Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №28

• 55 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
на черен петък колко струваше фритюрника?

# 61
Най-ниската му цена е била 74,99 паунда.
Продължавам да искам мнение за хлебопекарна newsm78

# 62
alvelina   bouquet

# 63
  • на земята
Най-ниската му цена е била 74,99 паунда.
Продължавам да искам мнение за хлебопекарна newsm78
това е хлебопекарната,просто вълшебна,една от най успешните ми покупки  Peace
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004RTJWMW/ref=oh_details_o03 … ie=UTF8&psc=1

# 64
  • Бургас
Привет дами на 20.12 са ми дръпнали от картата 49 паунда от амазон прайм аз изобщо не съм поръчвала нищо

Outta Joint

# 65
  • на земята
Привет дами на 20.12 са ми дръпнали от картата 49 паунда от амазон прайм аз изобщо не съм поръчвала нищо

Outta Joint
Не е нужно да с поръчвала,дръпнали са си заради абонамент(абонирала си се) трябва да им пишеш,че се отказваш и до 2-3 работни дни ще ти върнат парите ,ако не си ползвала услугата  Peace

# 66

Outta Joint

от първа страница:
Обяснение на Amazon Prime или защо най-вероятно са ви изтеглили пари, без да сте правили покупки - С Amazon Prime получавате безплатна  First Class доставка за 1 ден, на артикули, продавани от Амазон, без ограничение на бройката на поръчките, в продължение на една година - струва 49 паунда. Може да се ползва и от други членове на домакинството. Добра опция е за хора, живеещи в Англия, които поръчват постоянно разни неща. Ако сте се абонирали, можете да се откажете, преди да сте направили поръчка, за която да сте се възползвали от Amazon Prime - отивате в акаунта си - https://www.amazon.co.uk/gp/css/homepage?ie=UTF8&%2AVersion% … p;%2Aentries%2A=0, там има линк - "Prime Settings", после "Cancel membership". Ако сте ползвали промоционална оферта за безплатен Amazon Prime (пускат такива, обикновено за 1 месец), просто отбележете "Do not upgrade" и няма да ви изтеглят пари. Дори и да ви изтеглят парите, ако не сте използвали някоя от услугите, все още можете да прекратите членството, като им пишете, ще ви ги върнат.

# 67
  • Бургас
Лаленце,snow 22 благодаря ви отписах се дано да ми върнат парите

bouquet  bouquet  bouquet

# 68
  • Бг
Лаленце,snow 22 благодаря ви отписах се дано да ми върнат парите bouquet  bouquet  bouquet

gicka, трябва да им пишеш на хелпа, че не си ползвала услугата, иначе няма как да ти върнат парите само като си се отписала.

# 69
  • Бургас
Има специален бутон на него пише ето това

You will lose access to benefits and will be refunded £49.

bouquet

# 70
Лаленце,snow 22 благодаря ви отписах се дано да ми върнат парите bouquet  bouquet  bouquet

gicka, трябва да им пишеш на хелпа, че не си ползвала услугата, иначе няма как да ти върнат парите само като си се отписала.

напротив  Peace,сега се свързах с тях и на 27.12.го отмених сама от акаунта ми и сега ми казаха че е отменено на 27.12. и парите вече са изпратени по картата

# 71
  • София
Благодаря за темата   bouquet
Да не е гол запис, едни намалени обувки № 38 от немския склад
http://www.amazon.de/Marco-Tozzi-2-2-22435-20-Damen-Pumps/dp/B00 … 07043&sr=1-11

# 72
Раници за първокласници,къде да гледам ? В май-тойс ми идват скъпички. Конкретни идеи ( марки)  ? Благодаря  Hug

# 73
  • София
Раници за първокласници,къде да гледам ? В май-тойс ми идват скъпички. Конкретни идеи ( марки)  ? Благодаря  Hug
И аз ще стягам първолак 2014 г. дано изпадне нещо интересно!

# 74
Здравейте момичета,
трябва да върна една играчка на амазон. Те ми изпратиха две неща да принтирам. Да ви питам правилно ли съм разбрала. Едното го принтирам и го слагам в кашона с пратката, а другото, което е като баркод  - изрязвам го и го лепя на кашона и всъщност това е адреса където трябва да се върне стоката. Правилно ли правя?

Общи условия

Активация на акаунт