Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №28

• 55 266
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И гаранцията тук си важи на панасониците, нали?

# 256
Някакви отзиви за тази сокоизтисквачка?

http://www.amazon.de/Clatronic-AE3465-AE-3465-Automatikentsafter … tomatik-Entsafter

Цената е отлична, отзивите за нея - също.
Моля ако някой я има да даде мнение.
Благодаря.

# 257
И гаранцията тук си важи на панасониците, нали?
Трябва да важи  newsm78 но аз като вземам нещо от Амазон изобщо не се замислям за това, толкова са коректни, че знам, че ще ми съдействат по всякакъв начин Simple Smile За разлика от Бг, където много често трябва да ги плашим с Комисията за защита на потребителите  Rolling Eyes

# 258
На черния петък Панасоника на каква цена беше?

£90.50  с доставката до България, промоцията е била -£19.51.

# 259
  • Абсурдистан
Ох нещо изпуснах дискусията за четките на орал-б. Върнах се, четох, но освен че масово ги поръчахте, не разбрах дали са добри отзивите.
Ангел - ти какво мислиш по въпроса?

# 260
  • FR
Влизам да се оплача  newsm45 Развали ми се кафемашината от склада. Някой има ли опит с уреди купени от там? Правят ли замяна или връщат парите? Аз не искам да ми връщат парите. Искам си машината  Confused Писах им, но днес като е неделя едва ли ще ми отговорят.

# 261
  • София
Ох нещо изпуснах дискусията за четките на орал-б. Върнах се, четох, но освен че масово ги поръчахте, не разбрах дали са добри отзивите.
Ангел - ти какво мислиш по въпроса?

ми, ние сме имали 2 модела за възрастни и 2 детски...  от втория за възрастни съм по-доволна, въпреки, че са съвсем евтини, но пък са съвсем тънки, с 1 батерия и много по-удобни и за ръката, но пък тук изобщо няма глави за тях http://www.amazon.co.uk/Oral-B-Crossaction-Toothbrush-B1010S-Col … ross+Action+Power този е модела, от щатите бяха, не знам вече колко години си ги ползваме, никакъв проблем няма с тях, 4години може би..., детската едната работеше прилично другата много трошлива... понеже сравнявам само с обикновенна четка, не знам колко ми е меродавно мнението изобщо Simple Smile

# 262
  • Стара Загора
за какво точно може да се ползва този Мултикукър?

# 263
И аз се разписах с 2 четки Орал В и тези накрайници-дано останем доволни
http://www.amazon.co.uk/Oral-B-EB25-4-Replacement-Rechargeable-T … s&tag=bgma-20

# 264
Чипоноска, според мен ще срещнеш различни мнения относно различните марки и модели четки за зъби. Всичко е въпрос на лично предпочитание и най-вече опит. Всеки ще ти препоръча това, което е ползвал. Реално погледнато, малко ще са хората, които в момента имат и 2та вида за да направят реално сравнение.. Peace

За мен същинската разлика е между 2та вида четки/модели, а не марки. Ротационните са много добри, но тези които са ултразвукови определено са по-добри. Личното ми мнение е, че и двата вида имат своите + и  -.  Wink

Спрямо обикновенните, всяка ел. четка е по-добра  Mr. Green.

За избора на накрайник, тук има чудна табличка за сравнение и улеснение при избора.

# 265
  • Абсурдистан
Момичета тази четка орал-б има ли си база за зареждане или тя се купува отделно.
По-скоро въпросът ми е с базата ли си върви тази четка

Ангел, shrekie, благодаря за мненията. Ясно е, поне за мен де, че ултразвуоквите са най-доброто в момента. но не ми се дават толкова пари.

# 266
Момичета тази четка орал-б има ли си база за зареждане или тя се купува отделно.
По-скоро въпросът ми е с базата ли си върви тази четка

Със зарядното е.

# 267
Скъпи са! През декември обаче бяха намалили тази ултразвукова до скромните 14 лири.  Peace
Сега ротационна, след време ултразвукова.  Mr. Green

# 268
Дигнаха цената на ел.четка тъкмо щях да пускам #Cussing out
Някой пусна една и я хванах Twisted Evil
Ако някой не е успял намерих и тази намалена, но е без кутия
http://www.amazon.co.uk/Oral-B-Professional-Rechargeable-Toothbr … Mode+Rechargeable

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 14:29 от Netty

# 269
  • Абсурдистан
Дигнаха цената на ел.четка тъкмо щях да пускам #Cussing out

Да, може би свършиха, защото аз исках да взема 3 бр., но ми даде само 2 бр.

Но не се ядосвам много, защото ще дебна за намалена ултразвукова.

Общи условия

Активация на акаунт