Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №28

• 55 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна

Някой има ли часовник Fossil, че го има с хубаво намаление и му се чудя?
https://www.amazon.de/dp/B0095W6SRI?&camp=1410&creative= … WB4C44NTW2Q4&

аз съм Fossil-ска фенка Simple Smile имам часовник, трета година го ползвам ежедневно и много си го харесвам. Peace

# 466
  • София
Chockolina   bouquet, много са хубави тиганите и аз метнах едни, благодаря за линка плюс това http://es.buyvip.com/#page=d&dept=home&sale=A3PXW54NI3DF … =qd_g_b_img_d_2_1

Гледам че на тиганите дръжките се свалят, това значи ли че може да се ползват и във фурната   newsm78?

# 467
  • На черешатааа
Това цената за  колко бурканчета е http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003Y775Q8/?tag=bgma-20 ?

# 468
  • София
12

# 469
  • Варна

Някой има ли часовник Fossil, че го има с хубаво намаление и му се чудя?
https://www.amazon.de/dp/B0095W6SRI?&camp=1410&creative= … WB4C44NTW2Q4&
[/quote]
Още един глас за Fossil . Peace

И аз се сдобих с тигани. Дата на доставка  на тиганите 30.01.2013 . Ще ги видим каква хубост са февруари.

# 470
А тиганите до БГ адрес ли ги пускате и колко излиза доставката?
 newsm78 И аз им се чудя..

# 471
Заинтригувахте ме с тези тигани,някой може ли а пусне изображение и цена Praynig

# 472
  • Бг
А тиганите до БГ адрес ли ги пускате и колко излиза доставката?
 newsm78 И аз им се чудя..

Няма значение до къде ще ги пуснеш. Доставката е 6,90 евро за първи артикул и по 0,50 евро цента за всеки следващ. Над 100 евро е с БД. Така че пускай смело до БГ ако си решила.

Заинтригувахте ме с тези тигани,някой може ли а пусне изображение и цена Praynig

Това са показаните от Чоки
Скрит текст:
.

Цената им е 25,95 евро за три тигана и два капака.

# 473
ЗДравейте,
Имам нужда от съвет от някой по - опитен с Амазон. Значи, досега съм купувала от Английския само нови неща и всичко е било ок, но случайно попаднах на склада на Амазон, видях, че тук всички са доволни и реших и аз да не остана по - назад... Поръчах Крок-пот, като пишеше, че е използван - опаковката не е ок. Не знаех, че няма гаранция. Както и да е, уредът дойде онзи ден, всичко му беше точно и беше абсолютно нов, но като го видях, се опулих - не очаквах, че е толкова голям. Разбрахме се с един господин от форума, който прояви интерес, и той го купи срещу по - ниска цена снощи. Днес виждам в темата за слоу кукърите това:
Здравейте
От вчера и аз имам Крок 5.7 литра Соте. този модел: http://www.amazon.co.uk/Crock-Pot-Saut%C3%A9-Countdown-Cooker-Li … cr_pr_product_top       

Като цяло съм много разочарован. Продуктът има следните недостатъци:

1. Таймерът не работи коректно. Когато нагласиш даден период (примерно 4 часа) и токът премигне(спре за момент) таймерът се изключва и уредът продължава да работи докато не го изключиш ръчно. Това според мен е много опасно. Примерно ако съм отишъл на работа и ме няма 11 часа уредът ще готви почти 3 пъти по дълго от желаното от мен време. Най малкото, което ще се случи е яденето да е изгоряло, може да е опушило цялата къща или да е станал пожар. Няма никаква логика уредът да е направен така - може просто моят да е дефектен. Моля някой, който има подобен уред да провери дали неговия таймер работи по същият начин.

2. Изглежда, че самият уред няма вграден термостат. Аз поне го слушах моят, превключвах на отделните степени и не чух да изключва и включва. Ако няма термостат няма как да е направено уредът да поддържа постоянна температура? Също така температурата на готвене ще зависи от количеството на яденето и от температурата и условията в стаята в която е разположен.

3. След като загрее уредът вътре доста кипи. Това означава че температурата е доста над 100 градуса ( ще купя подходящ термометър и ще я премеря). Сега свалих ръководството от Интернет, че оригиналното остана в къщи, и вътре никъде не пише на каква температура готви уредът. Аз понеже се чудех кой модел да купя вчера прочетох няколко ръководства. В едното пишеше че уредът готви на една и съща температура, просто на low  я достига по бавно. Моят със сигурност не готви на една и съща температура, защото когато го превключа на по-ниска температура имам чувството че почва да кипи по-малко. Това ще го проверя като купя термометър. От долу на уреда пише консумирана мощност 230-250W. Не става ясно това максимална та мощност ли е?

4. Като цяло уредът изглежда доста некачествено произведен. Капакът има някаква фабрична пукнатина (там където се свързва с дръжката). Също така е доста крив. След включване уредът доста бързо загрява от външната страна на корпуса а вътре загрява доста бавно - значи хаби излишна енергия. В книжката липсват основни неща - на каква температура се готви яденето, колко харчи самият уред, какви са му външните размери  и размерите на кошницата... Това е доста объркващо за потребителите. Аз срещнах следните проблеми - когато отидох да купя преходник в магазина( от английски към български контакт - уреда е купен от амазон ) в магазина имаше преходник с максимален ток 2.5 Ампера. Бушона в оригиналния контакт е 3А. Преходника тава ли или не?!?! Уредът го купих от човек във форума понеже му бил огромен. Аз като отидох да го видя ми се видя малък. Като няма размери как предварително човек да прецени малък ли е или голям?!?!? В крайна сметка се оказа че за мен е малко малък но докато са малки децата ще ни върши работа.

Когато ми остане време ще купя термометър и ще му премеря температурата с която готви. Ще му премеря и консумираната мощност.

Като цяло уредът по скоро изглежда произведен в някой гараж отколкото от реномирана фирма с многогодишни традиции. С този дефектен таймер даже бих каза че е доста опасен.

Снощи като го взех реших да сготвя нещо и направих телешки ребра с лук и моркови. Като за първо готвене излязоха доста вкусни.
Стана доста дълго, но се надявам че съм бил полезен.

Какво бих могла да направя, за да не е разочарован той? Уредът не съм ползвала, снощи го гледахме - не сме видели пукнатината, пускахме го, работеше си...  Sad

# 474
  • София
chockolina, голямо благодаря за линка за тиганите, и аз си поръчах   bouquet

Страхотна цена, екологични са, дръжките могат да се свалят и да се ползват и като тавички, предполагам.

# 475
Alexa_a  Благодаря   bouquet
Ако на някой са му много 3 бр,може да го отърва от единия Wink /ЛС/

# 476
chockolina, голямо благодаря за линка за тиганите, и аз си поръчах   bouquet

Страхотна цена, екологични са, дръжките могат да се свалят и да се ползват и като тавички, предполагам.

Не знам как се свалят точно дръжките, но да... пише, че може дасе свалят. Аз също мисля да поръчам. Само чакам знак да ми дадат, дали един или два комплекта  Mr. Green

# 477
  • София
Само аз ли не мога да отворя линка към тия тигани? Или трябва да се регистрирам в испанската версия?

# 478
няма нужда от нова регистрация,ползвай си тази в амазон.От дясно на екрана има поле да се логнеш чрез акаунта на амазон.

# 479
ЗДравейте,
Имам нужда от съвет от някой по - опитен с Амазон. Значи, досега съм купувала от Английския само нови неща и всичко е било ок, но случайно попаднах на склада на Амазон, видях, че тук всички са доволни и реших и аз да не остана по - назад... Поръчах Крок-пот, като пишеше, че е използван - опаковката не е ок. Не знаех, че няма гаранция. Както и да е, уредът дойде онзи ден, всичко му беше точно и беше абсолютно нов, но като го видях, се опулих - не очаквах, че е толкова голям. Разбрахме се с един господин от форума, който прояви интерес, и той го купи срещу по - ниска цена снощи. Днес виждам в темата за слоу кукърите това:
Здравейте
От вчера и аз имам Крок 5.7 литра Соте. този модел: http://www.amazon.co.uk/Crock-Pot-Saut%C3%A9-Countdown-Cooker-Li … cr_pr_product_top      

Като цяло съм много разочарован. Продуктът има следните недостатъци:

1. Таймерът не работи коректно. Когато нагласиш даден период (примерно 4 часа) и токът премигне(спре за момент) таймерът се изключва и уредът продължава да работи докато не го изключиш ръчно. Това според мен е много опасно. Примерно ако съм отишъл на работа и ме няма 11 часа уредът ще готви почти 3 пъти по дълго от желаното от мен време. Най малкото, което ще се случи е яденето да е изгоряло, може да е опушило цялата къща или да е станал пожар. Няма никаква логика уредът да е направен така - може просто моят да е дефектен. Моля някой, който има подобен уред да провери дали неговия таймер работи по същият начин.

2. Изглежда, че самият уред няма вграден термостат. Аз поне го слушах моят, превключвах на отделните степени и не чух да изключва и включва. Ако няма термостат няма как да е направено уредът да поддържа постоянна температура? Също така температурата на готвене ще зависи от количеството на яденето и от температурата и условията в стаята в която е разположен.

3. След като загрее уредът вътре доста кипи. Това означава че температурата е доста над 100 градуса ( ще купя подходящ термометър и ще я премеря). Сега свалих ръководството от Интернет, че оригиналното остана в къщи, и вътре никъде не пише на каква температура готви уредът. Аз понеже се чудех кой модел да купя вчера прочетох няколко ръководства. В едното пишеше че уредът готви на една и съща температура, просто на low  я достига по бавно. Моят със сигурност не готви на една и съща температура, защото когато го превключа на по-ниска температура имам чувството че почва да кипи по-малко. Това ще го проверя като купя термометър. От долу на уреда пише консумирана мощност 230-250W. Не става ясно това максимална та мощност ли е?

4. Като цяло уредът изглежда доста некачествено произведен. Капакът има някаква фабрична пукнатина (там където се свързва с дръжката). Също така е доста крив. След включване уредът доста бързо загрява от външната страна на корпуса а вътре загрява доста бавно - значи хаби излишна енергия. В книжката липсват основни неща - на каква температура се готви яденето, колко харчи самият уред, какви са му външните размери  и размерите на кошницата... Това е доста объркващо за потребителите. Аз срещнах следните проблеми - когато отидох да купя преходник в магазина( от английски към български контакт - уреда е купен от амазон ) в магазина имаше преходник с максимален ток 2.5 Ампера. Бушона в оригиналния контакт е 3А. Преходника тава ли или не?!?! Уредът го купих от човек във форума понеже му бил огромен. Аз като отидох да го видя ми се видя малък. Като няма размери как предварително човек да прецени малък ли е или голям?!?!? В крайна сметка се оказа че за мен е малко малък но докато са малки децата ще ни върши работа.

Когато ми остане време ще купя термометър и ще му премеря температурата с която готви. Ще му премеря и консумираната мощност.

Като цяло уредът по скоро изглежда произведен в някой гараж отколкото от реномирана фирма с многогодишни традиции. С този дефектен таймер даже бих каза че е доста опасен.

Снощи като го взех реших да сготвя нещо и направих телешки ребра с лук и моркови. Като за първо готвене излязоха доста вкусни.
Стана доста дълго, но се надявам че съм бил полезен.

Какво бих могла да направя, за да не е разочарован той? Уредът не съм ползвала, снощи го гледахме - не сме видели пукнатината, пускахме го, работеше си...  Sad

Не е вярно, че няма гаранция АКО е купен от продавач АМАЗОН, а не от частно лице предлагащо уреда си в Амазон (на принципа на Ибей).
Уреда го купух по време на черния петък за подарък, но още май не са го ползвали. Да, голям е. Не знам какво е очаквал човека, но то си има ЛИТРИ посочени и съвсем коректно е упоменато колко порции храна може да сготвиш. Ние имаме малко по-различен на същата марка и всичко си е точно така. И нашия е с този обем напълно достатъчен за 4-ма възрастни и остават още около 2 порции!
Съвсем нормално си действа. Пише си в инструкцийте предупреждение, че корпуса нагрява и глинения съд естествено по-бавно ще се загрее и това е логично поради проводимостта на материалите: каква е при глината и при алуминия?!
Човека поне според мен е нямал идея какво купува и всичко идва от несъвпадналите очаквания...
Отначало не къкри яденето, после като се загрее почва да бълбука и по-късно пак престава да бълбука. Нашия е с прозрачен капак и ясно си личат етапите.
А че тока му присветвал... Прощавайте ама у нас това може да се случи на 4-5 мес веднъж, не е нормално това явление и е нормално и уреда даже да се повреди... Променливото напрежение поврежда и производителите няма как да направят уредите (таймерите) да не се влияят от тези опасни аномалии.

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 13:41 от drago_2008

Общи условия

Активация на акаунт