Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №28

• 55 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • на земята
бамбарадамбара ,стола е уникален,най доброто е  Peace
аз го взех за 95 лири с доставката,дебни го ще го намалят  Peace

# 391
  • София
Щом дебнете тази група, да. На мен ми трябва 0+1, затова взех другия. Цената беше супер.

# 392
  • Абсурдистан
Момичета някой да има опит с връщането на стока, купена от амазон, но от търговец различен от амазон.

# 393
  • Абсурдистан
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AE2OJSI

този, ще ми се да е с изофикс  Rolling Eyes

по 20 пъти на ден го проверявам, свалиха го до 107 и пак го вдигнаха  Crazy

Аз взех този стол на моите мацки. 2 броя. Бяха ги намалили на 101 п. Едния обаче са ми го изпратили в сиво и сега се чудя да им го връщам ли.

# 394
  • Пловдив
Моля за помощ!Поради недоглеждане съм запаметила номера на картата.Има ли начин да го изтрия и ако има какъв е той?

# 395
Моля за помощ!Поради недоглеждане съм запаметила номера на картата.Има ли начин да го изтрия и ако има какъв е той?
your account
Payment
Manage your Payment Methods
Delete

Чудя се при неосчетоводена поръчка дали е удачно да се изтрие картата  newsm78

# 396
  • Димитровград
Момичета знам че преди време дискутирахте апаратите за кръвно.Може ли да ми препоръчате .Аз съм се спряла нa  Omron.Не искам да е много сложен че е за възрастна жена и ако може да е с голям маншет.Благодаря предварително.

# 397
Момичета знам че преди време дискутирахте апаратите за кръвно.Може ли да ми препоръчате .Аз съм се спряла нa  Omron.Не искам да е много сложен че е за възрастна жена и ако може да е с голям маншет.Благодаря предварително.

Предвид цените на БГ-пазара ( около 30-40 лв прилични ) по-добре си купи от тук.Хем ще пробваш маншета.  Няма гаранция,че ще бъде точен и може да ти се наложи рекламация. Peace

# 398
Имали някой тази подочистачка? Много искам да си купя и незнам каква Благодаря  Hug

# 399
Вчера направих поръчка на няколко артикула ,днес единият е намален с 2,50 лири .Поръчката се подготвя и ще бъде изпратена между 11-14,01 (така пише).Виждам че имам опция да канселирам само избран от мен от артикул, но пише че не е гарантирано. Какво да направя. Моля за съвет.

# 400
  • София
ама сигурно ли е, че ще има януарски намаления?

# 401
Вчера направих поръчка на няколко артикула ,днес единият е намален с 2,50 лири .Поръчката се подготвя и ще бъде изпратена между 11-14,01 (така пише).Виждам че имам опция да канселирам само избран от мен от артикул, но пише че не е гарантирано. Какво да направя. Моля за съвет.

Досега 2 пъти съм ползвала тази опция. И в двата случая ми я канселираха без проблем и наново си пуснах нещата. Единственото неудобство беше, че банката ми разблокира сумите за канселираните неща едва след 45 дни. Това за английския амазон.

Някой по-напред питаше за немския амазон - вчера направих поръчка, пише, че Хермес утре ще я достави пратката на адреса на Г.

# 402
Не, не е сигурно, че ще има намаления.
Предишните години явно е имало, дано и тази. То и сега доста неща са намалени, но не чак... масово. Като помня миналия март какво беше и какви неща за по 12-13-15 евро съм купувала... лелее....

# 403
  • София
Аз понеже нещата, които дебна изобщо почти не са намалени, пък ноември бяха дооста... но ще си чакам де, ако не януари, то по някое време, просто ми направи впечатление как  през няколко поста някой пише за януарски намаления Simple Smile

# 404
  • Димитровград
Цитат
Момичета знам че преди време дискутирахте апаратите за кръвно.Може ли да ми препоръчате .Аз съм се спряла нa  Omron.Не искам да е много сложен че е за възрастна жена и ако може да е с голям маншет.Благодаря предварително.

Предвид цените на БГ-пазара ( около 30-40 лв прилични ) по-добре си купи от тук.Хем ще пробваш маншета.  Няма гаранция,че ще бъде точен и може да ти се наложи рекламация.
Къде се продава Omron за 30-40 лева. newsm78 newsm78 newsm78Тук големия маншет струва 50 лева.

Общи условия

Активация на акаунт