Къде в Бургас? (39)

• 70 523
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, къде в мога да си купя цял бански за плуване , очила за плуване и плувна гумена шапка.

# 121
Здравейте, къде в мога да си купя цял бански за плуване , очила за плуване и плувна гумена шапка.
По спортните магазини.

# 122
  • SHOOT ME 10 $

Сега сме Януари. Спешно ли ти трябват... newsm78
 Joy

# 123
Сега сме Януари. Спешно ли ти трябват... newsm78
 Joy
Защо, през януари не може ли да се плува в басейн?!

# 124
в спортните магазини.
Голямо разнообразие на шапки и очила има в едно малко магазинче по Богориди (вървейки към морската )от лявата страна. Съжелявам, но незнам как се казва.
Другия магазин с такива неща е до общината  (точно с/у фонтанчето ), но там не е така по-беден избора 
Peace

# 125
Здравейте,откъде мога да си купя формички за фунийки /сладки/?

# 126
Не знам, или втора употреба или да си ги поръчаш на някой тенекеджия да ти ги направи.

# 127
Не знам, или втора употреба или да си ги поръчаш на някой тенекеджия да ти ги направи.
Мисля, че съм ги виждала в магазините за домашни потреби. И онлайн се намират.

# 128

Аз миналата година си купих такива формички, а също и преса за сладки орехчета от тук.

# 129
Здравейте,формички за фунийки аз си купих преди седмица от един магазин зад спирката на болницата(1ва поликлиника).Преди беше магазин за играчки сега е нещо като магазин за 1 лев арменци го държат.5бройки за 2 лв.Вчера видях,че има и на арменците на Велека.Дано съм била полезна.

# 130
Катя, спирката на първа поликлиника ли? Тъкмо погледнах линка към продавалника и си мисля как може да искат 10лв при положение, че сигурно струват 3-4 лв.

# 131
Да  от страната на поликлиниката.Зад спирката така по -навътре в комплекса има едно пространство с магазини има месарница,зеленчуци, хр.стоки,там са арменците.Има най-различни формички.

# 132
  • Бургас
Формички за фунийки преди Нова година взех от Елитис - на втория етаж има и домашни потреби. 2лв. - 5бр.

# 133
Много ви благодаря!

# 134
Здравейте, препоръчайте ми приятно хотелче (около 20лв леглото) и ресторант за вечеря  (бирария,механа, пицария, може и с жива музика, но да си чува човек приказката) някъде в Бургас или околностите. По възможност да са наблизо едно до друго и да не е пуст ресторанта в делнична вечер.

Общи условия

Активация на акаунт