Кой е най-тъжният филм, който някога сте гледали?- Тема 2

• 31 092
  • 157
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Зеления път http://www.imdb.com/title/tt0120689/

# 77
Единственият филм на който съм плакала е "Изкуствен интелект", така че за мен това е най - тъжният филм.

# 78
"Изкуствен интелект"

# 79

И за мен също  Hug Hachi: A Dog's Tale

# 80
Видях,че назад е споменат Къщата на духовете. Аз не препоръчвам, особено ако сте чели книгата. Филмът беше пълно разочарование за мен, въпреки актьорите.

# 81
Всеки филм, в който се случва нещо лошо с куче ме кара да рева на два гласа.  В "Eight below" има една сцена, няма да я описвам, защото съм готова да се разплача.

# 82
Циврила съм на почти всички от споменатите, но филмът който буквално ме разтърси отвътре е

The last train , много, много тежък.

# 83
Най-тъжният, доста тежък филм за мен е 21 Grams - http://www.imdb.com/title/tt0315733/
The Shawshank Redemption също ме разплаква всеки път като го гледам.

Този е по действителен случай, прекрасна, но и много тъжна история:  http://www.imdb.com/title/tt0758758/ 
Саундтракът е чудесен също.

# 84
Мен лично всеки път ме разтърсва "Време разделно". Всъщност синът ми също не остана безразличен, когато го гледа, за което се чувствам удовлетворена. Трудно се формира ценностна система и смятам, че подобен род филми не само въздействат, но и възпитават.

# 85
Толкова са много тъжните филми, те са едни от най-хубавите според мен....последно май се разплаках в един определен момент на Клубът на купувачите от Далас, а нещо старо за което се сещам веднага е Grave of the Fireflies

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 15:36 от jaienviedetoi

# 86
  • където ми харесва
На много филми съм плакала.
Зеления път
Момиче за милион долара
Марли и аз
В момента не се сещам за други, освен за това филмче, което ме разтърси от вътре, въпреки че е детско
Up/В небето

# 87
Здравейте момичета  Hug
Филмът,който ме кара да плача и който остави следа в съзнанието ми се казва "Пустинно цвете" и е по действителен случай,може би факта,че тези неща продължат и в момента в реалния живот ме потресват и разбиват  Cry,ето линк,но е за хора с по силна психика  Peace
Пустинно цвете
Друг филм,на който плаках е "Ти си моят дом"  Peace,прекрасен е,препоръчвам ви го,линк:
Ти си моят дом
 Hug Hug Hug

# 88
тези неща продължат и в момента в реалния живот ме потресват и разбиват  Cry,ето линк,но е за хора с по силна психика  Peace
Пустинно цвете

О, да, това беше ужасен филм, още ме побиват тръпки от насилието над малките деца, показано в него.  Sad

# 89
тези неща продължат и в момента в реалния живот ме потресват и разбиват  Cry,ето линк,но е за хора с по силна психика  Peace
Пустинно цвете

О, да, това беше ужасен филм, още ме побиват тръпки от насилието над малките деца, показано в него.  Sad
Още по жестокото е,че продължава да се практикува  Cry

Общи условия

Активация на акаунт