Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 88 168
  • 730
  •   1
Отговори
# 270

Не са евтинки Sad , за колко време стига опаковката и повишават ли апетита, че пия ли витамини се нашишквам .?

То моето и с чесън си правих маски и с какво ли не , което по принцип помага  Sad а каква хубава коса имах , сега ако ми се върне , чак сама ще си завиждам  Crazy
За 1 месец - по 1 капсула дневно се приема.

# 271

Не са евтинки Sad , за колко време стига опаковката и повишават ли апетита, че пия ли витамини се нашишквам .?

То моето и с чесън си правих маски и с какво ли не , което по принцип помага  Sad а каква хубава коса имах , сега ако ми се върне , чак сама ще си завиждам  Crazy
За 1 месец - по 1 капсула дневно се приема.

По-добри ли са от Мерца , не само ценово , че от тях полза не видях . ?

# 272
За мен са в пъти по добри от Мерц. Не са никак евтини. Първата опаковка си я взех за около 20 лв имаха някаква промоция в аптеката, втората за 41лв ако не се лъжа беше. Пообиколи аптеките и може някъде да я намериш по евтино Simple Smile

# 273
За мен са в пъти по добри от Мерц. Не са никак евтини. Първата опаковка си я взех за около 20 лв имаха някаква промоция в аптеката, втората за 41лв ако не се лъжа беше. Пообиколи аптеките и може някъде да я намериш по евтино Simple Smile

Ok , мерси  Grinning

# 274
И аз съм ги взимала за 20 и няколко лева. Може наистина да е било промоция, но смятам, че е много вероятно да бъдат намерени в по-евтините аптеки и за под 40 лв., тъй като във Фрамар има ужасно големи надценки обикновено. Както и да е, малко се отклонихме от темата за евтините неща, вероятно има и някоя тема, където са обсъждани специално този род хранителни добавки. 

# 275
И аз малко извън темата, но да кажа на момичетата със силен косопад, че не е лошо да отидете и на ендокринолог ако не минава от друго. Аз съм заболяване на ЩЖ и започне ли да ми пада доста косата значи хормона ми не е наред, то и така открих въобще че имам такъв проблем.

# 276
  • Варна
Анакапс-а съм ги взимала и на промо 2+1 безплатно за около 60лв. обща цена от "Марешки" PeaceВ момента не знам дали са така обаче.Аз останах мн доволна от тези таблетки!!

# 277
Покрай бебешките теми за бюджета се сетих за ето това кремче. Струва лев и нещо:

# 278
По-хубаво ли е от Бочкото (защото съм чувала, че Бочко бил едва ли не идеален) и от къде го купи?

# 279
По-хубаво ли е от Бочкото (защото съм чувала, че Бочко бил едва ли не идеален) и от къде го купи?
По аптеките го има. По-мек е от Бочко и по-лесно се разнася.

# 280
Тенкюууу   bouquet

# 281
  • Пловдив
Този крем на Бейби тан преди години беше страхотен.Вършеше чудеса с подсеченото дупе след едно намазване.Но после му смениха опаковката и го направиха един мазен и нищо вече не вършеше.Даже казах на момичетата в аптеката,че са го развалили и те :''А,не!Същия си е!"-викам си на ум :"Вие пък все едно сте мазали бебешко дупе,та да знаете." Така с това кремче.

# 282
Покрай бебешките теми за бюджета се сетих за ето това кремче. Струва лев и нещо:
За мазане на какво е?  Blush

# 283
За мазане на какво е?  Blush
За дупета.  Blush За подсичане.

# 284
За мазане на бебешко подсечено дупе бил. Аз принципно съм решила с преварен зехтин да мажа Пишо, ама ще взема и някакво такова кремче - дали ще е Бейби Тан или Бочко - ще видя.

Общи условия

Активация на акаунт