Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №28

• 55 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • на село
Благодаря  ти bouquet реши спора в моя полза Heart Eyes

# 632
  • Wolwedans
Благодаря ви момичета, пускам автоматичната филипс

Някой може ли да ме ориентира Тази http://www.amazon.co.uk/Miusol-Contrast-Waist-Embroidered-Bodyco … 3908&sr=1-140   рокля кой размер ще ми пасне. Нося УК 10, дънки- 28 инча. Тук има 2  S размера- 8 и 10, а в описанието отдолу само един S, който по мерки ще ми е малък, по дадените долу мерки трябва да съм 12(М)???

Тази рокля я има в aliexpress http://www.aliexpress.com/item/Black-Embroidered-Lace-Trim-On-Wa … s/1558124753.html
Може да попиташ момичетата там за размера, ако някой я има  newsm78
Blagodarq  bouquet
Таблицата в aliexpress е доста по-ориентираща

# 633
  • FR
Ох, да не те подведа, че то в алито размерите не винаги отговарят. Този продавач няма и фийдбек,  някой да е писал отговаря ли. Или да питаш продавача в али и да си я вземеш от амазон Thinking

# 634

Брита кани имаше намалени днес в Карфур,30-тина лв. с патрон,но не се загледах за подробности  Peace

И аз се заглеждам по слоу кукърите. Тези с таймер са скъпи,ако взема без таймер,ще мога ли за няколко часа-примерно от 8 до 13 да го оставям без надзор,има ли някаква опасност  newsm78 И как разбирате на коя степен да го оставите? А зрял боб предварително сварен в една вода ли слагате и колко време ви отнема приготвянето? А цяла нощ на някоя по-ниска степен оставяли ли сте ядене ?

Благодаря предварително,ако някой ми отговори  Hug

# 635

Брита кани имаше намалени днес в Карфур,30-тина лв. с патрон,но не се загледах за подробности  Peace

И аз се заглеждам по слоу кукърите. Тези с таймер са скъпи,ако взема без таймер,ще мога ли за няколко часа-примерно от 8 до 13 да го оставям без надзор,има ли някаква опасност  newsm78 И как разбирате на коя степен да го оставите? А зрял боб предварително сварен в една вода ли слагате и колко време ви отнема приготвянето? А цяла нощ на някоя по-ниска степен оставяли ли сте ядене ?

Никакъв проблем нямаш,няма какво да стане,нито ще загори,нито ще се запали  Laughing
Виж в темата за кукърите в готварския за съвети относно рецепти.Аз веднъж само съм правила боб в него досега,че много не го ядем,страхотен стана иначе.Само го сложих да заври и изхвърлих първата вода,тогава вече го сипах в кукъра с друга.През нощта много хора ги оставят да готвят,аз не,предпочитам през деня,за да ми е топло.

# 636
Момичета, от немския амазон може ли да се ползва 20 процентно намаление за първа поръчка, когато продавач е Амазон, както е в английския? Изобщо има ли някакви кодове за намаления там?

# 637

Никакъв проблем нямаш,няма какво да стане,нито ще загори,нито ще се запали  Laughing
Виж в темата за кукърите в готварския за съвети относно рецепти.Аз веднъж само съм правила боб в него досега,че много не го ядем,страхотен стана иначе.Само го сложих да заври и изхвърлих първата вода,тогава вече го сипах в кукъра с друга.През нощта много хора ги оставят да готвят,аз не,предпочитам през деня,за да ми е топло.

Абсолютно подкрепям. Моят е с таймер обаче от намаленията за черния петък, 5.7 литра на Крок Пот за 29 паунда мисля (ако някой помни точната цена нека ме поправи):
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000WZQCVY/ref=oh_details_o02 … ie=UTF8&psc=1
Писах по-рано, че имаше козметичен дефект, намалиха ми го с още 5 паунда. Готвих в него зеле с месо и боб и двете станаха много добре. Мисля скоро да го пробвам с нещо друго. Зелето го готвих 8 часа на ниска степен, бобът към 7 на висока. Т.е. готви се наистина дълго в него - това му е идеята. Според мен таймерът е удобно нещо, защото като свърши времето автоматично поддържа яденето топло, но може човек да си купи устройство което се слага преди контакта, и така да го спира Simple Smile

# 638
  • Бг
Момичета, от немския амазон може ли да се ползва 20 процентно намаление за първа поръчка, когато продавач е Амазон, както е в английския? Изобщо има ли някакви кодове за намаления там?

Преди време имаше, но вече не действа. До колкото ми е известно към момента няма никакъв действащ код.

Някой търсеше столче за кола. Днес това е в дневните сделки. Отзивите са добри.

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 11:12 от Alexa_a

# 639
  • Luxemburg
Тиганите от испанския вип не могат повече да се поръчат нали? http://es.buyvip.com/#page=d&dept=home&sale=A3PXW54NI3DF … =qd_g_b_img_d_0_1 Помня че някой беше писал че ако имам линка мога да ги поръчам независимо че не се появява на началната страница, май беше за очилата рей бан в немския, но на тези пише agotado което май е изчерпано и казва че мога единствено да се включа в чакащата листа?  Много им се чудих защото ми се виждаха малки и оставих за снощи да ги поръчам евентуално и тази сутрин се сетих че забравих снощи за тях.
Някой може ли да ми помогне в намирането на такива лигавници http://www.ebay.co.uk/itm/110777521754?var=410105683761&ssPa … 3984.m1423.l2649? Харесват ми че се мият лесно и събират всичко което изпусне детето, особено ефективни за течности и са много мекички. Но не мога да намеря никъде и се надявам на вашата помощ. Купих подобен но е много твърд и не ми харесва. Преди години H&M имах такива с джобове и бяха много хубави но вече втора година търся там и няма. А старите ни стават вече токсични  Laughing

# 640
# 641
  • Luxemburg
Много ти благодаря Анджел, веднага писах на един от продавачите че амазон ми изчислява невероятна цена за доставка а те са написали друго. Търсих как ли не но тези които търсих така и не намерих.   bouquet

Да питам за обувки и ботуши от марката Gant дали са добри, че не винаги цената е водеща? А как би се почиствал ботуш от такъв тип http://www.amazon.co.uk/Gant-Womens-Welsch-Suede-Boots/dp/B00929 … ywords=gant+boots за частта от вълна, при обуването с тесни дънки неминуемо след няколко дни ще стане бялото синьо тъй като се нахлузват, а не са с цип или връзки и триенето е по-голямо при обуване и събуване?

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 13:59 от ronicat

# 642
  • Абсурдистан
Момичета хелп,
в последния момент сменихме желанието си за подарък за рожден ден на един мноооого, ама много специален 18 годишен мъж.
Търсим много хубав мъжки елегантен, но същевременно и младежки часовник.  От къде ще ми е най-изгодно да го купя - амазон или от друго място. От БГ ми е немислимо да го купувам, предвид всички фалшификати тук.
Само уточнявам, че РД не тропа на вратата, ами направо блъска по нея.

# 643
  • Wolwedans
Момичета хелп,
в последния момент сменихме желанието си за подарък за рожден ден на един мноооого, ама много специален 18 годишен мъж.
Търсим много хубав мъжки елегантен, но същевременно и младежки часовник.  От къде ще ми е най-изгодно да го купя - амазон или от друго място. От БГ ми е немислимо да го купувам, предвид всички фалшификати тук.
Горе-долу в какъв ценови диапазон?
Кога е рождения ден?
Ако има доставка директно до БГ дадена стока, обикновено отнема минимум 10 дни, имай го в предвид. Ако няма доставка и използваш превозвач- поне 3 седмици.
 Разгледай тук намалените:
http://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_179479967_1?ie=UTF8&n … pf_rd_i=350613011

# 644
  • Абсурдистан
Момичета хелп,
Търсим много хубав мъжки елегантен, но същевременно и младежки часовник.  От къде ще ми е най-изгодно да го купя - амазон или от друго място. От БГ ми е немислимо да го купувам, предвид всички фалшификати тук.
Горе-долу в какъв ценови диапазон?
Кога е рождения ден?
Ако има доставка директно до БГ дадена стока, обикновено отнема минимум 10 дни, имай го в предвид. Ако няма доставка и използваш превозвач- поне 3 седмици.

До 600-700  лв. Ако е в амазон ще им пиша в чата да ми го пуснат приорити деливъри. Ще си доплатя и друг път са ми правили тази услуга. За доставката няма проблем. Аз да избера хубав часовник.
Не знам обаче дали от амазон е най-изгодно да се купуват часовници. Затова и попитах, и ако не е то някой знае ли от къде другаде.

Общи условия

Активация на акаунт