Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 10

• 92 816
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
 wavey  Добро утро и успешен ден   thumbsup  
 Grinning  Една много хубава новина за един от сериалите на Берен  Peace
 smile3555Едва минали два месеца от излъчването на сериала  "Спомни си любима" по арабския ТV канал MBC1 от 3 ноември 2013 до 29 май 2014г и то при страхотен зрителски интерес с 1 и 2 място в рейтинга   thumbsup сега отново ще бъде излъчен по същия канал   Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart  
I Love Cansel Elcin
12 август
مسلسل ياسمين
الصفحة الرسمية لمسلسل تذكري يا عزيزي ابتاءآ من الاحد على MBC1 الساعه 4

В превод с  google  :  От официална страница сериала "Спомни си любима" започва в неделя в четири часа по MBC1

Party   Слагам и този чудесен НОВ клип за Берен и Джансел със снимки от сериала и хубави колажи на Saja AL obedie от  7 август   Peace  Heart Eyes  Grinning

https://www.facebook.com/photo.php?v=311486309027881

Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 14 авг 2014, 10:57 от dai4e

# 676
 wavey  Добра вечер  Hug
 Rolling Eyes  В очакване на следващия преведен епизод   Wink и следващия ... и следващия ...  Praynig с тази надежда предлагам и на вас с удоволствие да изгледате този хубав клип за Ямур и Али  Peace
 Kissing Heart   Ali & Yagmur _ Intikam    Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Hug Hug Hug

# 677
 wavey  Добро утро и хубав ден    wavey 
Честито ни Успение богородично и нека Богородица - покровителка на жените, майчинството и семейното огнище - закриля всички нас и семействата ни.   family

# 678
wavey  Добро утро и успешен ден   thumbsup  
 Grinning  Една много хубава новина за един от сериалите на Берен  Peace
 smile3555Едва минали два месеца от излъчването на сериала  "Спомни си любима" по арабския ТV канал MBC1 от 3 ноември 2013 до 29 май 2014г и то при страхотен зрителски интерес с 1 и 2 място в рейтинга   thumbsup сега отново ще бъде излъчен по същия канал   Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart  
I Love Cansel Elcin
12 август
مسلسل ياسمين
الصفحة الرسمية لمسلسل تذكري يا عزيزي ابتاءآ من الاحد على MBC1 الساعه 4

В превод с  google  :  От официална страница сериала "Спомни си любима" започва в неделя в четири часа по MBC1

Party   Слагам и този чудесен НОВ клип за Берен и Джансел със снимки от сериала и хубави колажи на Saja AL obedie от  7 август   Peace  Heart Eyes  Grinning

https://www.facebook.com/photo.php?v=311486309027881

Hug Hug Hug

Няма ли някой да го превежда с БГ субтитри този сериал ...И Берен и Джансел са строхотни ...дано някои добри момичета ни направят този безценен подарък  Peace

# 679
  Wink  Понеже сме все още в празничния за семейството ден  Grinning  слагам и тази снимка от миналата година на Берен със своята майка и баба на излизане от ресторант  Peace
Beren Saat Fans
27 септември 2012 г.  
Beren was with her mother and grandmother in Da Mario Restaurant in Etiler

Peace А вчера Берен е публикувала в инстаграма още една снимка на своята баба  Hug

Praynig Дай боже всекиму такава дъщеря и внучка Peace  

Bennu Korel   Hug  

Няма ли някой да го превежда с БГ субтитри този сериал ...И Берен и Джансел са строхотни ...дано някои добри момичета ни направят този безценен подарък  Peace
newsm78  Гледала съм пълен превод само на 1 епизод на СЛ с руски субтитри от 22.08.2013 г. но за съжаление не продължиха със следващите  ooooh!   Доколкото следя форума за много от турските сериали се разчита на руския превод.  От Дъгичка със сигурност по-добър отговор ще получиш   Hug Hug Hug

# 680
  • AMS
Привет момичета!!!

ღ // new #BereSaat & #KenanDoğulu at Istanbul Atatürk Airport (Atatürk Havalimanı) ~ back to Turkey tonight ~

Бамби, Дъгичка, благодаря за преведените епизоди!!!

Добавям и клипа от летището.

https://www.facebook.com/photo.php?v=328319633998408&set=vb. … ype=2&theater

http://www.novahaber.com/kenan-dogulu-ile-beren-saat-balayindan-dondu-28252.html

Последна редакция: пт, 15 авг 2014, 23:35 от Di...va

# 681
 wavey  wavey  wavey

Дива    bouquet
 Wink  Още една нова снимка се появи от сватбата на Берен  Peace Grinning Hug

# 682
Dai4e,благодаря за отговора !  Peace  bouquet Hug То какво да безпокоя момичето да ми отговаря ...Ако тръгне някакъв превод ще разберем всички Simple Smile

п.с Момичета вчера беше финала на сериал по БТВ ....Въпроса ми е ако някой може да ме просветли. Финала беше рекламиран от 20 часа по БТВ и тогава се излъчи ...Обаче  Shocked Shocked Shocked Аз още в 16 часа следобяд го намерих качен във Vbox и то със българско АУДИО точно както са дублирани актьорите по БТВ ....потресох се направо и не вярвах какво виждам ....Може ли някой да ми отговори това как е възможно ...като правя вметка , че финала беше обявен за 15 август петък от 20 по БТВ , а клиповете 2 броя с български дублаж бяха качени още на 13 август . newsm78 newsm78 newsm78

# 683
Ако говориш за Една любовна история по БТВ, принципно се качват сериалите на тази телевизия няколко серии напред на войо, разбира се с/у заплащане. НО има един торент-тракер дата-бг.нет, който качваше сериала дори преди войо. Доколкото разбрах има връзка с екипа по озвучаването.

# 684
Ако говориш за Една любовна история по БТВ, принципно се качват сериалите на тази телевизия няколко серии напред на войо, разбира се с/у заплащане. НО има един торент-тракер дата-бг.нет, който качваше сериала дори преди войо. Доколкото разбрах има връзка с екипа по озвучаването.
Да, за този сериал става дума . Благодаря ти много за инфото ... Peace  bouquetНямах представа , че е възможно Simple Smile ...подобно нещо , още повече , че превеждани с безценния труд на хората сериали , които в по-късен етап започват да се излъчват по родните ни тъпи телевизии , с претенции за права се изтриват всички преведени епизоди и се унищожава труда на хората , дори се унищожава и филма , защото дублажите осакатяват тотално един дори и хубав сериал .

# 685
Телевизиите закупуват авторските права, за това премахват всичко в нета, а ние просто работим без да сме закупили сериалите и по този начин нямаме никакви права в/у труда, който сме положили. Не зная дали ме разбра правилно - екипа от професионални озвучители е бил нает и му е било заплатено, предплагам от БТВ, т.е. телевизията не е намерила свободно епизодите и ей така да си ги излъчва.  Rolling Eyes

# 686
Да, разбрах те правилно и знам , че е така и въпреки това всеки път си се възмущавам. Купуват стари сериали ...., които вие преводачите вече с къртовски труд сте превели преди година и повече. Ами хайде като са си ги купили с правата да си заплащат , да си ги озвучават и да си ги гледат само с роднините.... Например този Intikam вероятно ще го закупят следващата година или 2016 ....., ще го унищожат с постните им и нескопосани дублажи и ще изтриват от интернет.....Това със закон следва да им се забрани. Нека са актуални , тези програмни директори и други подобни на тях инфантили да следят къде какво се излъчва с висок рейтинг и да ги купуват докато са нови , интересни и скъпи ...а не след 2 години , когато вече е безмислено. Представям си Отмъщението ....с българско аудио , Берен дублирана от някоя неуспяла , превъзмогнала се провинциална "актриса" и направо тръпки ме побиват от ужас. С две думи - българска работа. На малкия пръст не могат да ви стъпят. Всичко свястно , което съм изгледала от турските сериали е било в интернет с чудесен превод и перфектни БГ субтитри. Благодаря че ви има и въпреки жалката ни действителност давата безвъзмездният си труд за да видим нещо качествено ! Peace Hug  bouquet

# 687
  • София
Bennu - Няма как да се закупи нещо което още не е тръгнало да се продава. Сериалите се продават на пакети, два слаби и един силен, или два силни, или един силен и един слаб и се закупуват след известно време особено в БГ. Просто нашите телевизии нямат пари да закупят нов сериал, а след като минат няколко месеца или година-две, сериалите стават по-евтини и тогава ги купуват. Ние не сме Гърция и Арабския свят които закупуват сериалите още в самото начало и ги излъчват или едновременно с Турция или след като са излъчени няколко епизода.

# 688
Малко се отклонихме от темата, но след като сме отговорили тази... аз бях изненадана от ТВ7 и Великолепният век. Докато излъчваха в Турция 4 сезон тази телевизия също го излъчваше, може би с 10-15 епизода назад, но не изчакаха да завърши сезона, за да бъде закупен. Сега обаче май го спряха, заради летния сезон - има по-малко зрителски интерес, а те все пак търсят рейтинг. Доколкото си спомням това им е първият излъчен турски сериал и мисля, че с него направиха добра политика и телевизията им се наложи сред останалите.

Относто премахването на Интикам... имаше слухове, че е закупен, но доколко е било вярно... Надявам се, ако го купят в БГ то да не е БТВ, за да не унищожат всичко. Нова и ТВ7 не премахват свободно разпространените клипове.

# 689
 Wink Берен е сложила нова снимка днес в инстаграма и е написала само Arya  Peace Може би това е името на момиченцето  newsm78  и е видно, че то много си е харесало и обикнало нашето момиче Берен  

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт