Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 86 304
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
А, значи си ползвала и  на Гарниер. И кой от двата ти допада повече? Сега съм с Гарниер и се чудя дали да не му търся по-евтин еквивалент.

Сега зимата Гарниера ми е много сух и трябва да слагам крем от долу, а това ми е много добре. Подозирам, че лятото ще ми е мазен... но ще си покаже.

# 391
Здравейте, запсвам се за хубавата тема.Има много полезни неща в нея. Имам въпрос ,относно боя за коса на Rubella ,мисля че се казваше Premiun Fashion Coloр.Цвета,който съм си харесала е 7.1.Е,че въпроса ми е,някои дали я е изполазвал и дали  е доволен от нея ??? newsm78 Simple Smile Sunglasses Rolling Eyes

# 392
  • Варна
Здравейте, запсвам се за хубавата тема.Има много полезни неща в нея. Имам въпрос ,относно боя за коса на Rubella ,мисля че се казваше Premiun Fashion Coloр.Цвета,който съм си харесала е 7.1.Е,че въпроса ми е,някои дали я е изполазвал и дали  е доволен от нея ??? newsm78 Simple Smile Sunglasses Rolling Eyes

Здрасти ,
Имам въпрос относно боя за  коса Premium fashion Color на Rubella. Има ли доволни от нея??? newsm78 Grinning

newsm78

Щом не отговаря никой, значи не са я ползвали.
Аз 1 или 2 пъти се боядисах с боя на Рубела, но не се сещам дали беше точно тази. Нормални впечатления имам, поне не ми е опадала косата, както беше навремето с Палете.

# 393

Щом не отговаря никой, значи не са я ползвали.
Аз 1 или 2 пъти се боядисах с боя на Рубела, но не се сещам дали беше точно тази. Нормални впечатления имам, поне не ми е опадала косата, както беше навремето с Палете.
[/quote]

Ужас! И аз съм имала проблем с ПАЛЕТЕ!Толкова много ми изгори косата,изсуши и опада,че направо не искам да се сещам.Ами след като спрат всички тези бури,ще отида да си взема въпросната боя на Рубела и ще споделя мнение,след това.Изглежда ми надеждна... Whistling Blush

# 394
  • Перник
Аз ползвам мус боята на Рубела и съм много доволна от нея. Абсолютно равностойна като качество на Шварцкопф, но около 2 пъти по-евтина. А и дизайна на опаковката е същия  Simple Smile

# 395
  • Варна
 Тъкмо влизам да търся отзиви за СС на  Биотен, радвам се, че има такива Simple Smile Напоследък от нищо не съм доволна, може би донякъде от балсам за коса с бамбук на Арома, но само донякъде.

# 396
  • София
Здрасти ,
Имам въпрос относно боя за  коса Premium fashion Color на Rubella. Има ли доволни от нея??? newsm78 Grinning
На Рубела ползвам старите бои и съм много доволна,защото попаднах точно на моя цвят.Преди това смених много бои,но никоя не ми допадна.Пробвала съм и скъпи и евтини.Рубелата ми покрива равномерно корените и цялата дължина,покрива ми и белите коси.За два лева прави чудеса.Лореал пасти да ядат-при тях имах разлика в корените и дължината и не ми покриваше белите коси...
Ето тази ползвам:
Любимата ми спирала е на Ейвън:

# 397
+1 от мен за тази спирала на Ейвън. Върви по 3.50 - 3.90 в повечето брошури.

# 398
Доволна съм от един протеинов шампоан на Хималая. Страхотен беше просто, и ако някой знае къде в Бургас мога да го намеря да казва. Mr. Green В Карфур има продукти Хималая, но точно шампоани и балсами нямаше. Confused

# 399
  • Варна
Хималая има в дрогерии Лили Peace,също и в Елитис(предполагам ги има тези вериги в Бургас).

# 400
Много благодаря.  bouquet
Има ги, да.

# 401
Здравейте, тъй като сте коментирали марката ZIAJA се интересувам дали бихте ми казали къде бих могла да ги открия в София...имат доста неща и искам да пробвам някои Simple Smile По-специално душ геловете и за интимна хигиена продуктите .  bouquet  bouquet

# 402
Здрасти ,
Имам въпрос относно боя за  коса Premium fashion Color на Rubella. Има ли доволни от нея??? newsm78 Grinning
На Рубела ползвам старите бои и съм много доволна,защото попаднах точно на моя цвят.Преди това смених много бои,но никоя не ми допадна.Пробвала съм и скъпи и евтини.Рубелата ми покрива равномерно корените и цялата дължина,покрива ми и белите коси.За два лева прави чудеса.Лореал пасти да ядат-при тях имах разлика в корените и дължината и не ми покриваше белите коси...
Ето тази ползвам:
Любимата ми спирала е на Ейвън:

Предварително се извинявам, че пиша в тази тема това, но не открих подходяща или сходна на моето питане  newsm78

Магика,

Дали бих те затруднила, ако помоля за снимка на самата ти коса, каква става с тази боя за коса? Точно нея гледах днес, понеже сега съм в чуденка какъв цвят да си боядисам косата. Ест. ми цвят е тъмно кестеняв, но по краищата имам остатъци от минали боядисвания. Искам да я направя светло кестеняво или тъмно русо.... абе да е доста светла (но не чак чисто руса). Моля, също така ако има предложения с колко тона да започна изсветляването постепенно, да не е изведнъж, ще съм много благодарна

# 403
  • София
Здравейте, тъй като сте коментирали марката ZIAJA се интересувам дали бихте ми казали къде бих могла да ги открия в София...имат доста неща и искам да пробвам някои Simple Smile По-специално душ геловете и за интимна хигиена продуктите .  bouquet  bouquet
Да, аз имам апартамент точно над склада им, от където безпроблемно можеш да си закупиш всичко, което харесаш от една прекрасна чужденка с чудесен български език. Адреса е ул.Братя Миладинови 100, точно срещу родилното отделение на 2-ра градска болница. Лично аз препоръчвам серията с козе мляко, крема за ръце с шоколад, както и най-уникалната скрап за ръце с аромат на рози на Палома в комбинация с крема. После да не забравиш да напишеш отзивите си. Simple Smile))))))

# 404

Дрогерии Lilly и магазин Carrefour (The Mall).  Wink

Общи условия

Активация на акаунт