Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 86 295
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, тъй като сте коментирали марката ZIAJA се интересувам дали бихте ми казали къде бих могла да ги открия в София...имат доста неща и искам да пробвам някои Simple Smile По-специално душ геловете и за интимна хигиена продуктите .  bouquet  bouquet
Да, аз имам апартамент точно над склада им, от където безпроблемно можеш да си закупиш всичко, което харесаш от една прекрасна чужденка с чудесен български език. Адреса е ул.Братя Миладинови 100, точно срещу родилното отделение на 2-ра градска болница. Лично аз препоръчвам серията с козе мляко, крема за ръце с шоколад, както и най-уникалната скрап за ръце с аромат на рози на Палома в комбинация с крема. После да не забравиш да напишеш отзивите си. Simple Smile))))))
А шампоаните как са?

# 406
Само да вметна за да не се разхождате напразно, въпросната дама вече повече от година не продава Ziaja  - марката вече се внася от вносителите на Golden rose и тя не я продава. Вече ходих и проверих  Peace

# 407
  • на дъното
цвят праскова

бързо съхнещ

# 408
  • София
Aз съм много доволна от очната  линия и топа на ГР.

# 409
Здрасти ,
Имам въпрос относно боя за  коса Premium fashion Color на Rubella. Има ли доволни от нея??? newsm78 Grinning
На Рубела ползвам старите бои и съм много доволна,защото попаднах точно на моя цвят.Преди това смених много бои,но никоя не ми допадна.Пробвала съм и скъпи и евтини.Рубелата ми покрива равномерно корените и цялата дължина,покрива ми и белите коси.За два лева прави чудеса.Лореал пасти да ядат-при тях имах разлика в корените и дължината и не ми покриваше белите коси...
Ето тази ползвам:[img]http://www.rubella.bg/images/products/products_59.png[/iI

Аз си взех същата боя и съм много доволна!И нищо не струва,а боядисва много по - добре от много други бои. В елитис струваше 2,20 лв. В моят случай аз бях с много тъмна кестенява коса, взех си Рубела 7.1 и отделен оксидант на Сери 30 волюма, за да може да ми се изсветли косата с 3-4 тона.Стана страхотно,Не оранжавее, а цвета си е пепеляв,какъвто трябва да бъде.

# 410
  • София
Само да вметна за да не се разхождате напразно, въпросната дама вече повече от година не продава Ziaja  - марката вече се внася от вносителите на Golden rose и тя не я продава. Вече ходих и проверих  Peace

Аууу много съжалявам, че неволно ви подведох, колко жалко. Аз горе-долу от толкова време не съм пазарувала от там, но купувах редовно. А и не живея вече там и наистина нямах представа че вече не продава тя, но само Ziaja ли не продава?? Другите марки има ли ги?

# 411
здравейте записвам се за да следя темата имам един въпрос аз живея във Варна по-точно във Владиславово и никъде не намирам шампоан BILKA против себорея ако някой е от Варна може ли да ми каже от къде го купува

# 412
  • Сливен
не съм от Варна,но виж в ДМ,в Сливенския го има,т.е би трябвало в цялата верига да се предлага и по аптеките би трябвало да има.

# 413
  • София
Искам да похваля двата крема за ръце на Билка с лилаво и бяло грозде.Миришат уникално,не лепнат и омекотяват доста добре ! Simple Smile fiuuuuuu

# 414

И аз съм много доволна от очната линия.... каквото и да пробвам, все при нея се връщам Grinning

# 415
  • Варна

И аз съм много доволна от очната линия.... каквото и да пробвам, все при нея се връщам Grinning

Може ли снимка на очната линия?

# 416
Здравейте, тъй като сте коментирали марката ZIAJA се интересувам дали бихте ми казали къде бих могла да ги открия в София...имат доста неща и искам да пробвам някои Simple Smile По-специално душ геловете и за интимна хигиена продуктите .  bouquet  bouquet
Да, аз имам апартамент точно над склада им, от където безпроблемно можеш да си закупиш всичко, което харесаш от една прекрасна чужденка с чудесен български език. Адреса е ул.Братя Миладинови 100, точно срещу родилното отделение на 2-ра градска болница. Лично аз препоръчвам серията с козе мляко, крема за ръце с шоколад, както и най-уникалната скрап за ръце с аромат на рози на Палома в комбинация с крема. После да не забравиш да напишеш отзивите си. Simple Smile))))))
А шампоаните как са?

Аз съм приятно изненадана от зеления шампоан със зехтин, та за това се поразрових в нета и има интересни неща. Жалко, че не могат да се намерят на куп някъде ...не ми се искаше да ги поръчвам онлайн, но и това е вариант.

# 417
  • на дъното
Киса, малко по горе съм я показала  Wink  Hug

# 418
  • Варна
Киса, малко по горе съм я показала  Wink  Hug

Хаха, нещо съм бляла, мерси!  Peace

# 419
  • Варна
Момичета днес купих пудра за лице на Голдън Роуз -5-ти номер,някой да я е ползвал?Доволни ли сте?Понеже ми трябваше светла пудра и реших да не експериментирам със скъпи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт