Къде в Бургас? (39)

• 70 475
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Зъболекар - д-р Лозова

# 106
  • Бургас
Имaм двa стaри фотьойлa, зa които търся нещо дa ги покрия.Гледaх сaйтовете нa някои мебелни мaгaзини, но тaм имa по-скоро покривки подходящи зa спaлни.Може ли дa ме нaсочите, зaщото нямaм време дa обикaлям нaпрaзно.

Срещу ТОХ-а има един магазин, там имаше дамаски, покривки, калъфи за  мебели.
И на Елпром в бутките има.

# 107
  • Бургас
Търся такава възглавничка за пътуване, но детски размер?  Rolling Eyes

# 108
  • София

Моето дете ползва такава, от Джъмбо съм я купувала. Скоро търсих надуваеми за майка ми, има в левчетата, но по-малки никъде не съм виждала.

# 109

В Джъмбо и аз гледах скоро. Не са точно като тази, но са детски. Шаренки, хубавки, НЕ надуваеми. Но цена не съм гледала.

# 110
На Булаир точно срещу хим.чистене има магазин за пердета и покривки. Там съм виждала реклама на възглавнички за път, но дали има детски не знам. В Калогера също можеш да попиташ

# 111
  • Бургас
търся  мокет и  офис стол, ходих вече в Аико, Практикер и Домко, други предложения да дадете

# 112
търся  мокет и  офис стол, ходих вече в Аико, Практикер и Домко, други предложения да дадете
магазин Явор

# 113
Магазин за мокети имаше на Краставицата /не знам дали още съществува/, а офис стол преди няколко месеца купихме от Метро

# 114
За мокет и в Карпет Макс , който е към Меден Рудник до Мартинели и 1000 бани.

# 115
  • Бургас
Да сте виждали да се продават някъде четките tangle teezer https://www.google.bg/search?q=tangle+teezer+%D1%87%D0%B5%D1%82% … =1280&bih=698

# 116
Във фризьорски салон "Вартанян" в хотел "България" (до рецепцията) има такива четки Peace

# 117
  • Бургас
Да сте виждали да се продават някъде четките tangle teezer
и не че ме питате, ама да си кажа- не си заслужават парите. Имаме и детска-  за дъщеря ми, която категорично отказва да я ползва и за мен- освен, че е красива нямам с какво друго да я похваля...

# 118
Аз пък ползвам тази четка от повече от година и съм много доволна Simple Smile

# 119
  • Бургас
Аз изобщо не мога без тази четка- косата на дъщеря ми нямаше  разресване.

Общи условия

Активация на акаунт