Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 86 337
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Между 5 и 6 лева са точно тези спирали на Miss Sporty.И аз ги ползвам,много съм доволна. Mr. Green

Не знам защо съм запомнила 2 лв, моя грешка Grinning Може би, че на фона на спиралите, които ползвам за 13 лв+  и тез на Мис ми изглеждат прекалено евтини, че чак съм се увлякла  Mr. Green

Действително има спирали на Мис Спорти за два и нещо, не си се объркала. Ползвала съм една с електриково розова опаковка и бях доволна, съвсем нормална си беше:)

Аз напоследък съм доволна от маската на Терравитал за суха кожа, взех я на майтап заради простата опаковка и от любопитство от цената й от 2лв и нещо , но се оказа, че наистина много добра за моята кожа- чувствам я хидратирана и някак по-свежа Flutter
Скрит текст:
Само че етикета отгоре на кутийката при мен е по-различен
Купих я от Елитис.

# 361
Здравейте, имам въпрос за едни много евтини палитри гримове и четки от сайта Лолипоп. Мисля да си взема, но не знам дали си струват, а не искам да купувам скъпо, преди да съм сигурна в ръката си. Някой случайно да е ползвал?

# 362
Между 5 и 6 лева са точно тези спирали на Miss Sporty.И аз ги ползвам,много съм доволна. Mr. Green

Не знам защо съм запомнила 2 лв, моя грешка Grinning Може би, че на фона на спиралите, които ползвам за 13 лв+  и тез на Мис ми изглеждат прекалено евтини, че чак съм се увлякла  Mr. Green

Действително има спирали на Мис Спорти за два и нещо, не си се объркала. Ползвала съм една с електриково розова опаковка и бях доволна, съвсем нормална си беше:)

Аз напоследък съм доволна от маската на Терравитал за суха кожа, взех я на майтап заради простата опаковка и от любопитство от цената й от 2лв и нещо , но се оказа, че наистина много добра за моята кожа- чувствам я хидратирана и някак по-свежа Flutter
Скрит текст:
Само че етикета отгоре на кутийката при мен е по-различен
Купих я от Елитис.

В случая ставаше дума точно за определен вид спирали на miss sporty.

# 363
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте, имам въпрос за едни много евтини палитри гримове и четки от сайта Лолипоп. Мисля да си взема, но не знам дали си струват, а не искам да купувам скъпо, преди да съм сигурна в ръката си. Някой случайно да е ползвал?

Имам такава палитра (120 цвята), макар че не е поръчана от същия сайт и става.Някои цветове са слабо пигментирани, други са силно, някои се разпрашват, други - не.За тези пари толкова.  Peace

И коледната серия на Ив Роше от мен:
http://beautifullsin.blogspot.com/2014/01/yves-rocher.html

# 364
  • Sofia, Bulgaria
Нещо за мазна коса в корените и суха в краищата?

И да добавя, за изкуствени мигли си взимам КИСС от ДМ и съм много доволна, за лепило ползвам на Фингърс, но разлика между всичките не виждам, трудно е да се опазят. Процедирам така: фон дьо тен, сенки, мигли и отгоре спирала, че и тя да ги държи заедно

# 365
Този почистващ гел за лице http://www.ivis.bg/products_images/SK40_3.jpg измива много хубаво, без да опъва. Кожата ми е склонна към залющване в някои по-сухи участъци на лицето, но засега този проблем не се е появил. Използвам го вече 4 ден Peace

# 366
Скрит текст:

Най-любимият ми продукт е с краставицата освежава лицето и прави кожата една мекичка Simple Smile
За цената си са страхотни. Само не ме питайте защо са ми толкова много сходни един с друг почистващи продукти за лице  ooooh!

# 367
  • Стара Загора
Преди време тук се споменаха пудрите на Constance Carroll. Става въпрос за тези:
Скрит текст:

Аз имам две от тези пудри и ми харесват, но онзи ден реших да погледна съдържанието им... И какво да видя - 5 парабена, течен парафин.. и може би и останалите съставки са вредни, но тях не ги разбирам.

# 368
Оранжевата Rimmel scandal eye наистина е отвратителна. Никаква работа не ми върши. Много доволна бях аз от една спирала на Essense -в сива опаковка, но вече не я виждам никъде по магазините, където се продава тази марка  Sad Ето как изглежда https://www.google.bg/search?q=essence+mascara&source=lnms&a … scara%3B530%3B486
П.П. Сори за дългия линк, но не знам как да вмъкна линк и да го преименувам по друг начин, без това да наруши връзката  Mr. Green

# 369
Аз съм доста претенциозна на тема "спирала",имам доста,които просто не са "моите".Имам позната,която има парфюмерия отидох и обясних какво искам,тогава тя ми предложи на Мис Спорти тъмно синята спирала,останах адски доволна.. Препоръчвам я !  Wink

# 370
Аз съм много доволна от спиралите на Мейбълин Peace и боржуа Peace

# 371
  • Бургас
Единсвеният ти изход е шампоан за мазна коса и кристали в краищата.

# 372
Цели 2 теми съм изтървала, но се класирах  Party относно спиралите - доволна съм от оранжевата и лилавата Golden Rose (ама от оранжевата малко повече), мисля като ми свърши лилавата да пробвам и жълтата, също така и от Essence multi action (лилавата - the blackest black май се води) съм доволна - не ми ги слепва, удължава ми ги и имат обем, но ако е по-топличко след няколко часа имам черно под очите, а и нз защо ми се губи ефектът от миглоизвивачката с тази спирала, те пак си стояха леко извити де, ама миглоизвивачка + оранжева Golden Rose беше любимата ми комбинация трепач  Grinning  А за смесената ми кожа съм страшно доволна от серията на Nivea visage pure effect - измиващ гел, тоник и крем (това е сутрешната ми грижа за лицето), но понеже са ми на привършване мисля да пробвам нещо друго (за да не ми свиква кожата) преди пак да се върна на тях. Че имам още мн продукти да хваля - има, ама на няколко пъти, че мн дълъг ми стана поста  Grinning имам въпросче - във верига супермаркети Лекси гледах комплекст на Garnier 15+ - измиващ гел, тоник и крем за младежка кожа ли, мазна ли, не помня какво беше и много му се чудя, някой да има отзиви??  Hug

# 373
здравейте, включвам се и аз с положителни отзиви за следните продукти:
интимен гел Билка
пилинг за лице с алое Балеа
пилинг за тяло с масло и лайм Балеа
душ-гел със зехтин Барбария (1 л за 4 лв)
течен сапун Лили с лимон и портокал
крем за лице Зая с какаово масло (страхотно попадение, чудесно овлажнява моята комбинирана кожа, въпреки че е за суха/нормална)
мисля да пробвам и другите продукти на Zaja ...

# 374
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Търси "балансиращ" шампоан.Има ги предимно професионални, но те са предназначени за този тип коса.  Peace
Да похваля Бочко крем при студ и вятър...нищо, че не съм бебе:

http://beautifullsin.blogspot.com/2014/01/blog-post.html

Общи условия

Активация на акаунт