Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 86 268
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Да, триците се ползват за ексфолиант.
По принцип можеш да се ексфолираш с много неща. С утайка от кафе, с кристална захар, сол, сода бикарбонат, смесени със зехтин или каквито искаш масла.

# 526
Да ви похваля Garnier Pure - ексфолиант с активен въглен и салицилова киселина за проблемна кожа. Много добре повлиява и черните точки.

# 527
Много е хубава темата,намерих интересни неща за мен.
Да споделя и аз -доволна съм от измиващия крем за лице  на Билка    ,не люти на очите и хубаво премахва спиралаат.

# 528
По принцип можеш да се ексфолираш с много неща. С утайка от кафе, с кристална захар, сол, сода бикарбонат, смесени със зехтин или каквито искаш масла.

Със сол кожата ще се изгори , категорично не , казвам го от опит, защото и аз така бях чула .

# 529

Със сол кожата ще се изгори , категорично не , казвам го от опит, защото и аз така бях чула .
Не е задължително да изгори. Моята мазна дебела кожа не гори толкова лесно.  Laughing

# 530
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Да споделя и аз -доволна съм от измиващия крем за лице  на Билка    ,не люти на очите и хубаво премахва спиралаат.

И изрично пишеше да се избягва зоната около очите...  Wink

# 531

Не е задължително да изгори. Моята мазна дебела кожа не гори толкова лесно.  Laughing

А моята тънка и суха от почти всикчо . Напиши го тогава с идея да се внимава , принципно солта гори .

# 532
Скрит текст:
Да споделя и аз -доволна съм от измиващия крем за лице  на Билка    ,не люти на очите и хубаво премахва спиралаат.

[/quote]
На мен не ми люти на очите,но ... при всеки е различно.

# 533
Майка ми беше взела за себе си маска на Arganic с арган и маслиново олио... Наложи й се да се раздели с половината заради мен.  Laughing
Много добре ми подейства на косата. Мекичка, гладка и без наложителната намеса на сешоар.  Laughing
Ето за тази говоря:
Скрит текст:

# 534
emerald_eyes къде мога да я намеря тази маска?

# 535
Майка я е взела от едно квартално магазинче в Бургас, но каза, че я е виждала и в Елитис. Peace

# 536
  • София
Може ли някой от Пазарджик, да сподели от къде мога да си взема "седефени трици" на Христина Simple Smile

За какво ги ползвате тези всякакъв вид трици ...  newsm78

Аз до сега не съм ползвала, но от всички доволни мнения относно - триците - специално се реших да ги пробвам Simple Smile Инак до колкото разбрах от прочетеното, се използват за ексфолация.
И моя милост, "зарибена" от форума, взех, че напоръчвах доста неща на марката, включая въпросните трици, конкретно - с пшеница (май  newsm78) за суха кожа. Оказа се, че са ми доставили седефените, но понеже имах 6 други неща, които си бяха ок, и реших да не искам замяна. Пробвах ги и за мое учудване кожата ми стана доста мекичка след употреба. Не е нещо незаменимо като продукт, но си струва да се пробва  Peace

# 537
Може ли някой от Пазарджик, да сподели от къде мога да си взема "седефени трици" на Христина Simple Smile

За какво ги ползвате тези всякакъв вид трици ...  newsm78

Аз до сега не съм ползвала, но от всички доволни мнения относно - триците - специално се реших да ги пробвам Simple Smile Инак до колкото разбрах от прочетеното, се използват за ексфолация.
И моя милост, "зарибена" от форума, взех, че напоръчвах доста неща на марката, включая въпросните трици, конкретно - с пшеница (май  newsm78) за суха кожа. Оказа се, че са ми доставили седефените, но понеже имах 6 други неща, които си бяха ок, и реших да не искам замяна. Пробвах ги и за мое учудване кожата ми стана доста мекичка след употреба. Не е нещо незаменимо като продукт, но си струва да се пробва  Peace

Повечето, които са поръчвали от сайта, са недоволни - я от доставка, я от нещо друго - затова и не ми се рискува Simple Smile Така чеее... ако има някоя съфорумка от Пазарджик, използваща "Христина", нека ми съдейства Grinning

# 538
  • На точното място
някой ще ми препоръча ли някакъв крем за белези евтин

След операция и два "красиви" шева използвах това http://apteka.framar.bg/11000344/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B2 … D1%81%D0%B8%D0%BD
много съм доволна

# 539
някой ще ми препоръча ли някакъв крем за белези евтин
Кремове помагат само за изпъкнали белези, ако са вдлъбнати нищо не помага.

Общи условия

Активация на акаунт