Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 88 168
  • 730
  •   1
Отговори
# 165

Все още съм в издирване на хубав и не ужасно скъп крем за оклоочи и нещо като серум с/у първи(мимически) бръчки.Чудя се за това и това newsm78
Аз се взех първият, но още не съм го започнала.

# 166

Все още съм в издирване на хубав и не ужасно скъп крем за оклоочи и нещо като серум с/у първи(мимически) бръчки.Чудя се за това и това newsm78
И аз ползвам околоочния от йогурт серията и ми харесва, лек, приятен, но не е подходящ, ако има нужда от по-сериозна грижа в зоната. Има аромата на останалите продукти от серията и хидратира приятно, доволна съм.  Simple Smile

# 167

И аз ползвам околоочния от йогурт серията и ми харесва, лек, приятен, но не е подходящ, ако има нужда от по-сериозна грижа в зоната. Има аромата на останалите продукти от серията и хидратира приятно, доволна съм.  Simple Smile

Е, то козметика сериозни проблеми не разрешава, нали знаеш. За това си има скалпел. Wink

# 168
Да Simple Smile Мисълта ми е, не знам дали има ефект примерно върху тъмни гръгове, разни е такива неща. Освен това е доста икономичен продукт, ползвам го отдавна и няма свършване.  Simple Smile

# 169

Преди Коледа свекърва ми си купи точно такова, от едната страна червило-стик, а от другата страна молив в същият цвят. Пепел от рози взе тя и всеки ден го хвали колко е трайно. Цената му беше не повече от 5 лева.

Каква марка е червилото, сещаш ли се?

Отдавна не съм ползвала класическо червило, все разни гланцове и балсами ползвам, но напоследък ми се прииска. Даже гледам, че все повече жени са с червени червила, никога не съм слагала червено червило, но ми харесва как стои на другите и ми се иска и аз да пробвам. Доколкото знам, важно е да си избереш точния нюанс червено, че е доста капризен цвят.

# 170

Преди Коледа свекърва ми си купи точно такова, от едната страна червило-стик, а от другата страна молив в същият цвят. Пепел от рози взе тя и всеки ден го хвали колко е трайно. Цената му беше не повече от 5 лева.

Каква марка е червилото, сещаш ли се?

Отдавна не съм ползвала класическо червило, все разни гланцове и балсами ползвам, но напоследък ми се прииска. Даже гледам, че все повече жени са с червени червила, никога не съм слагала червено червило, но ми харесва как стои на другите и ми се иска и аз да пробвам. Доколкото знам, важно е да си избереш точния нюанс червено, че е доста капризен цвят.

Здравей! Тъй като спомена за червено червило, моят съвет е да погледнеш новите на ГР, който са матови. Лично аз съм страшно доволна от тях и дори успях да открия моя нюанс на червеното (лично според мен мативоте изглеждат невероятно). Надявам се, че съм ти била полезна  Peace

# 171
Момичета,препоръчайте ензимен пилинг за лице,моля!Привърших тубичката със ензимния пилинг на Жая и не мога да го намеря,за да си купя нова опаковка......В Елитис Добрич вече не го зареждали и ще трябва да си търся на друга марка.... Rolling Eyes

# 172
Момичета,препоръчайте ензимен пилинг за лице,моля!Привърших тубичката със ензимния пилинг на Жая и не мога да го намеря,за да си купя нова опаковка......В Елитис Добрич вече не го зареждали и ще трябва да си търся на друга марка.... Rolling Eyes
Балеа имат ензимна маска в розова тубичка, ползвала съм я, не е лоша, но нямам база за сравнение, защото не съм ползвала други ензимни продукти. Ако имаш ДМ под ръка можеш да я погледнеш  Wink

# 173
cherry22  bouquetНе знаех,че Балея имат ензимен пилинг.Ще ходя да го търся....
На Амрита намирам един ензимен пилинг за лице,но търся положителни мнения за продукта.....
http://amritalab.eu/beautystudio/maski/eksfolirashti/papain

# 174

Здравей! Тъй като спомена за червено червило, моят съвет е да погледнеш новите на ГР, който са матови. Лично аз съм страшно доволна от тях и дори успях да открия моя нюанс на червеното (лично според мен мативоте изглеждат невероятно). Надявам се, че съм ти била полезна  Peace

Мерси, ще ги погледна Simple Smile

# 175
cherry22  bouquetНе знаех,че Балея имат ензимен пилинг.Ще ходя да го търся....
На Амрита намирам един ензимен пилинг за лице,но търся положителни мнения за продукта.....
http://amritalab.eu/beautystudio/maski/eksfolirashti/papain

Ето така изглежда  Simple Smile

За този на амрита мисля, че съм чела положителни отзиви  Thinking

# 176
Идеи за  крем за смесена кожа, с избистрящ ефект?

# 177
  • Варна
Момичета,мерси за споделените мнения относно кремовете Yoghurt of Bulgaria HugАко взема нещо,ще споделя впечатление.

# 178
  • София
Зарибихте ме с тези пясъчни лакове, днес ще отида да си взема един.
Отделно моля някой да ми препоръча лак за коса, нещо все не улучвам.

# 179
Зарибихте ме с тези пясъчни лакове, днес ще отида да си взема един.
Отделно моля някой да ми препоръча лак за коса, нещо все не улучвам.

Мога да препоръчам на Balea лаковете за коса с две ръце-за цена от 3 и нещо са направо супер и ухаят на зелена ябълка. В момента ползвам този:

Общи условия

Активация на акаунт