Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №28

• 55 266
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
 Embarassed Алекс, да, вярно, че коментарите бяха, ако нещото е тежко тогава бива...
Някой от превозвачите не предлагаха ли услугата? За Франция само не зная дали са все още 2-та превозвача и какво предлагат?

# 181
  • Майничка
БП предлагат опция препоръчано, с обратна разписка до чужбина.

# 182
Важното за мен е върнатото нещо да стигне до крайната точка.Притеснението  е с Бг пощи дали не е рисковано.Все още нямам вяра в нищо Бг,а от както чета за отношението на амазон към клиентите ,все едно живея на друга планета Tired
От това което съм прочела ,останах с впечатлението ,че когато вината е тяхна или нещо е дефектно ,те връщат парите за разходите по връщането или греша ..?
С френските превозвачи не бих рискувала.
С Интерлогистика е 36лв..,ще го изпратя по препоръчан от вас сигурен начин.
Благодаря много

# 183
  • Бг
Sanqq, до този момент съм връщала само обувки и дрехи на Амазон.
Ползвала съм винаги БП. Пращам пратката препоръчано, с проследяващ номер. Не че с този проследяващ номер можеш да видиш къде ти е пратката, след като излезе от Бг, но за сега нямам нищо изгубено.
Не знам до Франция за колко време ще стигне таблета, но последно връщах един анцунг на немците с БП, изпратен на 18.12, на 31.12 ми писаха, че са го получили и ми възстановяват сумата.
Да, когато има дефект или по тяхна вина възстановяват пощенските. След като платиш, сканираш бележката, качваш я в някой сайт и им пращаш линк, да си я видят.
Мое лично мнение, с което не ангажирам никого е, че те са достатъчно коректни, за да ги набутвам допълнително със скъпи разходи по обратното връщане. Имам предвид, че когато мога да върна обратно нещо, с по-евтини пощенски, го правя.

# 184
...от немско с офис във Варна са шопърите....

малко извън темата,но от Германия до Пловдив ползвали ли сте ги? 3,80 лв/кг. ,нали? Коректни ли са?Благодаря!

# 185
И аз съм на същото мнение ,дори до 20-30 лв. ме е срам да ги искам.В Бг те разкарват по 100 пъти  и ти се подиграват в повечето магазини ,и никой не ти дава пари за бензина и нервите.
Вметнах го просто за да знам дали е така .
Те и въпросите са ми само за сигурноста,а не дали ще ми върнат парите за транспорта.
Благодаря много ,ще се доверя на Бг пощи  Peace

# 186
  • Варна
Не съм от Пловдив ама 2 пъти ги ползвам до Варна, не бяха ми отваряни кашоните...то първия път беше един киндъл де, беше си с фабричната опаковка. Втория път беше амазонски кашон и вътре малък електроуред и маратонки - не беше пипано.
Та уреда беше този , за 11Е от склада, подарък за 12г ми щерка, много му се зарадва и прави много хубави букли Simple Smile И маратонките Adidas за сина ми, 19Е бяха, пак от склада, в перфектно състояние и са много хубави.

# 187
  • Бг
...от немско с офис във Варна са шопърите....

малко извън темата,но от Германия до Пловдив ползвали ли сте ги? 3,80 лв/кг. ,нали? Коректни ли са?Благодаря!

Трапезица, най-редовно ги ползвам, и за Англия, и за Германия. Да, 3,80 на кг. от Германия, и 2,49 лв. на кг. от Англия.
Коректни са, дразни ме обаче това, че от едно известно време насам отварят Амазонските кашони. В смисъл режат тиксото, слагат чужди пратки в по-големите кашони и след това залепват на ново.
На въпросът ми, защо се налага това ми беше казано, че иначе трябвало да увеличат таксата. А ако не ми харесва да ми се отварят кашоните съм можела да си плащам на обемно тегло.
Дори последният път ми бяха отваряли и кашончето от Фрагранса, нямаше ги уплътнителите, то не че ми и трябват де, но все пак парфюми са това, хората ги слагат не случайно за уплътнение.
За сега преглъщам този факт поради простата причина, че са ми на една ръка разстояние, и не ми се налага да обикалям целия град.

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 16:10 от Alexa_a

# 188
  • Варна
По въпроса за връщането ... последно миналата/2013/ година връщах едно яке на ларедут с пощите и проследяващия номер ми излезе и във френските пощи, видя се, че е доставено. Освен това пристигна и за отрицателно време ...някакви 3-4 раб.дни доколкото си спомням. Може и късмет да е било, не знам.

# 189
Ето ги януарските намаления  при часовниците

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 18:09 от Mimoza21

# 190
  • Абсурдистан
Някой добър човек, може ли да ми помогне и да ми каже това гърне падало ли е повече от сегашната му цена или да го взимам. Нещо не мога да се оправя с програмата, която следи това движени в цените.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003TO2CC8/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 191
  • Там, където ме обичат
Нещо не мога да се оправя с програмата, която следи това движени в цените.

За първи път чувам за такова нещо?
Момичета, някой ни ще светне ли?

# 192
  • Austin,TX
Sanqq, до този момент съм връщала само обувки и дрехи на Амазон.
Ползвала съм винаги БП. Пращам пратката препоръчано, с проследяващ номер. Не че с този проследяващ номер можеш да видиш къде ти е пратката, след като излезе от Бг, но за сега нямам нищо изгубено.
Мое лично мнение, с което не ангажирам никого е, че те са достатъчно коректни, за да ги набутвам допълнително със скъпи разходи по обратното връщане. Имам предвид, че когато мога да върна обратно нещо, с по-евтини пощенски, го правя.
Peace
Sanqq, за да си по- спокойна го пакетирай добре  Wink.
пп. Днес ходих до пощата, имаше съобщение, че от 01-01-2014 год. до Германия ще се изпраща САМО С ПРЕДИМСТВО .

# 193
Много такива програми има. Като напишеш в Google - Amazon price tracker и излизат доста.

За гърнето - програмата показва, че в момента това му е най-ниската цена. Не е падало толкова.

# 194
  • София
Някой добър човек, може ли да ми помогне и да ми каже това гърне падало ли е повече от сегашната му цена или да го взимам. Нещо не мога да се оправя с програмата, която следи това движени в цените.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003TO2CC8/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
Чипоноска, копираш URL и го поставяш в полето за търсене (горе дясно) http://uk.camelcamelcamel.com/Fisher-Price-Ducky-Fun-3-in-1-Pott … roduct/B003TO2CC8

Общи условия

Активация на акаунт