Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 86 304
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, някоя от вас да е ползвала кремовете за лице на Арома от серията грийн лайн (и по - специално тези с лимон, мед, алое и жожоба) иска ми се да си взема някой от тези 4-те да го ползвам и сутрин и вечер, но не мога да реша (на 20г съм - не много мазна Т зона, а лице, шия и деколте - нормални към леко сухи) ох, какво обяснение вкарах ... ;д кой от тях би бил подходящ? (четох описанието на всеки един в сайта на Арома, но от опит не се влияя от написаното на опаковката и за това събирам мнения) Simple Smile

# 421
Момичета днес купих пудра за лице на Голдън Роуз -5-ти номер,някой да я е ползвал?Доволни ли сте?Понеже ми трябваше светла пудра и реших да не експериментирам със скъпи Grinning

Не е лоша. Аз съм доволна. Но 5- и не е ли твърде светло? Аз ползвам 6-и номер, а съм с доооста бяла кожа. Simple Smile

# 422
  • Варна
Момичета днес купих пудра за лице на Голдън Роуз -5-ти номер,някой да я е ползвал?Доволни ли сте?Понеже ми трябваше светла пудра и реших да не експериментирам със скъпи Grinning

Не е лоша. Аз съм доволна. Но 5- и не е ли твърде светло? Аз ползвам 6-и номер, а съм с доооста бяла кожа. Simple Smile
Аз умишлено, Peace исках много светла,защото си докарах невероятен цвят на косата,който ми се слива с лицето.Днес си намерих една стара пудра- многооооо светла и ми се стори доста добре контраста който се получи! Peace Даже първо грабнах 4 номер ама после размислих и взех 5!

# 423
  • Варна
здравейте записвам се за да следя темата имам един въпрос аз живея във Варна по-точно във Владиславово и никъде не намирам шампоан BILKA против себорея ако някой е от Варна може ли да ми каже от къде го купува
Провери ли в Елитис до Практикер? Купувала съм го от там, почти съм сигурна, че преди две седмици също го имаше.

# 424
  • Пловдив
Мацки,някой да си е взимал ФДТ за мазна кожа на Мейбълин,който сега рекламират?  newsm78 Не си слагам по принцип и искам да си имам едно фондьотенче ей така за зор заман  Mr. Green

# 425
  • София
Доста неща на Ziaja съм виждала в lilly. Аз се колебая между шампоана с какаово масло и този с зехтин, заглеждала съм им продуктите, но не съм се престрашавала да ги пробвам до сега. 
Иначе за мен ето този шампоан е страхотен, нищо че е български и на много ниска цена http://shopix.bg/Deva-Perfect-Care-podhranvasht-i-vyzstanoviavasht-shampoan
Гледам да имам винаги. Маската също е много добра.
Друг продукт, който много харесвам е ето този вазелин за устни, най-добрият на който съм попадала до моментаhttp://www.otzivi.bg/storage1/images/catalog/item2104/pic2065/View.jpg

# 426
  • Sofia, Bulgaria
Нещо ефикасно за мазна коса?

# 427
За мазна коса ползвам  шампоан алгопикс, от аптеката, струва към 4 лв, но мирише ужасно на катран. Много съм доволна.  Peace

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 16:42 от L0v3d

# 428

ножица?  Flutter

пп какво точно? шампоан, балсам, друго?

# 429
Не е точно за тази тема, но издирвам аналог на един катранен сапун на веригите ТЕСКО. Течен, във високо цилиндрично шише, никакви шарении по етикета, самият сапун има консистенция и цвят на леко разреден мед.

# 430
  • София
Селсън блу зеления-за всеки тип коса,но е 12лв.

# 431
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Бруталистка  Mr. Green

//Шампоан за мазна коса в евтината категория този:

Също има добри отзиви за Хималя за мазна коса, но така и не го намирам, за да го пробвам.

# 432
 Joy

живо се вълнувам от темата, защото моята тинейджърка също има нужда от нещо подходящо /вече не знам какво  ooooh!/ - мазни корени и сухи, оплетени крайща на дългата си коса; за мен косата й е за ножица - поне 15 см. скъсяване, но тя не дава изобщо  hahaha
със сигурност ако й се скъси косата, грижата ще е по-лесна  Laughing

# 433
Късата коса не се поддържа по-лесно, но за сметка на това се замърсява по-бързо.  Peace
Вземете шампоан Кря кря, но да мие само корените, а веднъж на 10 дни - цялата коса. Иначе балсам някакъв, имаше един розов без отмиване, около левче, но не мога да го открия нещо.

# 434
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Моята е с мазни корени и сухи краища.За заплетени и цъфнали само ножица е решението....съгласна  Peace
Ама нямам намерение за мазните си корени да удрям ножицата...не съм Шиниъд О'конър..  Mr. Green
Да пробва този на Арома и масла само за сухите краища  Peace

Общи условия

Активация на акаунт