Къде в Бургас? (39)

• 70 556
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Някой ходил ли е в Зара скоро ?Има ли намаления ?
И в Странда дали е останало нещо?

Ходих на 28,12...Трагедия, ако питаш мен. Има намаления, но според моите разбирания за намаления, са направо никакви. Едни парцали, едни боклуци...
+1 от завчера. Скъпи парцали. Но хората ги харесват.

# 91
Има ли някъде евтини якета с гъши пух?
най-евтиното което бях видяла беше в Бершка-150лв,дълго,преди Коледа,но като качество-ужасно.В Зара също имаше,но ако са ги намалили,защото късото беше 160лв.В Престижа на втория етаж има един много наблъскан магазин с якета,там може да има нещо.

# 92
Ние пък доволно напазарувахме за мен и за бебка от Некст, а на мъжо от сельо  newsm78 имаше хубави неща  Peace

# 93
  • Бургас
Къде мерят кръвно ...да знаете някоя аптека , че ми се развали апарата , а нямам възможност да купя в момента ......

# 94
  • SHOOT ME 10 $
Denito
Цитат
Момичета,знаете ли някой ,който да ремонтира таблети? Някой познат?Става въпрос за таблет извън гаранция,по техническата част е ремонта,не по операционната система.

0877777705 - Това е малък сервиз , ще търсиш Иван.Разбира си от работата и не дере кожи. Като му се обадиш , ще ти обясни къде се намира.
Дано съм бил от полза

# 95
Denito
Цитат
Момичета,знаете ли някой ,който да ремонтира таблети? Някой познат?Става въпрос за таблет извън гаранция,по техническата част е ремонта,не по операционната система.

0877777705 - Това е малък сервиз , ще търсиш Иван.Разбира си от работата и не дере кожи. Като му се обадиш , ще ти обясни къде се намира.
Дано съм бил от полза
midkoo,благодаря!В този сервиз само с таблети ли се занимават или като цяло с електроника,защото имаме и едно неработещо PSP  Sad

# 96
  • SHOOT ME 10 $
В този сервиз няма да чуеш "Не мога" или "Не знам". Не съм привърженик много на такива всестранни специалисти, но това момче просто намира начин. Не говори много и това му харесвам.Сигурен съм, че ще ти свърши работа.

# 97
Момичета имам нужда от мнение за частни домове за стари хора в Бургас или областта...? Търся добро място, където ще се грижат за баба...ние заминаваме в друга държава, а тя е над 80г. и търся мнение...Благодаря!  Praynig

# 98
Имaм двa стaри фотьойлa, зa които търся нещо дa ги покрия.Гледaх сaйтовете нa някои мебелни мaгaзини, но тaм имa по-скоро покривки подходящи зa спaлни.Може ли дa ме нaсочите, зaщото нямaм време дa обикaлям нaпрaзно.

# 99
Момичета имам нужда от мнение за частни домове за стари хора в Бургас или областта...? Търся добро място, където ще се грижат за баба...ние заминаваме в друга държава, а тя е над 80г. и търся мнение...Благодаря!  Praynig

Здравей! Заповядай тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=180959.150 Надявам се там да откриеш това, което търсиш!

# 100
 Hug Благодаря, но там пишат главно за София..., а и аз не търся хоспис, а дом...четох реклами за дом в Българово, за друг в Черноморец, открих един и в Поморие...но търся мнение, от хора които са ги посещавали...

# 101
  • Бургас
Имaм двa стaри фотьойлa, зa които търся нещо дa ги покрия.Гледaх сaйтовете нa някои мебелни мaгaзини, но тaм имa по-скоро покривки подходящи зa спaлни.Може ли дa ме нaсочите, зaщото нямaм време дa обикaлям нaпрaзно.

Срещу ТОХ-а има един магазин, там имаше дамаски, покривки, калъфи за  мебели.

# 102
 Добър зъболекар в Бургас? Laughing

# 103
# 104
  • Бургас
Hug Благодаря, но там пишат главно за София..., а и аз не търся хоспис, а дом...четох реклами за дом в Българово, за друг в Черноморец, открих един и в Поморие...но търся мнение, от хора които са ги посещавали...
в средец,много добре се грижат за възрастните,

Общи условия

Активация на акаунт