Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №28

• 55 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,
относно DSLR апаратите - преди малко попаднах на това http://mitak06.prodavalnik.com/ - струва ми се, че цените са добри, само с гаранцията не знам евентуално как ще са нещата  Wink

# 166
# 167
Момичета, на 24.12 поръчах пюрета на Хип на адреса на ggbg, от Амазон са разделили поръчката на 3 и виждам, че на 31.12 в склада на ggbg ни двете части, а третата се е върнала в Амазон newsm78 Сега какво следва? Ще пробват ли отново да доставят и останалата част? Дано тръгнат в една поръчка, че ги избрах уж заради големите килограми, а то...

# 168
  • Бургас
Привет дами върнали да ми паричките за този абонамент от 49 паунда

Peace

# 169
Момичета, на 24.12 поръчах пюрета на Хип на адреса на ggbg, от Амазон са разделили поръчката на 3 и виждам, че на 31.12 в склада на ggbg ни двете части, а третата се е върнала в Амазон newsm78 Сега какво следва? Ще пробват ли отново да доставят и останалата част? Дано тръгнат в една поръчка, че ги избрах уж заради големите килограми, а то...

Няма да си ги получиш ако имаш и-мейл, че са върнати на Амазон! Би трябвало в мейла от Амазон да ти пише, че ще ти върнат парите за тези артикули.
Това, което можеш да направиш е да пуснеш нова поръчка и ако цената е променена да искаш на Хелпа да ти редуцират цената в инвойса, като изтъкнеш, че другите 2 части от поръчката безпроблемно са доставени, а тази незнайно защо са я върнали. Това ти е само варианта.

# 170

Няма да си ги получиш ако имаш и-мейл, че са върнати на Амазон! Би трябвало в мейла от Амазон да ти пише, че ще ти върнат парите за тези артикули.
Това, което можеш да направиш е да пуснеш нова поръчка и ако цената е променена да искаш на Хелпа да ти редуцират цената в инвойса, като изтъкнеш, че другите 2 части от поръчката безпроблемно са доставени, а тази незнайно защо са я върнали. Това ти е само варианта.
Благодаря  bouquet

# 171
Да попитам тези, които са поръчвали от немския Амазон тази седмица - бързо ли ви обработват поръчките?
Имам една от 29.12, платена на 30.12, която още е със статус "Подготовка за изпращане"  като разбира се отчитам факта, че бяха празници, но все пак вече два работни дни минаха, а тя не мърда...  имаше някаква информация за стачки в Амазон - дали  забавянето не се дължи на това?  Thinking 

# 172
  • Wolwedans
Да попитам тези, които са поръчвали от немския Амазон тази седмица - бързо ли ви обработват поръчките?
Имам една от 29.12, платена на 30.12, която още е със статус "Подготовка за изпращане"  като разбира се отчитам факта, че бяха празници, но все пак вече два работни дни минаха, а тя не мърда...  имаше някаква информация за стачки в Амазон - дали  забавянето не се дължи на това?  Thinking 
Сутринта поръчах яке на Адидас, продавача не е Амазон, вече е диспачнато

# 173
Ally_t до България ли го пусна или с превозвач?За Варна с кой превозвач пускате newsm78

# 174
  • Wolwedans
До Адреса на Габко го пуснах Peace
Не знам дали има за Варна, и аз съм от Варна и би ми било интересно дали има такъв превозвач с офис във Варна

# 175
  • Austin,TX
Banshee , от немския Амазон имам поръчка от 26.12.2013, платена на 27.12.13 , а едва вчера получих имейл, че е изпратена с дата на доставка утре- 04.01.2014 - продавача е Амазон . Предполагам имат доста поръчки и затова се бавят, а не заради стачка  Peace

# 176
Имам една от 29.12, платена на 30.12, която още е със статус "Подготовка за изпращане"  като разбира се отчитам факта, че бяха празници, но все пак вече два работни дни минаха, а тя не мърда...  имаше някаква информация за стачки в Амазон - дали  забавянето не се дължи на това?  Thinking  
Ally_t до България ли го пусна или с превозвач?За Варна с кой превозвач пускате newsm78

Моята е монитор и я пуснах до България - преглътнах доставката от 30  евро, за да ми е мирна главата - не искам да се лашка с превозвачите, защото ми се струва доста по-рисковано - ако нещо има дефект и се налага връщане, ще трябва да се обяснявам как и защо е попаднал в България.
Обувки, дрехи и разни дребни и по-евтини неща - всичко до превозвачите пращам.
Скрит текст:
Аз ползвам Гъбко и Пратки.де (в зависимост от графика им) и съм доволна.  

пп. ПаршуМ-че благодаря!   bouquet Сега ми е малко по спокойно  Peace - аз се притеснявах да не я откажат, макар че са блокирали парите  

# 177
Здравейте !
Много хубаво и приятно си пазарувате.От известно време ви чета и започнах с първите си покупки.
В началота всяко едно намаление на обувки ми се видя голямо,но с течение на времето видях ,че има намаления ,наистина намаления #Crazy
Вече имам 10 покупки,но една и най-важната се оказа с дефект.
Искам да ви попитам нещо ...
Купих таблет,но май има малък дефект,буквите са някак двойни.
Искам да го върна,купен от Фр.амазон с доставка до България.
Хората ми изпратиха,етикетите и всичко е наред.Притеснявам се за сигурноста с Бг пощи и искам да ви попитам - Как е добре да го върна или как е най -сигурно ?
За първи път ми е  , сумата е 500лв и се притеснявам да не объркам нещо.
Извинявам се ако ви притеснявам с банален въпрос ! Embarassed  bouquet
Успешни и много намалени покупки през новата 2014  Hug

# 178
Sanqq Саня, добре дошла (то аз май съм в последно време само читател, а те толкова получател, но покрай Черния петък накупих някои нещица да не изпусна Wink ).
По въпроса с връщането, не съм го правила, но чета в темата за Интерлогистика, провери  Hug

# 179
  • Бг
До Адреса на Габко го пуснах Peace
Не знам дали има за Варна, и аз съм от Варна и би ми било интересно дали има такъв превозвач с офис във Варна

Али, от немско с офис във Варна са шопърите. Цената им е 3,80 на кг., но имай предвид, че отварят пратките - http://shopper.bg/index.php?option=com_content&view=article& … d=22&Itemid=4.

anny_, с Интерлогистика ще й е скъпо, т. к. таблета е не повече от кг. До 1 кг. най-евтино е с пощите.

Общи условия

Активация на акаунт