Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 88 171
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
Като стана дума за детска козметика, има ли детски балсами за коса?  Rolling Eyes

Досега сме ползвали шампоан 2в1, но искам отделен балсам, за да прави косата по-мека и лесна за разресване.

май малиция имаха  Thinking

аз слагам балсам за нормална коса за възрастни на девойките

# 331
  • Варна
Точно на Малиция е шампоана, от един подаръчен комплект. Значи, не е проблем да й слагам от моя балсам за коса?
Много й харесва да й слагам и от моите кристали, но и там не съм сигурна, че е добре за косата й. /на 10 год. е/

# 332
аз им слагам кристали и на двете, когато се налага
на малката /8 г./ не й се налага често, но кака й е доста по-дълга коса, много мазна в корените и адски сплитаща се от средата до край - кристали или от онова мляко на Балея с манго; с кристали е по-добре, по-лесно се сресва после и по-малко се цапа косата като цяло макар да са видимо по-тежки; но й слагам моите на Лакме /профи уж/, от години не съм купувала кристали от дрогерия  Peace
изобщо слагам когато каквото ми дойде, само с дължините внимавам, за да са далеч от скалпа

# 333
  • София/Горна Оряховица
Киса, за кристали - може да ги замениш с масло от жожоба, съвсем мъничко на върха на пръстите и го втриваш в мокра коса.
Не мисля, че маслото би могло да ѝ навреди или е опасно с нещо  Thinking .

Иначе мисля, че имаше детски балсами в DM, но не съм сигурна. И avon имаха някакъв спрей за разресване, но според мен трябва да им се види състава. Съмнява ме да е кой знае колко по-различен от тези за големи момичета  Laughing .

# 334
  • София
Като стана дума за детска козметика, има ли детски балсами за коса?  Rolling Eyes

Досега сме ползвали шампоан 2в1, но искам отделен балсам, за да прави косата по-мека и лесна за разресване.
Видях вчера в DM, детски балсами-спрейове без отмиване. Peace

Аз от тази евтина спирала на Орифлейм съм доволна, смятам трета опаковка да си поръчам.
Скрит текст:

Супер е, мн пъти съм я ползвала.Но тия на ГР, всичките ги пробвах, ни една не ми хареса.

# 335
Един глас и от мен за тази спирала на Орифлейм. Никога не оставам без нея. Wink

# 336
Момичета, за суха коса каква маска е подходяща?
Много ми хареса маската за боядисана коса на орзен с бира (моята не е боядисана, тънък косъм). И все пак зависи колко ти е суха косата. Като действие за мен е сравнима с маската на Макадамия от професионалните серии, не отстъпва абсолютно по нищо! Освен по цената разбира се  Mr. Green Има силен аромат, който се запазва сравнително дълго време. Очарована съм.  Simple Smile

# 337
Един глас и от мен за тази спирала на Орифлейм. Никога не оставам без нея. Wink
+1,харесва ми,че тази с червената капачка се водеше vinyl black и наистина така стои (т.е.не е матово черна,а като плоча)  Crazy

# 338
Ще ходя за спирала. Нещо евтино, което да прави от мижави мигли плътни, дълги и забележими? Не искам много, а?  Embarassed
Изкуствени мигли  Laughing
Аз наскоро си купих Катрис Better than false lashes и съм много доволна. Струва около 9 лв. От друга страна може да имаме доста различни вкусове за спирали, защото по отношение на Scandal Eyes аз бях много доволна от оранжевата (по-скоро черната с оранжева капачка) и не особено впечатлена от цикламената.

# 339
Ще ходя за спирала. Нещо евтино, което да прави от мижави мигли плътни, дълги и забележими? Не искам много, а?  Embarassed
Аз наскоро си купих Катрис Better than false lashes и съм много доволна. Струва около 9 лв. От друга страна може да имаме доста различни вкусове за спирали, защото по отношение на Scandal Eyes аз бях много доволна от оранжевата (по-скоро черната с оранжева капачка) и не особено впечатлена от цикламената.
Naughty Чисто оранжева беше моята.

изкуствените мигли ще ми спестят ли дертовете за спирала или пак ще трябва да се занимавам със спирали?

# 340
Аз пак да похваля на Фломар 10 по спиралите, аз съм много доволна , точно като кукленски ми ги прави , а са ми рехави и руси , но май тук друг не я ползва. Изкуствените мигли от километър си личат , ако не е за някоя сценична изява, за мен са безвкусица.

# 341
  • София
На Ейвън спиралата ЛУКС е много добра, аз имам нужда и от обем и от извиване и двата ефекта са постижими, направо стават МЕТЛИ мигленцата ми:-) Препоръчвам я горещо.

# 342
Mолив за очи на "Brooklin", много добър.

# 343
  • София
Naughty Чисто оранжева беше моята.

изукствените мигли ще ми спестят ли дертовете за спирала или пак ще трябва да се занимавам със спирали?

Зависи какви сложиш и какъв ефект търсиш. Ако са лепени една по една стоят много хубаво и все едно са естествени, гъсти и дълги и не изглежда като три слоя напластена спирала. И са трайни. Ако търсиш по-изкуствен ефект- ред мигли, но пък не са трайни. Малко не е по темата май, ама нали попита...  Embarassed

# 344
Цитат
изукствените мигли ще ми спестят ли дертовете за спирала или пак ще трябва да се занимавам със спирали?
Зависи как се харесваш повече, може и със спирала (като тогава ще ти свърши работа каквато и да е спирала), може и без.  Но аз го казах по-скоро на шега. Изкуствените мигли могат да стоят много добре, ако са по-естествена форма, но поне аз си късам нервите докато ги сложа. Така че е малко трудоемко за всеки ден, а и не знам дали не е вредно по разни причини. Нямам идея колко време могат да изтраят залепени веднъж, между другото, аз ги свалям в края на деня, някак не мога да спя спокойно с нещо залепено на миглите ми.
Иначе за траен вариант - продават боя за мигли (както и правят боядисване на миглите в салоните), която може да ти помогне ако са ти светли миглите. Няма да свърши същата работа като добра спирала, но може би може да помогне?

Общи условия

Активация на акаунт