Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 86 186
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Някои да знае каде в София мога да намеря триците на Христина?

# 541
Здравейте момичета, малко извън темата за триците е моя въпрос  Laughing  Не съм много по-червилата,но много ми се иска да си закупя така модерното червило в цвят"nude". Ако някой може да ми препоръча марка и конкретен номер ще съм благодарна  bouquet Разглеждам червила в магазините, но нещо не мога да си харесам  Thinking

# 542
sweety Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=642869.0 това е темата, в която се обсъжда "Христина" и до колкото си спомням имаше момичета от София, които обменяха информация Simple Smile

deska90 Аз лично съм влюбена в този цвят от много малка, понеже край тоалетката на мама, присъстваше във всевъзможни негови нюанси Crazy  Най-успешната евтина версия, според мен е на Golden Rose'2000 - 126, 107 Simple Smile на Revlon - 070 soft nude, от тез червила-балсами също има такъв цвят, с който още не съм се сдобила, но вярвам, че ще е добро, а ФАВОРИТА ми е MAC Party

# 543
Deska,погледни новата серия на Golden rose stay matte,трайни са,на мен много ми харесват. Има няколко нюда,зависи с какъв подтон търсиш.Аз лично си взех 07 и съм много доволна,стоят някак кадифено.  Heart Eyes

# 544
проблемът е че кожата ми е мазна иначе имам крем витасин  имам малко белези точно сега обаче ми се появи отново акне сега използвам на измита кожа крем ziala /жая/ и върху пъпката судокрем но ми трябва нещо за белезите

# 545
Витамерфен е крем против белези , доста ефикасен според случайно чут разговор на аптекарка и нейна позната , така научих за него .

# 546
Някои да знае каде в София мога да намеря триците на Христина?

http://kozmetikahristina.com/magazini
И на други места, разбира се, могат да се срещнат техните продукти, но в магазинити със сигурност ще намериш, каквото ти трябва.

# 547
Наскоро установихме супер готин ексфолиант. Брашното, което си мелим за домашния хляб. В момента имаме ръжено. Чист натурален продукт.  Peace

# 548
Lalo, *Pippi*, благодаря ви много за отговорите. Това на Revlon 070 го гледах на снимки и ми допадна, но ще погледна и серията на Golden Rose, предполагам цените ще са по-приемливи. Много ви благодаря за ориентирите   bouquet  bouquet

# 549
Здравейте и от мен!  Peace
Прочетох доста голяма част от темата и реших и аз да ви споделя моите малки, евтини тайни. Някои от вас оплюха козметиката на AVON, но имат и някои добри попадения, като например маската за лице с роза, уникална е и прави кожата хидратирана и много мека. Друг евтин и хубав продукт, който харесвам е шампоана за коса на Милва с Хинин ( помага за косопад и заздравяване на косъма от корена ). Също така маската за коса на LORYS със змийско масло е много хубава - 5лв струва и е 1 кг  Party . Тоалетното мляко на Afrodita ползвам за почистване на грима след като съм минала и с мокра кърпичка преди това. И не на последно място крем Здраве.
Ако се сетя за нещо друга, ще пиша.  Simple Smile

# 550
За 6,90 - 300мл. останах много доволна

# 551
Благодаря за отговорите Peace

# 552
Момичета, какво масло за кожички и нокти ще препоръчате?

# 553
  • Варна
Момичета, какво масло за кожички и нокти ще препоръчате?
От години използвам маслото за нокти на Икаров и съм много доволна  Peace

# 554
Дами, препоръчайте ми продукт за къдрава суха коса без отмиване - бюджетен вариант?

Иначе съм доволна от гелообразната очна линия на Римел... нищо друго не се задържа на водната линия на окото ми.

Общи условия

Активация на акаунт