Къде в Бургас? (39)

• 70 682
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Зад турското консулство обущаря има машина. ул. „Професор Асен Златаров“ 13, Бургас
вижте тук

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 16:00 от ssk

# 61
В Бургас има ли Комсед?/освен този в Странд, в който нищо няма?/

Днес и ние обиколихме странда, доволно купихме на бебата и на мен нещица, а на мъжо от Сельо  Peace

# 62
Комсед имат склад в базата на "Пиргосплод" (до мол "Галерия"), но не знам дали продават на дребно там  Blush Peace

# 63
  • Бургас
А в този в Странд какво има? Съвсем нищо ли?

# 64
Много тъпи играчки....Може би само легото би си струвало, стига да не са го прибрали....

# 65
  В Слънчев бряг е другия Комсед,но доколкото разбрах преди Нова Година и той не е бил много зареден.
А аз търся къде има разнообразие от детски кецове(35номер)?Проверих в Галерия,Плаза,Компас,но детето не хареса нищо.В центъра има ли магазин като този на Мат Стар в Странда?

# 66
  • Бургас
Момичета, има ли някъде другаде "Терра Нова" магазин, освен в моловете.Там стоките съвсем не ми допадат като че ли.
Защо го закриха този до "Трията"...
А да питам сега в "Хумана" има ли нещо интересно?
И колко магазини за втора употреба и кои ви правят добро впечатление?

# 67
  • Бургас
Здравейте.Може ли някой да ми препоръча добър тапицер за Бургас който ходи по домовете?

# 68
В Бургас има ли Комсед?/освен този в Странд, в който нищо няма?/

Днес и ние обиколихме странда, доволно купихме на бебата и на мен нещица, а на мъжо от Сельо  Peace

И ние в събота добри покупки направихме за мъжо от Селио. Има много добри неща сега на много добри цени.

# 69
  В Слънчев бряг е другия Комсед,но доколкото разбрах преди Нова Година и той не е бил много зареден.
А аз търся къде има разнообразие от детски кецове(35номер)?Проверих в Галерия,Плаза,Компас,но детето не хареса нищо.В центъра има ли магазин като този на Мат Стар в Странда?
Мат стар има в Кауфланд.

# 70
  • Бургас
Мат стар има в Кауфланд.
В Славейнов. Продаваха и техни неща в един магазин почти на върха на Богориди.

# 71
Здравейте.Може ли някой да ми препоръча добър тапицер за Бургас който ходи по домовете?
Скоро тапицирахме диван и обиколихме почти всички тапицери в града. Мога да ти дам координати и информация от проучването, но не знам кой от тях ходи по домовете.
- Стефан - Ателието му е отстрани на профсъюзния дом. Води се един от най-добрите в града. Много зает. Поиска ни около 1000лв за труд  ooooh! Телефон има в интернет.
- Николай - в Изгрев между 30 и 31 бл. Пак с големи препоръки и много поръчки. До цена не стигнахме, защото беше много зает.
- Райчо - в паркинга над Новата поща. Даде ни добра цена, но не бяхме сигурни дали ще свърши работа.
- Друг агент - до входа на НОИ. Много лошо отношение, а и без това беше затрупан с поръчки.
- Митко - в бараките до инспектората по образованието. На него се спряхме. Добра цена ни предложи и в последния момент каза да си го носим на друго място, защото нямал време.
- Анка и Ясен (мъж и жена са) - на ул.Кирил и Методи 30. В крайна сметка те го направиха. Доволни сме. Телефон мога да ти дам.
За другите има телефони в интернет. Писахме ги на едни бележки и явно сме ги изхвърлили, защото не ги намирам.
Стана дълго, но може и на някой друг да е от полза.
Иначе да се похваля, че диванът , който харесахме в Мартинели беше 6000лв. На българска фирма диван с необходимите ни размери излизаше към 3000 - 3500лв. В крайна сметка по снимка на дивана от Мартинели, мъжът ми и свекър ми направиха дървенията, тапицерите направиха останалата част и диванът излезе 980 лв.

# 72
.
А да питам сега в "Хумана" има ли нещо интересно?
И колко магазини за втора употреба и кои ви правят добро впечатление?
Хумана започват с цени като за нови дрехи. ДОбре е да чакаш намаленията.

# 73
Тук публикуват информация кога е новото зареждане и последващите го намаления http://www.humana-bulgaria.org/bg/

# 74
  • Бургас
Благодаря ви за инфото относно "Хумана".
Днес минахме с моя мъж към 11 и нещо - 12 часа може би и имаше намаление с 50% на всички стоки за 1 час само.Взех си едно червено палтенце за 7 лв и някакви стотинки.

Общи условия

Активация на акаунт