Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 10

• 92 862
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
 Hug Вече си бях приготвила и това чудесно клипче със  субтитри от Дъгичка      bouquet  Peace Hug

С една от песните в сериала, която много харесвам и Дива   bouquet  светкавично я откри след онлайн гледането на 24 епизод  Peace   Hug
Olur Ya - Mehmet Erdem
http://www.youtube.com/watch?v=udWddGjdQlo

# 646
Здравейте!

Дайче,  Hug
Спорен ден за теб тогава.  thumbsup
Благодаря за клипчетата,   bouquet  а Mehmet Erdem отскоро е сред любимците ми-изпълнители! Heart Eyes
Дайче,  newsm78
Скрит текст:
Не разбрах точко какво имаше в предвид за Shatzi, но аз я познавам/дори и само виртуално/ от доста време и смея да мисля, че нейните мнения не зависят от "нови" или "стари" приятелства, а само и основно от собствената й позиция в случаите когато я споделя и по въпросите които коментира.  Hug

Понеже въпроса с темата остава отворен, ще си позволя още едно лично мнение.
Не възприемам темата тук като тема на Берен, а като тема на сериала Интикам с участието на Берен- за мен разлика има в двете формулировки. Предпочитам да се запази заглавието, защото мисля, че няма ограничения в него да се споделя както за Берен, така за сериала, а и всички които участват в него.
Чики не е писала отдавна, навярно няма възможност. Според мен е нужно да се направи опит за връзка с нея и да се получи все пак мнението й за тема която тя направи и правеше до момента. И едва тогава, ако тя не може да продължи да прави темите, това да се поеме от друг.
Варианта за спешен случай и ако няма връзка с нея до финала на тази е- да се копира тази/като визия и постройка/ и да се пусне нова следваща, като в същото време се потърси отново мнението на Чики за бъдещето на темата. Едва когато откаже/ако откаже/ този ангажимент да се поеме от друг и занапред. Мисля, че желаещи ще се намерят, сериала има достатъчно фенове и зрители.
По повод на споделянето и коментарите в темата- сега и за в бъдеще- според мен избора и предпочитанията трябва да са за всеки лично. Нека всеки сам прецени за себе си какво, кога, защо и как ще сподели. Hug

Приятен неделен ден за всички! Hug

# 647
Марги  Hug благодаря ти за изказаното мнение за новата тема  Peace  
#Crazy  Аз не съм наясно с правилата на форума за темите  newsm78  но наистина е резонно и етично да се установи връзка с Чики и тя да вземе своето решение Naughty
 Wink  Дъгичка направи и клип   bouquet  със субтитри на текста на песента  Olur Ya /Може би/ на Mehmet Erdem  Peace  който е малко по-дълъг с чудесната сцена на детския  спомен на Рюзгяр  married когато са си играли с Дерин на "семейство" и в абсолютно неведение  #Crazy  че и Ямур в този момент си спомня същото  

# 648
  • AMS

Нова снимка от LA

Привет, момичета!!!
Благодаря ви за реакциите!!! От тях се вижда, че всички искаме да се продължи темата.

margita9:

Цитат
Преглеждам темата, навярно съм изпуснала, но Чики отказала ли е да прави темите?
Цитат
Чики не е писала отдавна, навярно няма възможност. Според мен е нужно да се направи опит за връзка с нея и да се получи все пак мнението й за тема която тя направи и правеше до момента. И едва тогава, ако тя не може да продължи да прави темите, това да се поеме от друг.
Марги,  Hug Чики не е уведомила специално в темата, че се е отказала да прави темите, но липсата ѝ на реакции и мълчанието ѝ също говорят. Сигурна съм, че е прочела всичко до тук. Поне това личи от профила ѝ. Последния ѝ пост е от март месец, а иначе е била в темата вчера. Уважавам и присъствието ѝ и мълчанието ѝ! Peace

margita9:

Цитат
Не възприемам темата тук като тема на Берен, а като тема на сериала Интикам с участието на Берен- за мен разлика има в двете формулировки. Предпочитам да се запази заглавието,...
Добре, Марги! Hug Моята идея беше да се повиши активността, докато чакаме превода, но Intkam, винаги да остане на първо място!!! Не е болка за умиране. И така на първа страница има инфо и за другите сериали, и филми на Берен. Оттеглям си предложението!

margita9:

Цитат
Варианта за спешен случай и ако няма връзка с нея до финала на тази е- да се копира тази/като визия и постройка/ и да се пусне нова следваща, като в същото време се потърси отново мнението на Чики за бъдещето на темата. Едва когато откаже/ако откаже/ този ангажимент да се поеме от друг и занапред. Мисля, че желаещи ще се намерят, сериала има достатъчно фенове и зрители.
Марги,  Hug тогава е лесно и ако Чики, не реагира до 49-та страница, няма какво повече да го мислим. Действай!!! Peace

Последна редакция: нд, 03 авг 2014, 18:43 от Di...va

# 649
  • София
Трябва да има инфо за Берен и филмографията и на първа страница задължително!
Заглавието може да е: Берен Саат преди и след Интикам.

# 650
 Grinning  Появиха се снимки с дата  29.07.2013г.  #Crazy  преди една година  Party  но за мен са като нови   Wink  какво ли са празнували  #Crazy newsm78
Beren Saat Greece
преди 3 часа · Редактирано
29-05-2013

Дива  Hug  Г-ца БУ  Hug 

# 651
  • София
Grinning  Появиха се снимки с дата  29.07.2013г.  #Crazy  преди една година  Party  но за мен са като нови   Wink  какво ли са празнували  #Crazy newsm78
Beren Saat Greece
преди 3 часа · Редактирано
29-05-2013

Дива  Hug  Г-ца БУ  Hug 
Това май е сета на Интикам, а момиченцето малката Дерин или поне на нея прилича.

# 652
Г-ца БУ  thumbsup ето още една   #Shocked страшна ... купонжийка била г-жа Нурдан   newsm78   Joy Joy Joy

Beren Saat Greece
3 часа
· Редактирано  
29-05-2013

# 653
 wavey wavey wavey

Wink  Няколко емоникончета за нашата любимка

# 654
 Wink Една по-различна снимка от сватбения ден на Берен  Peace  Hug
Beren Saat Greece
преди 7 часа

# 655

http://asi-bg.net/details.php?id=13429

http://vbox7.com/play:f02e5ddec7
http://vbox7.com/play:89c6997b9c

Последна редакция: пн, 04 авг 2014, 21:31 от * Дъга

# 656
  • AMS

Дъгичка,   bouquet Бамби,   bouquet благодаря за превода на 33 епизод!!!

# 657
Дъгичка  
 Sad  За съжаление сега видях хубавата новина и гледането ще го отложа в по-късните часове на днешния ден  ooooh!
Бамби   bouquet
Хубав и спорен ден на всички  Hug Hug Hug

# 658
 wavey  Привет и спорен ден   redecoration     typeuu
 Sad  носталгично  newsm78  за  Берен  от  33 епизод ooooh!

# 659
Знам , че преводачите искат да се пише относно епизодите, но за съжаление времето не достига за нищо , а и в този летен период , отпуски не се коментират събитията от случващото се в сериала. Не мога да си пиша сама някакви разсъждения. Берен е изключителна и в този сериал както и в другите.Сериала е много , много интересен и аз сърдечно благодаря за перфектния превод и БГ субтитри и възможността да следя чрез труда на тези прекрасни момичета този сериал с турско аудио , което е несравнимо с ужасяващите дублажи на иначе качествени сериали по родните тъпи телевизии !
Благодаря за превода момичета !!!  bouquet  bouquet Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт