Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №28

• 55 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
момичета има въпрос,за първи път получавам от Амазон уред с Deutsche Post DHL.
Въпроса ми е ,къде ще го получа?на адрес или в пощатата? newsm78
благодаря ви предварително   bouquet
провери тук, ако се трансформира в номер, който започва с CL..., проследяваш на страницата на БП.
Ако не - тук по референция на изпращача
тракинга се състои от 12 цифри,излиза само на първия линк който си почила.
излиза това съобщение ......
Paket ins Ausland 
  Status vom Mi, 08.01.2014 03:43
 Die Auslandssendung wurde im Export-Paketzentrum bearbeitet. 
  Nächster Schritt Die Auslands-Sendung wird für den Transport ins Zielland vorbereitet

но пак неразбирам къде ще пристигне  Embarassed

С куриер ще ти го донесат, след няколко дни, когато пратката влезе в България, ще можеш да я проследиш на последния линк  Peace

# 556
  • Стара Загора
благодаря момичета,нямам търпение да пристигне и да си пробвам новата придобивка Grinning

# 557
  • София
Попаднах на тези тенджери WMF 4 части за 78 евро от склада. Някой скоро да е гледал в Аутлета на Цариградско и да знае там на каква цена са newsm78

http://www.amazon.de/WMF-0730076380-Kochgeschirr-Set-4-teilig-Co … words=WMF+Collier
Аз го търсих този магазин там и не го намерих.Къде е?Исках на живо да видя марката,че следя едни комплекти.

# 558

Нали скоро имаше някой с развалена кафе-машина от склада, ако може да сподели какво да й казали за гаранцията Peace
Ами с първия мейл ми казаха, че 30те дена са минали (имам я от месец и половина) и да се свържа с производителя. Става въпрос за делонги. Е свързах се и хората ми казаха, че трябва да си търся гаранцията от продавача, тъй като амазон преоткупва гаранцията на продуктите. Отново се свързах с амазон и този път се оказа, че мога да се възползвам от промоцията, която тече в момента за връщане до 31.01.2014. Пратиха ми етикетите за връщане в понеделник, но нямах кога да ида до пощата. Утре ще я пускам и ще чакам уж да ми върнат парите  Tired  Общо взето останах с впечатлението, че ако бях изпуснала срока до 31.01 нямаше нищо да ми върнат. Иначе да, от склада не правят замени. За сега това е, което знам

Да, и аз им видях удължената възможност за връщане до 31.01. Значи не е сигурно дали има гаранция след 30те дена  Thinking

# 559
Попаднах на тези тенджери WMF 4 части за 78 евро от склада. Някой скоро да е гледал в Аутлета на Цариградско и да знае там на каква цена са newsm78

http://www.amazon.de/WMF-0730076380-Kochgeschirr-Set-4-teilig-Co … words=WMF+Collier
Аз го търсих този магазин там и не го намерих.Къде е?Исках на живо да видя марката,че следя едни комплекти.
По ескалатора на етажа над партера по левия коридор. Мисля че срещу него горе долу се падаше Адидас

# 560

Нали скоро имаше някой с развалена кафе-машина от склада, ако може да сподели какво да й казали за гаранцията Peace
Ами с първия мейл ми казаха, че 30те дена са минали (имам я от месец и половина) и да се свържа с производителя. Става въпрос за делонги. Е свързах се и хората ми казаха, че трябва да си търся гаранцията от продавача, тъй като амазон преоткупва гаранцията на продуктите. Отново се свързах с амазон и този път се оказа, че мога да се възползвам от промоцията, която тече в момента за връщане до 31.01.2014. Пратиха ми етикетите за връщане в понеделник, но нямах кога да ида до пощата. Утре ще я пускам и ще чакам уж да ми върнат парите  Tired  Общо взето останах с впечатлението, че ако бях изпуснала срока до 31.01 нямаше нищо да ми върнат. Иначе да, от склада не правят замени. За сега това е, което знам

Да, и аз им видях удължената възможност за връщане до 31.01. Значи не е сигурно дали има гаранция след 30те дена  Thinking
гаранцията няма връзка с 30 дни за връщане! 30 те дни са да върнеш поради всякакви причини - голямо.малко/ не е както изглежда на картинката и т.нт , а ако не работи - пишеш и  ти го вземат и заменят или връщат сума - зависи от продавача и след тези 30 дни.

# 561
  • Бургас
Знаете ли как се определят размерите на мъжки костюми. Трябва ми за младеж, който носи М и дънки № 30 и изобщо не мога да се ориентирам по таблицата Embarassed

# 562
гаранцията няма връзка с 30 дни за връщане! 30 те дни са да върнеш поради всякакви причини - голямо.малко/ не е както изглежда на картинката и т.нт , а ако не работи - пишеш и  ти го вземат и заменят или връщат сума - зависи от продавача и след тези 30 дни.
Става въпрос за покупки от склада на Амазон, с продавач Амазон. На сайта пише, че след тези 30 нямат гаранция. На renitа се съгласяват да й вземат обратно кафе-машината, заради промоцията до 31.01 ( удължените 30 дни първоначална гаранция, за да могат хората да си върнат нещата, получени по Коледа - Нова година, които по някаква причина не са им харесали). Т.е. те не я приемат обратно, защото е гаранционна, а защото попада в т.нар satisfaction guarantee или на бг възможността да върнеш обратно до 30 дни.
А вчера се питахме дали имат от склада покупките гаранция след 30 дни, защото на сайта пише, че нямат, а на запитване по същия въпрос, на drago са й отговорили, че има.
 Peace

# 563
  • FR
По повод гаранцията, да подчертая пак, че става въпрос за СКЛАДА С ПРОДАВАЧ АМАЗОН, давам част от първия отговор, който получих:
Votre commande ayant été livrée le 26 novembre, conformément aux informations disponibles sur notre site la date limite de retour  (30 jours après la date de livraison) a expiré. 

Certains articles bénéficient d'une garantie constructeurs cependant puisque qu'il s'agit d'articles d'occasion, veuillez noter que ces garanties constructeurs peuvent être limitées sur ces articles. Veuillez contacter le fabricant au sujet de la garantie constructeur. 

Може да се преведе с гугъл. Специално втория абзац пише, че някои продукти имат гаранция на производителя до колкото става въпрос за оказион, да се отбележи че тази гаранция на производителя може да бъде ограничена за тези продукти... Както казах при мен производителя ме върна обратно при амазон.
Явно зависи на кой ще попаднеш при кореспонденцията, но все пак имайте едно на ум за техника и електроуреди от склада.  Peace

# 564
Попаднах на интригуваща прахосмукачка на Vax. Едно, че е доста намалена, но 6г гаранция прави приятно впечатление. Някой да знае дали е нов модел, че пише ще я има в наличност на 16 януари?  Confused
https://www.amazon.co.uk/dp/B003MPA5GY?&camp=1406&creati … 3T3T5082D94Z&

Date first available at Amazon.co.uk: 16 May 2010

Мерси Simple Smile
Не знаех, че го пише отдолу   bouquet

# 565
Изгодна кафемашина http://www.amazon.fr/Delonghi-EC190CD-EX-Cafeti%C3%A8re-Filtre/d … delonghi+expresso +БД до френски адрес. Гарантирано  и изпрабвано качество. Имаме я от 7 години в черно, с крема диск и преставка за капучино. Страхотно кафе прави с каймак. Тук са по 280 лв.- Ние толкова я и взехме и не им е падала цената изобщо. Метнах сега една за подарък.

# 566
http://www.amazon.co.uk/Firetrap-TG0134-Single-Breasted-Girls/dp … 61986&sr=1-92 някой да е поръчвал това детско яке, има само 8, а дъщеря ми няма 7 дали ще и е добре за догодина

# 567
  • Бг
http://www.amazon.co.uk/Firetrap-TG0134-Single-Breasted-Girls/dp … 61986&sr=1-92 някой да е поръчвал това детско яке, има само 8, а дъщеря ми няма 7 дали ще и е добре за догодина

Клер, нямам представа за номерацията, но отзивите са много лоши.

# 568

[/qu

Ние тези ги купихме за 200 лева от магазина им в мол Сердика

# 569
  • София

Av`, парите не ти ги отблокират Амазон. Отблокирането става от страна на твоята банка, в съответния срок. До колкото знам ПИБ отблокират парите в 15-ет дневен срок. Така като смятам 15 дни ти се падат точно днес. Изчакай и днес, и си виж банкирането.
И да пишеш на немците, те нищо не могат да направят.

Alexa_a Благодаря ти много за отговора. Сега видях и е точно така както каза-парите са при мен. Супер си Hug

Общи условия

Активация на акаунт