Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №28

• 55 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Нашата не стига до хладилника... но и у нас се пият много химически сокчета и се преливат в друга кана. Мисля обаче лятото да взема и от тези големите за хладилник дето са и да реша въпроса кардинално.
Въобще, у нас откакто има кана, се пие и повече вода или поне течности...
Иначе и аз така, навих се сега наесен, защото взе да става гадна на вкус водата в нашия град и мътна и въобще ... .... а с каната се преродих направо, минералната вода няма такъв хубав вкус.

# 331
  • София
Аз имам ето тази от Черния петък http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DE2BXD4/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1
Идва ми времето за купуване на филтри, дали на бритата са съвместими, някой знае ли?

# 332
Здравейте имам пратка от английския амазон, която е  изпратена с  Deutsche Post DHL

В сайта на Deutsche Post DHL обаче има информация за пратката, последно от 3 януари. Да не би да трябва да го следя някъде другаде, в някой друг сайт или до момента на доставката ще си го следя от  Deutsche Post DHL?

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 22:38 от mimosh

# 333
  • София-Лагера
Тези някой ползвал ли е?
http://www.amazon.co.uk/FilterLogic-FL402H-cartridges-Maxtra-Bi- … words=FilterLogic
Коментарите са положителни.
Оня ден смених филтъра на моята,точно 1 месец изкара.

# 334
а как разбирате кога трябва да смените филтъра ? Embarassed

# 335
Една Брита от склада, с три броя филтри, за 16 паунда. Днес в склада имаше като червената за 7 лири, но вече не е налична.

Във френския склад има 3 такива комплекта х 13,88 евро, а нова е 15,90 евро. Но от Франция не ми се занимава с поръчки.

# 336
  • Бг
а как разбирате кога трябва да смените филтъра ? Embarassed

Моята е с индикатор, но той, както и друг път се е споменавало отчита 4 седмици, времето, което дават ориентировъчно за смяна.
Всичко е строго индивидуално обаче, зависи от самата чешмяна вода, колко човека сте, за какво се ползва и т.н.
Ние сме двама, сменям филтъра на месец и половина. За по ясно ще кажа, че ежедневно я ползваме, само за пиене, не готвя с тази вода, по два пъти на ден я пълним, или това е консумация  на близо 4 л. вода дневно. А и като дойде време за смяна, вкусът на филтрираната вода се променя.

Greene, може. Там не ровя, че на мен франсетата не ми харесват картата.

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 23:10 от Alexa_a

# 337
Alexa_a Благодаря ти   bouquet
стана ми интересно,понеже някои казват месец ,други два
и моята е с индикатор ползвам я от около месец, но пък съм сама и почти не пия вода
аз вземах две кани от френския склад за 13.88 пристигнаха без кутия и бяха чисто нови на 17.12. ги пуснах и на 3 януари си ги получих

# 338
Имам молба към по-опитните в пазаруването на играчки от Англия.Харесала съм такава кола за моя мъник http://www.amazon.co.uk/Little-Tikes-Classic-Coupe-Ride-/dp/B001 … ords=little+tikes дали ще я намалят още,например ако правят някакво добро намаление на играчки към средата или края на януари или да си я взимам на тази цена.Гледах и по други английски сайтове,но в amazon.co.uk е на най-добра цена в момента.

Балли, тази кола е била с най-ниска стойност £25.69 на 27 Юни 2013 - т.е. около летните намаления. Според мен почти сигурно е, че ще падне цената й в предстоящите януарските намаления Wink

# 339
Stefoni, къде провери най-ниската стойност на количката? Има такава опция ли?

# 340
Stefoni, къде провери най-ниската стойност на количката? Има такава опция ли?

Да, в сайта camel. Пействаш адреса на артикула в полето горе и излиза графика как се е движила цената - цък. Има движение на цената когато продавач е Амазон или друг, когато продуктът е нов или "used", т.е. от склада.

Можеш да си го инсталираш и като приставка към Мозила. С един клик ти излиза статистиката  Peace

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 07:53 от Stefoni

# 341
Здравейте имам пратка от английския амазон, която е  изпратена с  Deutsche Post DHL

В сайта на Deutsche Post DHL обаче има информация за пратката, последно от 3 януари. Да не би да трябва да го следя някъде другаде, в някой друг сайт или до момента на доставката ще си го следя от  Deutsche Post DHL?

тук по референция на изпращача

# 342
    Добро утро!

Момичета,как ви се струва този сет   http://www.amazon.de/Remington-S8670-Multistyler-Glamour-Set/dp/ … rhf_ee_p_t_1_ZNN0 като цена и въобще какви са отзивите -качествени ли са от тази марка,че мисля да забърша един от "използваните"?

# 343
  • Варна
Извинете, че нахлувам така в темата и разбира се с въпрос  Embarassed - има ли проблем при плащането във френският Azmazon, както при френското Javari? Избират ли си кои карти и банки им "харесват"?
Пуснах на празна карта, след това захраних, но все още ми изпращат стандартния Е-майл, че има проблем.

# 344
  • Бг
Извинете, че нахлувам така в темата и разбира се с въпрос  Embarassed - има ли проблем при плащането във френският Azmazon, както при френското Javari? Избират ли си кои карти и банки им "харесват"?
Пуснах на празна карта, след това захраних, но все още ми изпращат стандартния Е-майл, че има проблем.

farf, Джавари е дъщерен сайт на Амазон, така че явно и там важи избирателното право за картите.

Общи условия

Активация на акаунт