Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №28

• 55 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, преди месец си поръчах кана Брита от този модел: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001O9ARFE/ref=oh_details_o03 … ie=UTF8&psc=1. В началото дисплея не светеше постоянно, а само като натисках копчето Старт. От една седмица обаче дисплея не се изключва, а постоянно работи.Нормално ли е това?
 Каната я разопаковахме на Коледа, така че е съвсем нова.

Какво значи работи?  Когато не пречиства вода (т.е. в горното отделение) не трябва да премигват капките. Когато пречиства вода капките премигват. И във всеки момент ти показва колко % (време) ти остава от живота на филтъра - 100%, 75% и т.н.

# 586
момичета има въпрос,за първи път получавам от Амазон уред с Deutsche Post DHL.
Въпроса ми е ,къде ще го получа?на адрес или в пощатата? newsm78
благодаря ви предварително   bouquet
чакай ги на пощата
1. За пратките от Германия е валиден вътрешен идентификационен код на DHL, който се състои от 12 цифри (оцветеното в червено). Той може да бъде трансформиран в 13-символния международен код тук:  въведете в полето "Shipment tracking" 12-цифровия код на DHL и след натискане на бутона "Search" 13-символният международен код ще бъде показан в нов прозорец - "UPU code/matchcode".

# 587
http://www.amazon.co.uk/Ethos-Gourmet-7-Piece-Sauce-Pan/dp/B0052 … 68152&sr=1-85

какдво ще кажете за тези съдове за готвене, търся си някакви по хубави

Също да попитам за хубав Cooker , знам че доста пазарувахте

Този си е доста добър - доволна съм от него, противно на негативното изказване на господина от преди няколко страници. Да, не е с някаква технология от Наса - не долита, за да сервира след готвене, а и аз не съм очаквала да го прави. Mr. Green  Просто си готви и то вкусно, но за да се получи, то и самият готвещ, трябва да знае какво прави и да има поне базови умения в кулинарията. Да, капакът не му прилепва плътно -  който иска такoва нещо, обикновено си купува херметическа тенджера, а не глинено гърне с негревател, защото по същество е точно това. Имам нашенски гювечи два броя - на външен вид почти не се различават с кукъра. Таймерът си работи, както трябва, но за съжаление не сме имали токови удари напоследък, за да разбера дали има онзи "дефект" Wink, за който се споменава, но аз и без друго не възнамерявам да го оставям да работи изцяло без надзор - единствения уред, който оставям включен в къщи е хладилника и така ще бъде и за в бъдеще. Рекламата, че можеш да го включиш сутрин и привечер да се върнеш, а в къщи да ухае на топло ястия не беше причината, която ме накара да го купя.   Wink Laughing
Скрит текст:
Готвих патица в него за НГ - стана страхотна - първо в кукъра за 8 часа, после за 20 мин. във фурната на вентилатор.  Гарнитурата - на едро лук, гъби, сушени сливи, моркови - също в кукъра, после пак за да се редуцира сосът за малко във фурната.  Това е.  Peace

Получихме си вчера мониторчето - доста треперих, докато дойде (само с един ден закъснение), но всичко му е наред и е перфектен - най-доброто от този клас като качество и цена, а дори с доставката излезе по-евтино, отколкото тук.  Мъжът ми е в телешки възторг ... е, аз също, макар, че някои заплюти обущета от така очакваните намаления ще се редуцират заради него Confused, ама сега поне ще ги гледам със страхотно качество и почти в  реалните цветове  Mr. Green

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 14:33 от Banshee

# 588
Здравейте!
Някой пробвал ли е дали още важат кодовете,които даваха в немския Амазон при покупка на кана Брита от черния петък?По принцип моя е до 31.12.,ама чак сега го видях:(

# 589
Здравейте!
Някой пробвал ли е дали още важат кодовете,които даваха в немския Амазон при покупка на кана Брита от черния петък?По принцип моя е до 31.12.,ама чак сега го видях:(
Аз да, изтекли са кодовете и не могат да се ползват Confused

# 590
Banshee,
аз моя го оставям - и е въобще без таймер. Най-страшното, което може да му се случи е да се превари яденето и да стане безвкусно...

# 591
  • Варна
Моя слоукукър е от най-най-простите, без таймер, ползвам го 3та година и си го оставям спокойно през деня включен. Машината за хляб също ...  Sunglasses

drago_2008 какво му е на твоя стийм моп? Освен, че парата не е равномерна т.е. редува се много силна с по слаба за секунди друго не знам...определено не е толкова слаба струята както пишеш ти. Приставките са си смотани, четката кръглата не върши работа според мен, но като сложа върху нея една фина тел за почистване, става лесно и бързо. Телта се закача на четката и не мърда:-))  Но аз си го ползвам за пода основно.

# 592
Пода чисти добре предполагам, защото подложката посивява, но пробвах санитарията да почистя, не от клеясало (защото всичко ми е съвсем ново), а ей така за дезинфекция и като се вгледах имаше власинки полепнали, еми тая пара дори не ги помръдна от 1 см разстояние ги "обстрелвах" Rolling Eyes Пробвах и фурната да мина, ама нищо не стана. Ефекта беше както ако мина с меката част на гъбата без да търкам, нищо не свали. Чудех се вие дали сте успели нещо да постигнете. Малката кръгла четка е пълен боклук. С нея чистих фугите в коридора и веднага се накриви и сплеска от едната страна.

# 593
Vanessa_MM моя дисплей работи нон стоп.
Нали трябва да отчита времето?

Благодаря много! Значи е нормално:) Аз реших, че дисплеят се е повредил. За 17 дни употреба показва още, че е на 100%.
 А копчето Старт за какво служи?
За 17 дена, няма как да показва 100%. Може би трябва да натиснеш "старт",за да отчита. Но този часовник е за време,а не за количество филтрирана вода.Тоест,ако го включиш и не ползваш каната,то той пак ще си работи и ще свърши.

# 594
  • София
Здравейте,
сега имам дилема, в която ме вкара Gold Heart Eyes.
Чудя се сега дали да не взема тази машина, имайки предвид рейтинга.
http://www.amazon.de/W6-N%C3%A4hmaschine-1615-Freiarm-Nutzstich- … _4_dp?tag=bgma-20
Става и за дебели неща, а Сингера не ставала. НО в youtube няма нито едно клипче на английски, а от немски нищичко не разбирам. Бихте ли ми дали съвет
Ето я пак Сингера http://www.amazon.de/Singer-8280-Mercury-Nutznaht-N%C3%A4hmaschi … N36/ref=pd_cp_k_3
И също искам да попитам тъй като искам да ползвам превозвач за да избегна оскъпяването заради ДДС-то .Ако нещо стане пак фирма превозвач трябва да ползвам за да я върна машината, но дали има такива услуги.Накой минал по този път?

Момичета вие как разбирате кога и колко е бил намален един продукт преди? Защото една съфорумка каза, че Сингера е била намалена май месец?

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 20:56 от Av '

# 595
  • на земята
Писах на Амазонци за моя стим моп. Казаха да не им го връщам Tired
 PraynigНо може ли някой, който го има този на Морфи Ричардс (знам че поне 5-6 мами го поръчаха), да сподели дали е нормално струята на парата да е толкова слаба, че да не може да издуха от санитария власинките дори  newsm78 Нито печката може да почисти, абе само за пода върши някаква работа...
Аз го имам,чистя основно пода с него заради малката постоянно,затова го взех,не съм си мислела,че може да изчисти друго  Laughing пробвах мазнина от печката,разтопи малко и това беше,за санитарен възел не става  Peaceабе за пода си е само,но струята не е много слаба при мен,силна си е Peace

# 596
Писах на Амазонци за моя стим моп. Казаха да не им го връщам Tired
 PraynigНо може ли някой, който го има този на Морфи Ричардс (знам че поне 5-6 мами го поръчаха), да сподели дали е нормално струята на парата да е толкова слаба, че да не може да издуха от санитария власинките дори  newsm78 Нито печката може да почисти, абе само за пода върши някаква работа...
Аз го имам,чистя основно пода с него заради малката постоянно,затова го взех,не съм си мислела,че може да изчисти друго  Laughing пробвах мазнина от печката,разтопи малко и това беше,за санитарен възел не става  Peaceабе за пода си е само,но струята не е много слаба при мен,силна си е Peace
Благодаря ти много, че писа Hug Исках с него да дезинфекцирам санитария, но няма май така да стане и ще карам по старому с препаратите Peace За пода иначе съм доволна сякаш, като изключим, че кабела ми идва ужасно къс и за по 70 см на помещение трябва да го местя вместо в 2 контакта в 4-5.

# 597
Здравейте,
сега имам дилема, в която ме вкара Gold Heart Eyes.
Чудя се сега дали да не взема тази машина, имайки предвид рейтинга.
http://www.amazon.de/W6-N%C3%A4hmaschine-1615-Freiarm-Nutzstich- … _4_dp?tag=bgma-20
Става и за дебели неща, а Сингера не ставала. НО в youtube няма нито едно клипче на английски, а от немски нищичко не разбирам. Бихте ли ми дали съвет
Ето я пак Сингера http://www.amazon.de/Singer-8280-Mercury-Nutznaht-N%C3%A4hmaschi … N36/ref=pd_cp_k_3
И също искам да попитам тъй като искам да ползвам превозвач за да избегна оскъпяването заради ДДС-то .Ако нещо стане пак фирма превозвач трябва да ползвам за да я върна машината, но дали има такива услуги.Накой минал по този път?

Момичета вие как разбирате кога и колко е бил намален един продукт преди? Защото една съфорумка каза, че Сингера е била намалена май месец?

На първа страница я има програмата с която се следят цените в Амазоните по света...

ДДС също не дължиш тъй като пазаруваш от страна в ЕС, то ти е калкулирано в цената, която виждаш, дължиш само разликата ако е от Германия покупката +1% нагоре ти се качва цената.

Тази немската е с 10 г гаранция и я имаше по време на черния петък. Купуваше се като топъл хляб. Мисля, че е добра аз се чудих дали да взема от нея именно защото става за подгъви на дънки и т.н.
Можеш да я пуснеш с превозвач, но заради гаранцията по-добре директно до БГ да ти я пратят, защото ако се развали ти възстановяват пощенските ако трябва да я върнеш. Тогава
ще трябва да ползваш куриер, например, Интерлогистика за около 60 лв да я пратиш обратно в Германия и после да снимаш бележката, да я пратиш на Амазон и да ти преведат по картата парите...

# 598
  • София
drago_2008 благодаря за изчерпателният отговор.  На мен също ми се вижда по-удачна точ но заради шев на дънки и по-дебели дрехи изобщо. Мисля така да направя, но ще зачакам малко за цената. Дано  иснтрукциите да ги има и на английски.  Hug

# 599
drago_2008 благодаря за изчерпателният отговор.  На мен също ми се вижда по-удачна точ но заради шев на дънки и по-дебели дрехи изобщо. Мисля така да направя, но ще зачакам малко за цената. Дано  иснтрукциите да ги има и на английски.  Hug
Цената тогава падна само с 10 евро, не ми се вярва да падне много ама на дали. Ако я мернеш по-евтина пиши моля те Peace

Общи условия

Активация на акаунт