Къде в Бургас? (39)

• 70 713
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Момичета, препоръчайте ми добра маникюристка в района на Центъра / Възраждане ?

В хотел България - Дафи, ще ти дам номера й на лични, ако те интересува. Цените са й напълно нормални, определено има разлика в работата й в сравнение с други, при които съм ходила  Peace

Препоръчайте ми добра фризьорка, може и фризьор  Laughing  Искам малко разнообразие, някой с нови идеи, нещо ми омръзна да се гледам в огледалото  Laughing 

# 211
  • София
Момичета, препоръчайте ми добра маникюристка в района на Центъра / Възраждане ?

В хотел България - Дафи, ще ти дам номера й на лични, ако те интересува. Цените са й напълно нормални, определено има разлика в работата й в сравнение с други, при които съм ходила  Peace

Препоръчайте ми добра фризьорка, може и фризьор  Laughing  Искам малко разнообразие, някой с нови идеи, нещо ми омръзна да се гледам в огледалото  Laughing 

Знам, че Яна срещу училище Любен Каравелов работи много добре маникюр. А освен това и Радост от салон РадРос на ул. Левски 34 също е добра на маникюр и педикюр.

# 212
  • Бургас
Здравейте,
мога да препоръчам Кремена в Сикера студио на ул.Кирил и Методий за маникюр. Много бързо, чисто и много красиви нокти прави. Младо и приятно момиче.

# 213
При Радост и аз съм ходила, тя ми прави преди сто години ноктопластиката за бала. Много приятна е и работи добре.

# 214
Аз препоръчвам студио Мания (Славейков бл.117), момичето работи евтино и рисува много добре Simple Smile

# 215
  • Бургас
Момичета детегледачка на пълен работен ден с опит

newsm78

bouquet

# 216
Хубаво Суши в Бургас? В Хепи не ми харесва, а Ам Ам е затворено...кои са новите места?

# 217
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Хубаво Суши в Бургас? В Хепи не ми харесва, а Ам Ам е затворено...кои са новите места?

Инканто  Peace

# 218
  • Бургас
Някой да е виждал някъде такова нещо?

http://www.minimod.bg/12011/k-39s-kids-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5% … D0%B0%D0%BD%D0%B5

# 219
Търся си плоча за печене на пица, някой да е виждал? До тук изчетеното мисля, че трябва да е керамична.

# 220
  • Бургас

http://www.sushihouse.bg/

# 221
   TDI  bouquet Steltion
БЛАГОДАРЯ!

# 222
  • Бургас
Момичета, има ли някъде в Бургас фондан или да поръчвам от някой сайт?  Rolling Eyes

# 223
Преди дни се коментираше сладкарницата зад Пиргос стил. Винаги ли има торти, заредена ли е.
За утре ми трябва торта , но чак следобед ще мога да отида дотам.
Малките торти 8 парчета на каква цена са  горе долу.- примерно тази белгийската за която говорихте.

И знаете ли от къде да си купя балон пълен с бонбони- в детските кътове за рожденните дни на децата съм виждала такива

# 224
  • Бургас
This_season , вчера отидох да я видя и аз, изядохме и по едно парче от белгийската торта Grinning Беше заредено, имаше няколко вида торти - 5-6, сладки, целувки, разни пастички. Не мога да кажа колко торти е имало общо, защото само на витрините имаше по една. Много мъничко и спретнато е иначе, красиво.
Белгийската торта беше голяма - 16 парчета, цялата е 38 лв. Иначе едно парче от нея беше 3,20 лв. Може да има и малка, не знам.
Сладкарницата има фейсбук (понеже поисках каталог, та сега го изготвяли, че снимките нещо не се харесали на момичето, тя каза, че във ФБ имало снимки), можеш да звъннеш и да питаш.

https://www.facebook.com/SladkarskiButikKremi

Общи условия

Активация на акаунт