Мнения за 20-то ОУ. Избор на учител за първи клас 2014/15

• 44 397
  • 167
  •   1
Отговори
# 90
Имам въпрос към родителите с деца, учещи в 20 ОУ. 
Имате ли впечатления от нивото на изучаване на френски в училището и от преподавателите по френски? Аз чух, че има сериозно текучество на последните.

# 91
   Учебникът е добър, часовете са достатъчно, единственото е да бъдат назначени добри учители, но това е въпрос на политика на ръководството. Защото по френски има достатъчно учители, които не биха "изтекли", но въпросът е как се подбират.

# 92
  • Ню Йорк
Живеем на 20м от училището и явно малкия 2015та ще трябва да учи там. Много ми стана интересно, че за тази учебна година имало над 100 деца от района. Аз и 10 не съм видяла, ако трябва да съм честна, да не говорим че всеки ден виждам как прибират децата с коли, което ме кара да си мисля, че едва ли идват с кола от съседната пряка.

# 93
   О, имаме близки, които водят детето от Манастирски ливади, като се редуват няколко семейства с деца оттам да ги прибират по ред. Изчетете темите назад, мистериите около определянето на района са уникални!

# 94
Моята дъщеря завърши тази година 7 клас в 20 ОУ "Тодор Минков" София. Чак сега видях, че има такава тема, иначе направо тук щях да си постна предложението.

Имам "колекция" от размери от 164 до 176 на различни части от униформата на училището. Купувани са в пети и шести клас. Повечето не са носени повече от два или три пъти на официални събития. Чудех се какво да ги правя и реших да пиша в БГ-мама. Спокойно могат да отгледат още някоя прогимназистка.

Ако някой се интересува от "колекцията" Smile да ми пише на лични. Ще изпратя пълен списък на наличностите. Simple Smile

# 95
  здравейте, на нас ни предстои записване. Догодина сме първолаци. Имате ли информация за учителките, които ще поемат 2015 год. първи клас? За училището не чувам добри отзиви. Моя приятелка дава частни уроци по немски на деца от това училище. От нея знам, че подготовката по езика е много слаба. Знам също, че повечето деца там са сноби или деца на сноби, от което страдат останалите ученици. Но ако има добра учителка за първи клас, бих избрала учителката, а не училището.

# 96
В училището има всякакви деца и родители, като навсякъде. Същото важи и за учителите. Кой ще поеме децата от първи клас догодина сигурно и самите учители още само гадаят. Аз такава информация нямам. Сигурно има и осведомени.

Аз не съжалявам, че записах детето си там. Повечето учители на дъщеря ми бяха ОК. Имаше естествено и издънки. Аз лично не понасях физичката и химико-биоложката. Начинът, по който се държаха на родителските срещи ме караше да се съмнявам, че успяваха да задържат вниманието на когото и да е в часовете с децата.

За сметка на това учителите по математика, география, БЕЛ, примерно, бяха хора, в чиито часове дъщеря ми се чувстваше спокойна и уверена и това се отразяваше на знанията и оценките. Няма лоши спомени и от предмети като ДТИ и физическо. Имаше две учителки по немски коренно различни като поведение към децата - едната им беше много любима, а другата - скандали и проблеми.

Всичко, което се случи по време на нейното учене беше в рамките на нормалното за българско училище. А и за парите дето ги искат ... Никой не ми е искал повече от 20 лева на година, за настоятелството. Тази сума се определяше на родителска среща и я внасяха всички. На някои родители и тези пари им се виждаха много.

Това е лично впечатление и е напълно възможно всеки друг да има различно лично впечатление, както и преживявания в същото училище. Свят голям, мнения всякакви! Дано този дълъг ферман да послужи на някого bowuu  Simple Smile

# 97
  здравейте, на нас ни предстои записване. Догодина сме първолаци...За училището не чувам добри отзиви. Моя приятелка дава частни уроци по немски на деца от това училище. От нея знам, че подготовката по езика е много слаба. Знам също, че повечето деца там са сноби или деца на сноби, от което страдат останалите ученици.
Е, уникални са ви постовете Дединката, още от темата за 5-то ми направихте впечатление. Значи първо ви предстои кандидатстване, а не записване - то е само за приетите в 20-то, което не е никак лесно, ясно и прозрачно мога да ви кажа от личен опит. Подписвахме се в тетрадка около месец, висяхме цяла нощ, с едноцифрен входящ номер и пак не ни приеха, защото сме били от другата страна на булеварда, т.е. извън микрорайона, който е наистина микро. Тук да вметна, че  Галактическа принцеса е права, наистина живеещи реално толкова много деца от един набор няма, ама фиктивно, само с регистрация по документи и повече може да са. А вие Дединка хем не ви харесва училището, хем средата / снобска/ и тогава защо го искате newsm78. Не мога да кажа като цяло за средата, но имам доста познати с деца там и със сигурност не са сноби и са доволни от нивото на обучение като цяло като за държавно училище.

# 98
 Интересуват ме учителите, не училището. Учители, които през 2015 и най-късно 2016 ще започнат първи клас. Интересувам се, засега, от 20-то, 5-о, 32-ро училище. За критериите не берете грижа. Аз съм царица по изпълнение на критерии. Интересувам се по-отраничко, че ако е необходимо да запиша детето в подгответо там.
Желая ви приятна вечер на всички.

# 99
Интересуват ме учителите, не училището. Учители, които през 2015 и най-късно 2016 ще започнат първи клас. Интересувам се, засега, от 20-то, 5-о, 32-ро училище. За критериите не берете грижа. Аз съм царица по изпълнение на критерии. Интересувам се по-отраничко, че ако е необходимо да запиша детето в подгответо там.
Като царица по критериите, сигурно си обърнала внимание, че в 20-то няма "подготве" за деца.
Или вероятно има, но "подгответо" е за родители.  Laughing

# 100
Като царица по критериите, сигурно си обърнала внимание, че в 20-то няма "подготве" за деца.
Или вероятно има, но "подгответо" е за родители.  Laughing
Мимии много добре ви е го е казала. Между другото и в 32-ро няма подготвителен клас.

# 101
Привет, да раздвижа малко темата Simple Smile Някой има ли отзиви за учителите, които ще поемат първокласниците 2015 г.  Hug

# 102
  • Ню Йорк
Привет, да раздвижа малко темата Simple Smile Някой има ли отзиви за учителите, които ще поемат първокласниците 2015 г.  Hug

И мен ме интересуват учителите на 1ви клас за предстоящата година. Предполагам тези родители, които имат дечица завършващи 3ти клас тази учебна година могат да споделят.

# 103
И мен ме интересуват учителите на 1ви клас за предстоящата година. Предполагам тези родители, които имат дечица завършващи 3ти клас тази учебна година могат да споделят.

Сигурно имаш предвид дечица, които сега са четвърти клас. Дано да се включи някой, предварително  bouquet

# 104
леле много теми за учителите, които ще поемат първи клас през 2015/2016 в 20-то ОУ. Няма ли за всички да е по-удобно де се пише в една тема - поне 3 намерих вече...

Общи условия

Активация на акаунт