Къде в Бургас? (39)

• 70 583
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте  Hug
Някой да знае друг салон за  красота освен Gevi style, в който фризьорката да работи с "гореща ножица" ?

С термо ножица мисля че работи салон Beauty Index, тръгваш по Богориди и стигаш до Мангос на пешеходната, свиваш в дясно и там се намира салонът.

# 166
Здравейте,момичета!
Бихте ли ми препоръчали някой който прави торти по поръчка с фондан и фигурки.И да ми кажете как вървят като цени.Има ли шанс торта да кажем 20 парчета да излезе 50лв или много искам? LaughingПредварително благодаря!  Hug

# 167
В сладкарница "Ани"/в Славейков/ имат каталог с бутикови торти. Разглеждала ли си ги?

# 168
Иска ми се домашно правена но с парите които може да отделим явно ще се задоволим с торта без фондан и фигурки.

# 169
https://www.facebook.com/torti.carstvo/photos

можеш да им пишеш на лични

# 170
Иска ми се домашно правена но с парите които може да отделим явно ще се задоволим с торта без фондан и фигурки.

много вкусни са тортите в сладкарничката срещу Щуроманията-Караокето,момичето си ги прави там,но според мен сумата с която разполагате,ще стигне за торта с по-малко парчета,има и на парченца,и може да опитате.Има една белгийска,по-маслена,но много вкусна.

# 171

Бутиковите торти, за които ти говоря, са с фондан и фигурки, а цените са повече от прилични

# 172
Много ви благодаря! Hug
Gianna, а къде е Щуромания-Караоке?

# 173
Много ви благодаря! Hug
Като минеш покрай Пиргос Стил, за да излезеш на Ботева - уличката е малка - "Александър Велики" - на времето там имаше Гръцка сладкарница - сега е тази много добра сладкарничка... Peace

# 174

https://www.facebook.com/TorteniMAGIi?fref=ts

Мисля, че момичето което прави тортите ни е съфорумка  Laughing Разгледай ги, има интересни предложения  Simple Smile

Пс. да кажа, че не съм аз, просто съвпадение на имената. Не я познавам, но има идейни неща Simple Smile

# 175
Откъде мога да си купя хубав черен клин?

# 176
Здравейте, момичета,
Някой знае ли от къде може да си купувам прясно мляко - домашно?
До нас продаваше едно лелче, но я глобиха и до там, сега не мога да си намеря никъде, аз живея в Лазур, до Руската гимназия, ако може да ми помогнете, ще съм много благодарна.
Някой ми беше казал, че разнасяли по поръчка, но не можах да намеря телефон, за да си поръчвам

# 177
На Краснодар продават домашно прясно мляко по 1.40лв за литър

# 178
Много ви благодаря! Hug
Като минеш покрай Пиргос Стил, за да излезеш на Ботева - уличката е малка - "Александър Велики" - на времето там имаше Гръцка сладкарница - сега е тази много добра сладкарничка... Peace
Сетих се,благодаря!  bouquet

https://www.facebook.com/TorteniMAGIi?fref=ts

Мисля, че момичето което прави тортите ни е съфорумка  Laughing Разгледай ги, има интересни предложения  Simple Smile

Пс. да кажа, че не съм аз, просто съвпадение на имената. Не я познавам, но има идейни неща Simple Smile
Благодаря! Hug

# 179
Някой има ли мнение за детски парти клуб Калинка Малинка в Изгрев? Мислим да правим РД на детето там?

Общи условия

Активация на акаунт