Къде в Бургас? (39)

• 70 660
  • 741
  •   1
Отговори
# 285

Мандрата в с.Веселие,мисля че имат и магазинчета в Бургас където се предлага сиренето и кашкавала им,но незнам точно къде са.
И от там не ми хареса, тричав един такъв и безвкусен.
Искам да е на конци и жълт.  Crazy

Krismi, Родопчанката пакетиран ли е, или взимаш насипен от някъде?

От седмица и нещо от един магазин на мандра Веселие на Калоян до Раковска. От там взех два пъти на Дъга - много ни хареса (цена 10,80), а днес на друга марка (забравих я), но и той е много добър. Продавачката препоръча следващия път да опитаме на Хелиос. Като опитаме и него ще споделя.
Това ми е съвсем близо, ще го опитам, благодаря.

# 286
  • Бургас
Днес точно продавачката ми обясняваше че вече кашкавала се прави с машини и това е причината да не е на конци. Преди питите са се навивали ръчно и за това са се образували "конци". Въпрки това Дъгата има такава структура и добър кашкавален вкус.
Кажи и какво търсиш, и ще ти даде да опиташ няколко вида за да избереш каквото ти харесва.

# 287
Steltion, благодаря  Hug

# 288
Родпочанка имат склад в Долно Езерево , от там взимам по килограм и нещо , колкото излезе пакета

# 289
Момичета, търся координати на билкар Камен Каменов. Някъде на ул.Дебелт се намирал. Не знам дали е личен адрес или някакво магазинче.  Бъркал чудодейни мехлеми за рогчета по главата и други чудесии.

Кашкавалът на "Мероне" в Лидл е много хубав. 

# 290
Момичета, търся координати на билкар Камен Каменов. Някъде на ул.Дебелт се намирал. Не знам дали е личен адрес или някакво магазинче.  Бъркал чудодейни мехлеми за рогчета по главата и други чудесии.

Кашкавалът на "Мероне" в Лидл е много хубав. 

Ако  става въпрос за кожния лечител Камен Каменов,приема в дома си,близо до Краснодар.Ако е той пиши на лични имам мобилния му телефон.Преди време ми помогна много.След сума ти мехлеми за една кожна екзема.

# 291
Кашкавал взимам от магазинчето срещу входа на у-ще Княз Борис,11лв,много ми е вкусен.И на Тертер понякога.

Аз да попитам има ли някъде намаление на ски гащеризони-детски? Сещам се само в Интерспорта да проверя,търся за малко дете на 3г. и ми трябва по-евтин вариант.

# 292
  • Бургас
За ски екипи имаше преди време в Лидл може да провериш Simple Smile

# 293
Вече няма в Лидл Peace

# 294
Аз да попитам има ли някъде намаление на ски гащеризони-детски? Сещам се само в Интерспорта да проверя,търся за малко дете на 3г. и ми трябва по-евтин вариант.

Ако влизаш в магазини втора упореба, там има доста.

# 295
Днес видях в Лидл до Автогарата, цената е 25лв

# 296
Е може и да съм в грешка,явно някъде са останали! Peace

# 297
  • София
Кашкавал взимам от магазинчето срещу входа на у-ще Княз Борис,11лв,много ми е вкусен.И на Тертер понякога.

Видях днес в аутлета на Богориди, който е филиал на този на автогара Запад, цял екип беше, 49 лв. иначе от продавалник моя приятелка взе страхотен за 50 лв. от две части.

# 298
Mamasvetla,къде се намира този аутлет,че явно е нещо ново за мен,да не е Немският магазин?
Благодаря за предложенията,утре ще проверя на Лидъл до Билата,дано да има нашия размер.

# 299
  • Бургас
Аутлета също е до Автогара Запад - щом ще ходиш до Лидл. Като идваш от била и Технополис, Лидл ти остава от ляво, продължаваш направо по улицата /гарата ти е отдясно/, в края на улицата завиваш на дясно покрай автогарата и гледаш в дясно на ъгъла на сградата. Обяснението звучи глупаво, на като си на място ще се ориентираш.
А филиалът е на Богориди - магазинче в стара сграда без витрини /някъде по средата на улицата се пада/

Общи условия

Активация на акаунт