Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 88 166
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Аз да се включа с червило на Голдън Роуз 2000 . От години го ползвам и за мен е най-доброто червило в ниския ценови клас  Heart Eyes.

# 196
  • при моите деца .....
Аз да се включа с червило на Голдън Роуз 2000 . От години го ползвам и за мен е най-доброто червило в ниския ценови клас  Heart Eyes.

О, 144 много ми хареса
Благодаря, че сподели!

# 197
Здравейте, може ли да ми препоръчате каква марка розова вода да си взема? Имах пълно шише, но падна, пръсна са и се изля цялото Sad  Close 400ml на вятъра..
Да не е само питанка скоро си взех един от околочните кремове на Balea, но не виждам ефект. Следващия път май и аз ще пробвам на yogurt  newsm78 Wink
Аз ползвам розова вода на Биофреш и много я харесвам  Peace

# 198
Момичета,утре мисля да си купя тоалетни трици,но не знам на кои да заложа. Имам мазна кожа,с много черни точки и големи пори. Какви ще ми препоръчате?  newsm78

# 199
  • Стара Загора
Момичета,утре мисля да си купя тоалетни трици,но не знам на кои да заложа. Имам мазна кожа,с много черни точки и големи пори. Какви ще ми препоръчате?  newsm78

Моята кожа е същата и използвам тоалетни трици на Христина със седеф - седефените са точно за мазна и смесена кожа. Като цена са около 2 и нещо (в интернет ги гледам по 4лв.  Rolling Eyes ). Иначе от онези в пакетчетата не съм използвала от много време и не мога да препоръчам.

# 200
Използвала съм тези на Клеопатра /в пакетче/ но не ми харесаха. /може би защото е само прах и няма частички,които да ексфолират/

❇Sisi_91❇, благодаря ти за бързия отговор.Бях чувала за тези Христина,но не знаех,кой е подходящ   bouquet

# 201
Здравейте, може ли да ми препоръчате каква марка розова вода да си взема? Имах пълно шише, но падна, пръсна са и се изля цялото Sad  Close 400ml на вятъра..
Да не е само питанка скоро си взех един от околочните кремове на Balea, но не виждам ефект. Следващия път май и аз ще пробвам на yogurt  newsm78 Wink
Аз ползвам розова вода на Биофреш и много я харесвам  Peace

Благодаря за отговора cherry22 Simple Smile

Днес пазарувах от ДМ. Купих си основа за сенки на essence по препоръка от темата, виждам че я хвалите  Peace измиващ гел за мазна кожа, на здраве, много съм доволна. Лак за коса на Balea, ще пиша впечатления като я опитам и вода за уста на Bilka,  на промоция е за 4лв Simple Smile

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 202
deska90 ще чакам да кажеш за лака на Балеа, аз тъкмо мислех днес да питам какви са отзивите за тях.

# 203
На мен пък основата за сенки на Essence не ми хареса, издържа максимум 4 часа и след това пак познатата история със събирането на сенките в линийка....Иначе искам да похваля лака за коса на Cien (марка на LIDL)- заленичкият, който се води за обем. Никак не е лош, като изключим обема, който обещават Simple Smile

# 204
Момичета може ли да ми препоръчате крем за нормална към суха и чувствителна кожа на добра цена.Сега ползвам на Билка с бяло грозде и горе долу съм доволна,нещо много бързо свършва,ползвам го почти от месец,а вече е почти на дъното.

# 205
  • Варна
Момичета може ли да ми препоръчате крем за нормална към суха и чувствителна кожа на добра цена.Сега ползвам на Билка с бяло грозде и горе долу съм доволна,нещо много бързо свършва,ползвам го почти от месец,а вече е почти на дъното.

Вече втора опаковка ползвам от този крем и съм много доволна: http://www.marvi.bg/thalloderma-dneven-krem-za-lice-normalna-i-s … a-50-ml-1482.html

# 206
mariel444e  къде мога да намеря продукти на Талодерма,хубави неща съм чувала за марката и мисля да пробвам крема.

# 207
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
mariel444e  къде мога да намеря продукти на Талодерма,хубави неща съм чувала за марката и мисля да пробвам крема.

Виж в Елитис

# 208
От линка, който е даден, май може да се поръчва и онлайн.

# 209

Мисля, че тази марка се продава предимно в аптеките

Общи условия

Активация на акаунт