме разстрои повече - любовта на Хачико или факта, че на земята почти не се среща подобна любов.

# 44
  • София
На сърце са ми южно-корейските филми, затова няма как да не спомена 2 филма, вярно с коренно различна тематика, но наистина тъжни.

Crossing

A Moment to Remember

Общи условия

Активация на акаунт