Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №28

• 55 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, пускам една новост от Амазон, може и да сте я видели вече, де:
http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&am … 42468971/ho01f-21

С две думи - вече на всички стоки има минимална сума от £10 на поръчката, за да има безплатна доставка, т.е. не става на поръчка от 6-7 паунда да речем, да й добавиш някоя евтина книжка за стотинки от склада и пак да имаш безплатна доставка.

# 376
  • Бг
http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&am … 42468971/ho01f-21

С две думи - вече на всички стоки има минимална сума от Ј10 на поръчката, за да има безплатна доставка, т.е. не става на поръчка от 6-7 паунда да речем, да й добавиш някоя евтина книжка за стотинки от склада и пак да имаш безплатна доставка.

Мдам, точно така е, БД вече ще е задължително над 10 лири обща сума на поръчката, и ще важи за всички стоки. Сега пробвах с едно CD  и сума под 10 лири, въобще не излиза Free Super Saver Delivery.
Хайде честито да ни е.
Strawberry Cupcake, благодаря, че обърна внимание   bouquet.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 13:53 от Alexa_a

# 377

С две думи - вече на всички стоки има минимална сума от £10 на поръчката, за да има безплатна доставка, т.е. не става на поръчка от 6-7 паунда да речем, да й добавиш някоя евтина книжка за стотинки от склада и пак да имаш безплатна доставка.

Мдам, точно така е, БД вече ще е задължително над 10 лири за всички стоки. Сега пробвах с едно CD  и сума под 10 лири, въобще не излиза Free Super Saver Delivery.
Хайде честито да ни е.

Пробвах с 2 дрешки под 10 паунда всяка и за сума окоро 12 паунда общо си имаше безплатна доставка.

# 378
  • Бг

С две думи - вече на всички стоки има минимална сума от Ј10 на поръчката, за да има безплатна доставка, т.е. не става на поръчка от 6-7 паунда да речем, да й добавиш някоя евтина книжка за стотинки от склада и пак да имаш безплатна доставка.

Мдам, точно така е, БД вече ще е задължително над 10 лири за всички стоки. Сега пробвах с едно CD  и сума под 10 лири, въобще не излиза Free Super Saver Delivery.
Хайде честито да ни е.

Пробвах с 2 дрешки под 10 паунда всяка и за сума окоро 12 паунда общо си имаше безплатна доставка.

Мимии, общата сума ти е над 10 паунда, и за това имаш БД  Peace.
Аз съм се изразила грешно, коригирах се. Преди ако общата сума на поръчката ти е под 10 паунда и сложиш някоя книжка, или CD /дори и от склада/ за символична цена ти даваше възможност за БД.

# 379
Stefoni, къде провери най-ниската стойност на количката? Има такава опция ли?

Да, в сайта camel. Пействаш адреса на артикула в полето горе и излиза графика как се е движила цената - цък. Има движение на цената когато продавач е Амазон или друг, когато продуктът е нов или "used", т.е. от склада.

Можеш да си го инсталираш и като приставка към Мозила. С един клик ти излиза статистиката  Peace

Златна си! Инсталирах си приставката в Хрома Simple Smile

# 380
  • София
Нещо не сте разбрали. Преди минималната сума 10 лири не е важала за някои категории - книги, музика и т.н. , вече важи и за тях. Демек преди е можело да поръчаш книга за 5 лири и да ти я пратят, сега и за поръчки от изброените категории има минимална сума за БД.
Аз така го разбирам.

# 381
Нещо не сте разбрали. Преди минималната сума 10 лири не е важала за някои категории - книги, музика и т.н. , вече важи и за тях. Демек преди е можело да поръчаш книга за 5 лири и да ти я пратят, сега и за поръчки от изброените категории има минимална сума за БД.
Аз така го разбирам.
И аз. Peace
А кога мислите, че ще пуснат януарските намаления? Изобщо дали ще пуснат?

# 382
Аз така го разбирам.
Разбрахме, разбрахме. Именно, че в момента, когато въведоха минимална сума 10 п за БД до ЮК адрес имаше категории, за които не се отнасяше и можеше да си пуснеш блузка за 5 п и да добавиш книжка за 0,50п и ти пращат безплатно, а сега вече не става да добавиш книжка или CD.. Трябва да напазаруваш за 10 п минимум за да имаш БД.

# 383
  • София
А, схванах. Peace
Е, затва са го махнали сигурно. Аз не се бях сещала за подобни гимнастики.

# 384
  • София
дебна един стол за кола, беше около 80л, сега е 120.
има ли шанс някога пак да стане 80  newsm78
много се колебая дали да не го поръчвам, че да не вземе пък да поскъпне.

# 385
  • Бг
Бамбарадамбара, сложи си го в уиша и го наблюдавай. Има реален шанс да го намалят пак. Аз така поръчвах едни столчетата за хранене. Ту им вдигаха цената, ту им я сваляха.

# 386
  • София
И аз се включвам, че често пазарувам.
Бамба, кой стол дебнеш? Аз поръчах това за 69,90, но и сега цената е супер: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009O1P1YQ/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1

# 387
  • София
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AE2OJSI

този, ще ми се да е с изофикс  Rolling Eyes

по 20 пъти на ден го проверявам, свалиха го до 107 и пак го вдигнаха  Crazy

# 388
Аз така го разбирам.
Разбрахме, разбрахме. Именно, че в момента, когато въведоха минимална сума 10 п за БД до ЮК адрес имаше категории, за които не се отнасяше и можеше да си пуснеш блузка за 5 п и да добавиш книжка за 0,50п и ти пращат безплатно, а сега вече не става да добавиш книжка или CD.. Трябва да напазаруваш за 10 п минимум за да имаш БД.

Сега рязко ще им падне оборота на CD-тата.  Mr. Green

Немските ми късат нервите вече няколко дни. Confused Едната ми пратка беше с дата на доставка вчера, и силно се надявах да хване днешния курс на  Г. , а тя втори ден си  виси с непроменен статус в Нюрнберг - преди малко са я доставили, ама явно вече съм изпуснала курса и ще чакам другия. Sad
Другата до България е с дата на доставка  09.01 като забавиха изпращането три дни и в момента  UPS си я развозват из Европа (днес тръгна от Виена, за Будапеща предполагам) и само ми сменят датата - стана 10.01, после 13.01, сега пак е 10.01... луда работа.  Confused

# 389
дебна един стол за кола, беше около 80л, сега е 120.
има ли шанс някога пак да стане 80  newsm78
много се колебая дали да не го поръчвам, че да не вземе пък да поскъпне.
И аз дебна за стол и затова питах по-горе за януарски намаления. Според мен ако имаш време, изчакай с поръчката.
И аз дебна същия и го проверявам всеки ден Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт