Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 86 212
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Тоя "десерт" не съм го срещала... звучи вкусно  Mr. Green

# 571
Не съм писала от сигурно месеци, посъбрах това онова, от което съм доволна и обратното, от което не съм.

• Мога да похваля с две, три, осем ръце спрея за термозащита на Рубелия (Рубела) с арган. Вече изхабявам втора опаковка и наистина съм доволна. Освен това мирише много приятно, което е лек минус когато използвам пресата, защото се опиянявам малко. Но в комбинация с шампоана и балсама на Тресеме се получава чудесен резултат.
  • Другото от което съм доволна и за което мога да благодаря тук, че ме насочихте е крема на Арома с невен. За такива смешни пари върши наистина страхотна работа. Оставих си Йогурта за лятото, защото ми се виждаше доста лек.
  • Да похваля и един крем за тяло, който намерих съвсем случайно за сумата от 3 лв, но съм много доволна. Казва се Just Desserts и си взех този, който мирише на ягоди. Имаше на шоколад и лимон, но ягодовият чийзкейк ми хареса най-много. Попива много бързо, мирише приятно и овлажнява.

За сега толкова се сетих на прима виста. Това вместо запис да не изпусна темата  Mr. Green

Здравей, можеш ли да качиш снимка на термозащитния спрей и да кажеш от къде си го вземаш и на каква цена Grinning имам нужда от добър термозащитен спрей и този с арган звучи обещаващо. Благодаря предварително  Peace

# 572
И аз не го бях срещала "десерт-а", случайно като бях в кварталното магазинче го видях и естествено мирише ли вкусно съм първа кипра там. То пък взе че ми хареса. В интеренет видях, че има и Ванилов сладолед. Но на други места в Бургас не съм виждала изобщо да ги предлагат, за да потърся. Laughing

Термозащитният спрей е този. Аз си го взимам от Елитис, не помня точната цена, в сайта от който взех снимката е 3,85, в Елитис не беше по-скъп. Търсих навсякъде термозащитният на TRESemme, но го няма, а съм чувала много добри отзиви за него. Ползвам и кристалите на Сери, но ми идват твърде мазнички и внимавам с нанасянето, да не се направя чипс. Laughing

# 573
  • Стара Загора
Къде мога да го намеря този "десерт"? Много обичам такива кремове. От Стара Загора съм  Rolling Eyes

# 574
Не знам за другите градове, в Бургас го намерих в едно складче за козметика, което е до нас. Но в интернет гледам в Грабо и т.н. са го продавали на оферти, "намалено" от 17 на 7 лв. Laughing На друго място онлайн не го видях, някое от момичетата от Ст. Загора, ако го е виждало 

# 575
  • Бургас
Складчето за козметика да не е на Калоян или до Краснодар?

# 576
Складчето за козметика да не е на Калоян или до Краснодар?

На Калоян, но предполагам ще имат и в трите им склада. Simple Smile

# 577
  • Бургас
А значи и аз там съм ги видяла, с теб явно сме съседки Simple Smile
Може ли препоръка за крем за ръце, защото от този на Билка ми писна, а тези на Дева са най-безсмислените на които съм попадала.

# 578
А значи и аз там съм ги видяла, с теб явно сме съседки Simple Smile
Може ли препоръка за крем за ръце, защото от този на Билка ми писна, а тези на Дева са най-безсмислените на които съм попадала.
Cien SOS hand cream, Lidl, Глицеринов крем за ръце "Зима", а "моят" начин за справянето с безсмислени кремове - няколко добавени капки масло (кайсиево/бадемово) превръщат и най-безсмисления крем за ръце в много добър. Правя го сутрин и вечер и това е първата зима, през която си останах с мека, нежна кожа на ръцете, въпреки студа и домакинстването Grinning

# 579
И аз тази зима съм с Cien SOS hand cream, Lidl по препоръка от тази тема. Много съм доволна има много приятно усещане като попие Simple Smile

Ellah благодаря за информацията   bouquet

# 580
Аз много го харесвам Party

# 581
Харесвам лосионите на Балеа, тези от лимитираната им серия - 3-4лв са в ДМ, просто са ми много приятни на аромат и попиват страхотно. Този ми е любимият :

# 582
  • София
Харесвам лосионите на Балеа, тези от лимитираната им серия - 3-4лв са в ДМ, просто са ми много приятни на аромат и попиват страхотно. Този ми е любимият :
Скрит текст:
Аз имам този на привършване ми е слава богу, защото хич не ми харесва как попива ....

# 583

На същото мнение съм за кремовете на Дева-никакъв ефект при мен, въпреки добрите отзиви по блоговете. Доволна съм от това http://beautycosmetic.biz/bio-fresh-yoghurt-bulgaria-probiotiche … -race-p-5423.html и това http://beautycosmetic.biz/eveline-eveline-glicerinov-krem-race-b … arite-p-6500.html Първият ползвам вечер, а този на Eveline през деня, защото попива веднага- хидратира, без да лепне или да оставя неприятен филм

# 584
Пробиотичният с Йогурт е моят личен фаворит и от скъпи и от евтини кремове. Толкова пъти съм си купувала, че вече изгубих бройката на тубичките.

А бях от хората, които крем за ръце не си слагат, защото ме дразнеше как не попиват, как като ми се изпотят ръцете лятото стават ужасни с крем. И точно лятото си взех Йогурт, защото ми се цепеха ужасно. За пристрастени към ароматите като мен и мирише приятно, на чистичко и нежно.

Общи условия

Активация на акаунт